4Wifey
הפתעה נעימה+
פורסם ב - 05/07/2016 בשעה 17:04
1
1074
החלטתי לשתף בחוויה ולתת לכם לדמיין קצת ;)
לפני כמה שנים בתחילת השירות הצבאי שלי, היתה לי פגישה מוזרה שממנה יצא הרבה משציפיתי.
זה היה ברגילה הראשונה שקיבלתי מהצבא, יצאתי לקניון עיר ימים שקרוב לבית שלי.
הסתובבתי וקניתי בגדים בקניון, אכלתי , כשסיימתי להסתובב בקניון, התחלתי ללכת לכיוון היציאה.
תוך כדאי הליכה ארוכה ליציאה אני רוצה מולי בחורה , מטורפת ביופייה, מלאת קעקועים מהרגל עד לצוואר,
מסתכלת עלי ובוחנת אותי..
אני בגלל שרק התגייסתי עוד לא הייתי בטוח בעצמי שאני ניראה סבבה בלי השיער הבלונדיני שלי והייתי בטוח שאני פשוט כיעור, הסתכלתי אחורה לראות אם היא באמת מסתכלת עלי ככה או שיש מישהו מאחורי..
וראיתי שאין אף אחד, והיא מחייכת אלי..
אבל בגלל שעדיין לא בטחתי בעצמי פשוט יצאתי והמשכתי לכיוון האוטו.
נכנסתי לאוטו ובאתי להניע והיא מגיעה אלי ודופקת לי בדלת, יצאתי והיא פשוט התחילה לדבר איתי..
"You so cute , how old are you?" היא שאלה ועניתי.. שאלתי אותה מה יפה כמוהה עושה פה לבד והיא אמרה שהיא באה מרומניה לשבועיים כי המצב בינה לבין בעלה לא טוב והיא מתארחת אצל דודה שלה..
היא שאלה how old are u? ועניתי 18 שאלתי אותה והיא התביישה להגיד.. ואז אמרה לי 31.
לקחתי את המספר שלה ואמרתי שנדבר בערב.
נפגשנו בערב ויצאנו לבר, היא באה במיני הכי סקסי שיצא לי לראות, עם גופייה ארוכה בלי חזייה.. אחחח אם הייתי יכול להראות לכם את המבט שלי באותו ערב..
שתינו עישנו נהנינו ולקחתי אותה אלי.. התחלתי להפשיט אותה בעדינות , היא היתה נמוכה מימני ב30 סמ אז יכולתי לעשות איתה כל מה שרציתי.. הרמתי אותה והשענתי אותה על הקיר.
נתחלתי ללקק בעדינות את השפתיים הרטובות והנעימות, וגעתי בגוף שלה ורציתי להיכנס לכל חלק בגוף שלה.
יצאתי מהחדר כשהיא רטובה כלכך ומחכה שאגנס אליה, הבאתי אזיקים ומצלמה.. וקשרתי אותה למיטה, כשהיא בדוגי אליי, התחלתי שוב ללקק אותה מלמטה ולהרטיב טיפה לפני שאני מתחיל לפרק אותה..
וזהו.. את המשך הסיפור השארתי לכם כפנטזייה בראש