חדשים במשחק
הבוקר של אחרי המסיבה...
פורסם ב - 12/05/2012 בשעה 15:54
1
808
אתמול זו הייתה הפעם הראשונה שלנו במסיבת סווינגרס.נרשמנו לאתר לפני ארבעה חודשים ומאז מתנסים לאט לאט בקצב שמתאים לנו בעולם המרתק ,המסעיר והמרגש הזה . מאז היו מספר מסיבות שלכולן רצינו מאוד ללכת אבל תמיד היה תירוץ כזה או אחר למה לא...
תירוצים תירוצים מפה ועד ...הסיבה האמיתית שלא הלכנו היה הפחד והחשש להתעמת עם העולם הזה;לפגוש אנשים שאולי מכירים ולקיחת חלק זוהי מעין יציאה מהארון והצהרת כוונות ״אני ג׳יין סווינגרית״.
השבוע החלטנו שנגמרו התירוצים אנחנו כבר עמוק בפנים(לפחות בהרגשה)מאוד סקרנים (כמובן שגם חרמנים,,,) והגיע הזמן לצאת למסיבה ,לצאת מהארון ...
ביום שישי בבוקר החלטנו סופית שהולכים מה שיהיה יהיה ,נלך בקצב שלנו ,ניהיה נאמנים לתחושות ולרגשות שלנו והכי חשוב נהנה -נרקוד,נשתה נצחק ונהנה מהזוגיות המדהימה שלנו ..
בבוקר י רשם אותנו למסיבה וההתרגשות הייתה סבירה . אחה״צ מעט נלחצתי מהרעיון ולא הפסקתי להציק למיה ובן בשאלות שונות ומשונות שבטח נתפסו בעיניה כמצחיקות ...אבל מה לעשות אנחנו ״חדשים במשחק״ דאגתי להזכיר ל י׳ בן זוגי שאמר ״יאללה תרגיעי יהיה כייף ,בסה״כ מסיבת ריקודים של אנשים חרמנים כמוני וכמוך״ , מיה הוסיפה בסמס ״תקלילי״ ...
מנצלת הזדמנות להודות לך על הסמס זכרתי כל הערב ״תקלילי ״,עזר לי מאוד להיות סבבה במסיבה -רקדתי ,צחקתי ואפילו עשיתי טיזינג ...סקס לכל הסקרנים לא היה (״אז מה זה שווה?״)
אני קשה קשה....(בררנית משהו..)
בעלי בניגוד אלי חשב שכל הנשים מדהימות והיה מוכן לעשות כל אחת ואחת ,אבל גם הוא לא עשה כי אנחנו עדיין ביחד בביזנס...
למרות שהפנטזיה שלי לגבי המקום הייתה אחרת (אבל תמיד יש פער בין הפנטזיה למציאות וזה בסדר...)נהנתי מאוד מהמסיבה !!
מניחה שנתנסה שוב ואולי בפעם הבאה נקליל יותר
ג׳יין
מיה ובן שמחנו לפגוש ולהכיר אתכם אחרי כל הניג׳וסים
אתם חמודים!