דלג לתוכן המרכזי

גבר

מסע כזה רומנטי

פורסם ב - 16/04/2018 בשעה 01:49

1
644
זה היה בסוף שבוע חורפי גשום וסוער נסעתי לאיזור גוש דן האדים בחלון הרכב גברו ומזג האויר היה סוער קולות ברקים ורעמים התחזקו וגשם מבול חשבתי לעצמי להמשיך בנסיעה או לעשות פרסה חזור לפתע הפון צלצל ועל הקוו היתה מישהי שהזמינה אותי להתארח אצלה למסיבת סוינגרס בפורום מצומצם אמנם לא הכרנו כל כך לפני אבל שנה פלוס פטפטנו בצ'אטים והודעות והרגשת בטחון הדדי והחלפנו חוויות היה לנו תמיד כייף לשוחח תוך כדי שאנחנו בשיחה בקוו. הטלפון שאלה אותי תוך כמה זמן תגיע מזג האויר מטורף בחוץ אבל הדלקתי את האך של החימום שיהי לנו חם וכייף נשתה משהו נתחמם שמחתי ואמרתי. לא שאני במרחק נסיעה של 12 דק ממנה הגעתי. למגדל גבוה הקשתי את קוד הכניסה. שהיא נתנה לי עליתי במעלית נקשתי בדלת בעדינות למרות הפעמון שהיה בכניסה שם ממינוס לא צלצלתי בפעמון הדלת נפתחה אט אט והיא בלבוש סקסי לאור נרות ריחנים רומנטים וחימום ביתי ישבנו שתינו צחקנו הצטרפו אלינו עוד 2זוגות מקסימים ורומנטים מנומסים ואנשי שיחה אחרי שיחה ארוכה שלנו בסלון הבית פיננו את הספות לצדדים הבאנו מהחדרים הסמוכים זוג מזרונים זוגיים פרשנו מצעים ומשם נסחפנו לחוויה בלתי נשכחת רצופת תענוגות וכולם יצאו עם חיוך ענק