crazyweekend
אישה דעי את מקומך !!!
פורסם ב - 01/08/2015 בשעה 04:03
5
1634
ראשית אני רוצה להבהיר שיש לי המון הערכה לנשים.
אמא שלי אישה, אשתי אישה ואפילו הבת הקטנה שלי - אי אפשר להתבלבל... אישה !
נשים הן חכמות, טפשות, מרגיזות ומצחיקות ויש בהן המון יתרונות וחסרונות כמו גם בגברים..
אבל יש פגם אחד שבכל השנים שבהם החזקנו בחברות באתר לא פגשתי עד היום.
הפגם הזה הוא אותו פגם שהפך את האפליקציה "טינדר" בישראל מיעודה המוכר בכל הגלובוס
לאתר מקביל ל-Jdate וזהו פגם "האישה המחפשת קשר רציני במקום הלא מתאים".
פתחתי היום כרטיס של משתמשת באתר מתוך סקרנות ונדהמתי לגלות שהגברת לא מעוניינת בנשים,
לא מעוניינת בזוגות אלא מעוניינת רק בגבר, פנוי, שפנוי לקשר רציני !!!
הגברת מתחילה את הפרופיל שלה במילים "כבר הייתי בכמה אתרי ההכרויות. אבל לא מצאתי אותך !"
WTF ???? האם סרטן הרווקות המחפשות מתחיל לשלוח את גרורותיו גם לאתר Swingers???
אם היית בכל מיני אתרי הכרויות ולא מצאת את הגבר שחיפשת אז את מחפשת באתר שנקרא Swingers ???
האם זה לגיטימי שאחפש אישה לנישואים במועדון לסביות, לעבוד ב"אפרודיטה" כי אני חובב שדיים ?
מה נסגר כאן ???
אולי זה נראה קיצוני מצידי או מוגזם אבל אני אשמח אם מפעילי האתר יפנו לגברת וילוו אותה יפה החוצה ויגידו לה שזה לא המקום ושהיא מוזמנת לחזור לאותם אתרים שכבר היתה בהם כי אולי פספסה מישהו.
למי שחושב שאני קיצוני מידי בדעותי תחשבו מה יקרה כאשר יהיו עוד 50 או 200 כמוה באתר. נשים שלא מחפשות קשר למין כזה או אחר אלא בעל.... כמה מתיש זה יהיה לבזבז את הזמן בקריאת פרופילים.
מה יהיה אחרי זה ? זוגות שנרשמו לאתר כדי לחפש דירה במודיעין ? גברים שמעוניינים למכור את הרכב ?
לאתר יש תפקיד מאוד ברור והוא להפגיש אנשים למטרות מיניות ועל מפעילי האתר לשמור אותו שכזה כדי למנוע ממנו להפוך למגרש נוסף לפנויות שמחפשות.
שבת שלום.