דלג לתוכן המרכזי

ויקו

זה היה בסוף הקיץ

פורסם ב - 29/01/2014 בשעה 18:10

4
568
המקום .טיילת טבריה במופע הפטאמורגאנא . מופע מול הים מרהיב על תולדות טבריה בשעות הערב המאוחרות .מלא קהל צופים .משפחות ילדים תיירים ישראלים .מחיאות כפיים וכולם באקסטזה מהמופע המרהיב מרקדים ושרים עם המנגינות . אני עם הקטנה שלנו על הכתפים שר רוקד כשרינה במרחק מה ממני קדימה מזמזמת ומתנועעת עם השמלה הקייצית .שמלת המילפית הסיקסית שלה ונהנית לה . לפתע נצמד אליה בחורחסון נאה בחשיכה בין הקהל שגם הוא היה מתנועע מאחריה .רינה הרגישה את הבחור .נתנה לי סימן למה שקרה ואני חם החיוך "הממזרי" שלי החזרתי לה סימן . הבחור נצמד עוד ועוד לרינה מאחור .היא לא זזה לו אלה ההיפך .הצמידה לו את הטוסיק. אפילו נגעה לו בזיין המתקשה מעל המכנסיים .הוא נצמד לטוסיק וחיבק אותה ביד ימין שלו כשהקיון שלו היה נעוץ חזק בחריץ הטוסיק מעבר לשמלה והתחיל להשתפשף ..... טוב .נגמר המופע והאורות נדלקו כשהתרחקו אחד מהשני .אחרי זה הלכנו לדרכנו ורינה התחילה לספר לי את מה שעבר עליה .הבחור כנראה גם עזב את המשפחה שלו וראינו שהוא הולך אחרינו במרחק של כמה מטרים ...הלכנו והלכנו טיילנו לאורך המסלול והבחור עדיין מאחורנו .עד שכאב לנו הלב עליו .עמדנו וניגשנו לבחור ודיברנו איתו בכנות :, אדוני ...זה היה רק "ספורט " ואין לאשתי כל כוונה ...בבקשה .תחזור למשפחה שלך וכל טוב לך . איזה ילדים רעים אנחנו ... מוסטנג "רעים"