soul-mate
אני יש לי רק שאלה אני..
פורסם ב - 11/05/2018 בשעה 12:11
13
1201
רצינו לשתף.. יעשה טוב גם לנו וגם מי שיקרא אולי ימצא תועלת
אז הנה.. טרי טרי.
גם לנו, כמו להרבה זוגות באתר הנפלא הזה יש פרופיל זוגי בטינדר. והאמת היא שיצאו לנו משם כמה חוויות ממש טובות. פנטזיות שהתגשמו, קשרים חבריים עם אנשים טובים ועוד
עד אתמול. אתמול חווינו חוויה טיפה שונה. אני בטוח שאנחנו לא היחידים, אבל יאללה.. בשביל מה יש את הפורום אם לא בשביל לשפוך :)
אז הכרנו אותה שם. נקרה לה "ת" לצורך ההמחשה. בחורה חמודה, גרושה +, מדבריה רוצה לחוות דברים חדשים, להפתח ולספוג. קשקשנו, עברנו לוואטספ, החלפנו תמונות והודעות קוליות.. פתחנו קבוצה לשלושתינו. מתים על הקבוצות האלה.. צחוקים, פלירטוטים קלים, חשמל, כייף!
חייב לציין שהשיחות זרמו בטבעיות, היה חיבור מעולה, הסכמה על דברים, הכל נראה פשוט כמו שאנחנו אוהבים. משוחרר ומעלה חיוך. התחלנו לדבר על להפגש.. וגם פה היה בסדר. חשבנו על כמה אופציות. אולי אצלינו, אולי לבוא אליה (היא הזמינה גם) בסוף בחרנו באופציה של מפגש נשי באמצע הדרך. רק בנות, מפגש הכירות בבר. ככה, בשביל להרגיש את הקליק.
הבנות קבעו ב9 בערב.. מותק שלי מתרגשת.. שעת ערב מגיעה, מתגנדרת בזמן שאני משכיב את האינדיאנים. מסתכלת עלי.. איך אני נראת? איך את חושבת אני עונה.. את קורנת ממי.. וככה אני אוהב :) מתכתבים פעם אחרונה, "ת" מבקשת לאחר טיפה. 21.15 היא אומרת. בודקת בוויז כמה זמן הנסיעה. אין בעיה, עונה המותק. בלי לחץ, סעי בזהירות. נותנת לי נשיקה והולכת לה לדייט. שעה 21.00, אינדיאנים ישנים. כוס יין בגינה. פותח את הקבומה לאחל להם ערב מדליק ו...
בתחתית הקבוצה... השורה הקטנה והאפורה:
"ת עזבה את הקבוצה"
והנייד שלה? כן.. הוא מת. פיפ פיפ.. תשאירו הודעה...
התקשרתי למותק, קשה להגיד לה את זה.. בכל זאת התרגשה, 40 דקות נסיעה עם צפיות לערב מדליק..
אני מחכה לך אמרתי. מחכה כדי לחבק ולתת הרגשה שאני תמיד אהיה פה. זה בטוח
אז מה השאלה אתם שואלים? השאלה היא מאוד פשוטה..
למה?? למה לעזאזל אנשים עושים דברים שכאלה? מה יוצא להם מזה? מספק אותם בצורה מעוותת כלשהי? החיים היו אכזרים כלפיהם ועכשיו הם נוקמים באנשים שאותם הם אפילו לא מכירים?? לא יודע.. הרגשה כאילו ירקו לך ישר פנימה, דילגו על הפנים..
זה הסיפור. אם מישהו ממש סקרן לדעת את השם של הבחורה החמודה, תשאלו בפרטי..
ואם למישהו יש תשובה טובה לשאלה, כמובן שנשמח לשמוע
יום יומיים נשכח מהסיפור. ככה זה. הבוץ משפריץ אבל לא נדבק