גאן
דוגמאות מההיסטורייה על חילופי זוגות
פורסם ב - 30/11/2011 בשעה 12:48
2
605
לפני כשנתיים נתקלתי באתר חילופי הזוגות סווינגרס ,אז ל חשבתי מה האתר הזה בכלל,פשוט ראיתי את החגיגה ואת התמונות ונהייתי אסיר ומכור לאתר זה .בחלוף הזמן ולאחר כמה הצלחות והרבה כשלונות,התחלתי לחשוב ,מה אני עושה כאן?
האמת שלא היה לי קשה להגיע למסקנה ,שאני אדם נורמטיבי לחולטין ,אולי בהבדל אחד אלא והוא האומץ להיות כאן. וכן חשבתי שחילופי זוגות זה ל דבר חדש ,להיפך ודווקא בארצנו לאורך ההיסטוריה ,חילופי זוגות תמיד היה טרנד יוקרתי לעלית החברה בכל הזמנים.
מספרי ההיסטורייה שקראתי נוכח לי כי ,עד במאה החמשית חילופי זוגות היה נורמה חברתית לכל אישה עשירה לאורך החוף המזרחי של הים התיכון ועד לחצי האי הערבי בדרום.
כך למשל אצל השבטים הערבים לפני בוא הנביא מוחמד ,העלית והשיכים בשבט היו פותחים את קצה האוהל האחורי שלהם וזה היה סימן לזוגות ,גברים ונשים להיכנס לערב של סקס פרוע
מאוחר יותר ובסביבות המאה התשעית ,בזמן החליפה האמוי עבד אלמלק אבן מרואן(החליפה שבנה את חומות ירושלים הקיימים היום),בניו הארבעה של החליפה רצחו אחד את השני בטענה שהם לא הבנים של עבד אלמלק מאחר ואמא שלהם (אם המאמנים;))) שכבה עם הרבה גברים ואי אפשר ליחס את האבהות שלהם חעבד אלמלק וכמובן שזה היה בשיתוף פעולה עם החליפה עצמו .
בזמן הצלבנים ,אבירי הצלבנים הכירו נשים מהארץ בין אם היו מוסלמיות או נוצריות,ובמסיבות שלהם פשוט נתנו דוגמה קלאסית למסיבות חילופי זוגות הדומות למסיבות ימינו אלה ,רק שהמניע שלהם היה שבאם מישהיא נכנסת להיריון ,היא לא תדע מי האבא וכך גם הם יתפטרו מהאחריות ומצפונים יישאר נקי(ומכאן נוצרו הערבים עם עיניים בהירות וגוון עור בהיר).
אך הדוגמה הבולטת ביותר היא ריבוי הנישוין בדת האיסלאם ,כידוע לכולנו באיסלאם מותר להתחתן עד רבע נשים ,ועד לפני קום המדינה זה היה מוקבל ואף שכיח אפילו אצל ערבי ישראל ,ואני שמעתי שהרבה גברים שנושאים ליותר מאיה אחת פשוט עושים סקס עם כל הנשים ביחד .
אז לפי ההיסטורייה של העמים שחיו באזור יוצא שחילופי זוגות תמיד היה כאן ,עם הרבה פרצופים בין אם זה סימן ליוקרה ובין אם זה סימן דתי או אחר
לכן חברי האתר היקרים אל לכם לזלזל בעצמכם ולחשוד בנטייתכם .אתם מלח הארץ ,אתם חלוצי העתיד שנושאים את יוקרת העבר,אתם האמת האמיצה והיפה.