
אלון ואיילה
סקס תוך כדי ריצה...
פורסם ב - 30/10/2011 בשעה 09:39
Bliss
פורסם ב - 01/11/2011 בשעה 01:16
סתם אירוע פלצני צפוף וחסר טעם של מכונת שיווק משומנת ועושי רצונה. אם באמת בספורט עסקינן אז רוצו בלי נייקי ובלי לספר לחברה.
MM השובבים
פורסם ב - 01/11/2011 בשעה 12:45
אלון ואיילה, אנחנו יודעים שאתם זוג עם ראש טוב. אז נראה אתכם מארגנים ריצה - בערום...;)) אגב, אתם מוזמנים לקבוע את המיקום וגם את המרחק. (טוב לא צריך להגזים עם המרחק... לא כולם רצי מרטון...:M ) חברי SWINGERS מוזמנים להגיב... ויותר נועזים מוזמנים להרשם לריצה איזו הקלה!! לפחות הבגדים לא יכבידו...:))
MM השובבים
פורסם ב - 30/10/2011 בשעה 16:23
גם אנחנו נהיה שם... בלי חולצה...
ארז
פורסם ב - 01/11/2011 בשעה 13:02
אין דבר סקסי יותר מאדם שמשקיע בעצמו ומוצא את המוטיבציה לאתגרים חדשים. הייתי במצב דומה למה שתארת, עברתי שינוי דומה לפני כחמש שנים, והשינוי באיך אנו רואים את עצמנו (מה שגם מוביל לאיך שאחרים רואים אותנו) מדהים. כל הכבוד :)
אלון ואיילה
פורסם ב - 02/11/2011 בשעה 09:11
ולא מהסיבה הנכונה. היה מדהים!!! עכשיו צריך קצת להתאושש... וסליחה מכל התל אביבים שסבלו קשות מהפקקים כדי שאנחנו נרוץ. מ ד ה י ם !!!
אלון ואיילה
פורסם ב - 01/11/2011 בשעה 09:29
לפני שנה וחודשיים חבר טוב איתגר אותי לרוץ 10 ק"מ. באותו זמן הייתי, פיזית אבל בעיקר מנטלית בטטת כורסה. בחיים שלי, כולל לא בתיכון או בצבא, לא רצתי 3 דקות רצוף בלי לעצור. את בוחן הכושר של התיכון- ריצת 1000 מטר חישבתי מה המינון המדוייק של הליכה וריצה כדי לעבור במינימום ריצה. את דרגת הסגן בצבא קיבלתי רק כי ביטלו את בוחן בראור לקצינות. אז אתה יכול להיות בטוח שאם היום אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע, בולעת בלי מלח מרחקים של 8 ו 10 ק"מ, והכי חשוב, נהנית מזה, אז ברור שאני אספר לחבר'ה!!! חלק מזה זה לייצר מוטיבציה נוספת כדי לא לפרוש לפני הריצה או באמצע, אפילו שאין לכם מושג מי אני או דרך לאתר אותי בקהל. וחלק מזה הוא לקבל את הפרגון שמגיע לי מעצמי ומהסביבה. הרווחתי אותו ביושר ובכושר. ונייק הם רק התפאורה. הם לא באמת מעניינים אותי. הם יוצרים ארוע שמאפשר לי לרוץ, לשמוע מוסיקה ולהיות מוקפת בעוד 15,000 פסיכים כמוני. אז מה רע בזה? את אף אחד לא מעניין שאני רצה בים או עם חברה. אני גם לא מגיעה כל יום לתל אביב לארוע כזה. בקיצור, מה אכפת לך? תפרגן או שתשתוק. הביקורתיות הזו לא מוסיפה לך נקודות זכות. בטח לא אצלי. רציתי להוסיף עוד משפט ארסי על למה חוסמים אותך אבל נראה לי שהנקודה מובנת. איילה. האצנית העצבנית.
אלון ואיילה
פורסם ב - 30/10/2011 בשעה 17:58
הבנו שנרשמת. את הקידומת אני אשלים לך... נראה לי שפשפת הסטרית לרוץ בעירום 10 ק"מ....