דלג לתוכן המרכזי

תמיד סקרנים

הדילמה של יום שישי

פורסם ב - 08/05/2015 בשעה 12:01

8
931
ל"ג בעומר שוב הגיע, עומדים עם הילדים סביב המדורה, רעש, ריח שרוף, צעקות, שירים ודמעות שזולגות ולא מעצב - העשן הורג אותנו. מי מאיתנו לא היה בסיטואציה הזו או לפחות אחת דומה? סוג של מפגש הורי ילדים ולא עמד עם בן הזוג שלו והתלחש על שאר זוגות ההורים : "אלה בטוח בסווינג, אלו צריכים להיות, ואלו...הלוואי ויהיו" עומדת עם הסקרן הפרטי שלי ולפתע מתחילה שיחה עם אחת האמהות , ובדרך לא דרך מגיעה השיחה לזוגות האלו שעושים סווינג. מסתבר שהיא "מכירה זוג כזה" וגם אנחנו "מכירים" זוג כזה. ;) והשיחה נהיית מאוד מאוד מעניינת אבל אף אחד לא מודה......:) חייבת לציין שהאמא הזו נראית לא רע בכלל ומתאימה יופי לטעמו של הסקרן שלי וכן, גם בעלה לטעמי. השיחה מסתיימת בזה שהאמא הנחמדה ביקשה שאם אי פעם נעז ונכנס לקטע (אם רק הייתה יודעת...) שנעדכן אותה. אני כבר קוראת בראשי את התגובות שלכם : יש זוגות שהדיסקרטיות היא בבת עיניהם ויש זוגות שכל העולם יודע שהם בקטע. בחשיבה לטווח קצר, זוג אטרקטיבי ונחמד - בטוח רע לא יהיה. בחשיבה לטווח הארוך, הילדים שלנו יחד רק בכיתה א' - יהיו עוד ים של מפגשים ומה עם.....? סקרנית מבולבלת, אבל תודו שצרות של עשירים :} אז מה הייתם עושים?