דלג לתוכן המרכזי

עוז

חוויות מהביקור בסין

פורסם ב - 22/03/2017 בשעה 11:50

3
1598
נסעתי לסין לצורכי עבודה, הגעתי לשנגחאי, ומשם אסף אותי נהג, נסענו לעיר קטנה שנקראת האנגז'ו (קטנה יחסית לסין) , הגענו למלון כעבוד מספר שעות, כידוע , סין מאוד שמרנית, ולצאת לפאב או מועדון כדי להתרענן קצת זה דיי בעייתי בעיקר כי אין כאלה (מלבד בבייג'ין ובשנגחאי) , למרות היותו של המלון מפואר מאוד, חמישה כוכבים כמובן, וכל פרט מוקפד מאוד, מלבד כך שרוב אנשי הצוות אפילו לא דוברים אנגלית, לכן הופתעתי כששמעתי בלובי שתי נשים דוברות אנגלית, התיישבתי בלובי ושמעתי אותן מקשקשות , הבנתי שהן מקדנה והגיעו לביקור גם כן לצורכי עבודה. שתיהן היו סקסיות בטירוף, רזות, גבוהות, חזה בינוני אבל בהחלט עומד ומרשים, לאחת שיער שחור ארוך, לשנייה שיער חום מעט בהיר, שתיהן כמו דוגמניות עם אף סולד ותחת אפרסקי ודורש הפלקה הלכתי לאכול ארוחת ערב עם אנשי הצוות הסיני, לאחר חזרתי, אחת מהבנות עלתה איתי במעלית, פתחנו בשיחה קלה כשאמרתי כמה כיף לשמוע מישהו דובר אנגלית ושאפשר לדבר איתו, דיברנו קצת, יצאנו מהמעלית כשמתברר שהיא מתאחסנת בחדר ליידי, לפני שנכנסנו לחדרים, אמרתי שיש לי כמה בירות ויין בחדר, אם יהיה לה קשה להרדם היא מוזמנת. כשעה לאחר מכן, שותפתה לחדר ולנסיעה דופקת על הדלת, מזמינה אותי לחדרן לבלות קצת, אני נכנס כאשר היא מוציאה וודקה מהמקרר ומוזגת לשלושתינו, שתינו קצת, דיברנו קצת על ישראל, קצת על קנדה, והשיחה כמובן הובלה לפן המיני, כשהן אומרות ששתיהן מזמן לא עשו סקס טוב, המשכנו לדבר תוך שאני מעסה לאחת את הגב, ניצלתי את המצב כדי לנשק אותה קלות בצוואר, כשחברתה ראתה שהעניינים מתחממים, החלה להתקרב גם היא, תוך שאני מנשק לאחת את הצוואר, והיא נצמדת אליי עוד יותר כשהיא מרפה את ראשה לאחר, אני מעביר יד מתחת לחולצתה, על שדיה הזקורים והיפים, אנחנו מתנשקים בלהט, אני מרגיש את ידה מתחילה למשש לי את הזין, כשאחרי כמה שניות אני רואה שזו לא היד שלה, וכי חברתה היא זו שמורידה לי לאט את המכנסיים ומתחילה למצוץ לי בטירוף את הזין, הפשטתי את הראשונה במהרה, תוך שאני מסמן לה לשבת לי על הפנים כדי שאטעם את מיצי הכוס שלה, זאת תוך כדי שחברתה ממשיכה למצוץ לי במרץ, לאחר כמה דק' הראשונה גמרה לאחר גניחות רמות, ואמרה לי במבטא קנדי fuck me already ! לא היססתי כמובן והפכתי אותה על 4 , זיינתי אותה דק ארוכות תוך שהיא גונחת חזק! לאחר מכן יצאתי ממנה ועברתי לחברתה, ששכבה לה בסבלנות עירומה ליידינו, וחיכתה שיגיע תורה, התיישבתי על הספה שליד המיטה בחדר, וסימנתי לה להגיע כדי לרכב עליי, היא קפצה מהמיטה ועלתה עליי, החלה לזוז , לעלות ולרדת , לגנוח בטירוף, עד שעמדתי לפני גמירה, הוצאתי את הזין במהירות, תוך ששתיהן מתיישבות מתחתיי ורק מחכות לקבל את הזרע שלי לפרצוף , גמרתי עליהן תוך שהזרע נכנס לאחת לפה ולשניה על הפנים. אין ספק שזו היית חוויה מדהימה, אם כי קשה לי להאמין שתוכל לחזור על עצמה בסין, או בכלל. ** הסיפור הוא סיפור אמיתי, פרט לכך שלא היו 2 נשים אלה אחת ;)