דלג לתוכן המרכזי

4PLAY

פתאום שמעתי צרחה של קול מוכר וצעיר. ה DJ שלנו הדליק את הלייזרים ו...........אז

פורסם ב - 02/01/2011 בשעה 12:47

20
7499
ואז כל הבריכה התמלאה באורות לייזר מכל גווני הקשת, WOW האוזניים שלי מפוצצות מעוצמת הבאסים. בום בום בום. אני רגילה לצ'ייקובסקי. הוא לא עושה כזה רעש. רגע....מאיפה נכנסו לכאן אופנועים כבדים. מה זה פה קורה פה???? טמבלית, זה המוזיקה. אני לא מבינה למה צריך לשלב אופנועי הארלי דוידסון בריקוד אבל שיהיה. אני רק מקווה שלא יצוצו לי פתאום משאיות ואמבולנסים ואולי איזה רכב כיבוי אש. כיבוי אש אלו ממש צלילים שאני לא רוצה לשמוע. לא מתאים. בטח לא עכשיו. האופנועים נדמו והסתלקו ואז התחילה הצרחה...צרחה נעימה. ===================================================== ע-ר-ב....................ט-ו-ב.......................ס-ו-ו-י-נ-ג-ר-ס ===================================================== למעלה מ 400 סווינגרים החזירו אהבה לרמקולים. לי הראש מפוצץ כבר והלב מתפוצץ משמחה. REWIND < 1.12.2010 תחילת חודש דצמבר...אני שוברת את הראש מה נעשה לכבוד השנה האזרחית החדשה. הגבר שלי אומר שצריך להזמין את כולם. צעירים, בוגרים, חדשים, ותיקים. הסקס יהיה באויר ולאו דוקא על מזרנים, פסק. איך בדיוק????? אני ממש לא רוצה עוד ערב אדיוטי של שוטרים וחשפניות. חוצמזה שאין עמודים במתחם הזה. אורגיה המונית? הממממממממ...גם לא ממש מסתדר לי. אורגיה לא המונית? איך אפשר עם כל כך הרבה זוגות. עוברת יממה בלי שום תובנה. בלילה הגבר שאיתי פולט משפט. את הרי מכירה את כולם.....רואה את רובם במסנג'ר......יש לך את כל הנתונים בכרטיס. נכון? נכון אהובי. יופי נחמה, הוא מחזיר. תנצלי את היתרונות של אתר סווינגרס. אין באף מקום בישראל כרטיסים כל כך מפורטים. תעשי Match Couple. מאץ' מה?????????????????? הגבר שלי מסתובב, הברק בעיניים שלו מבהיר לי את הרעיון. גאוני. לפחות עם 70 אחוז נפגשנו במסיבה זו או אחרת. נכון? נכון אהובי. 20 אחוז נותרים ראית במסנג'ר או בסקייפ או בתמונות? אמת אהוב שלי. עם 90 אחוז שוחחת כבר? הממממ, גם נכון. את כל הנתונים בכרטיס יש לך? יש. זיכרון טוב יש לך ברוך השם? ככה ככה אהובי. ככה ככה :)- יאלללה לכו תעבדו, אנחנו נכין לכן את המקום. התכנתים מחר יכתבו לכן את הקוד. אנחנו מגדירות לצוות הפיתוח מה כן ומה לא ומה יכול להיות גם וגם. גבר דו מיני של זוג א' לא יפגש עם גבר סטרייט של זוג ב' - אין Match זוג בני 50 לא נתאם לזוג בני 23. זוג ותיק יפגש אך ורק עם זוג לא ותיק. התוכנה מוציאה פלט של מינימום זוגות שצריך להזמין. בלתי אפשרי. צריך להזמין לפחות 140 זוגות. אני אומרת לגבר שלי שאין סיכוי שיבואו 140 זוגות - זה המון. קשקוש הוא אומר. יהיו לך יותר מ 200 זוגות. אבל איך??????????????????????????? ישנן עוד מסיבות, יש עשרות אלטרנטיבות אני מקשה. הגבר שלי אומר כוסססססססססססססאומוק. תגידי אני מהיום בקטע? יהיה לך. אמר. אמר וצדק. אני שוב עושה חושך.......בחדר האינטימי שלי....מדברת עם כל זוג וזוג.....מידי פעם שואבת קצת מידע..... משחזרת כל שיחת מסנג'ר. לעיתים אני מתבוננת בהיסטוריה. אני פותחת מצלמה ומנסה לחבר דמויות לכרטיסים וכרטיסים לדמויות. הפאזל הולך ונשלם. יומיים לפני האירוע אנו מתחילות בעבודת המאץ'. זה לא יהיה מושלם אבל זה יהיה מצויין. ידעתי שלא כולם ימצאו את כולם אבל החיפוש יהיה מעניין. אנשים לא ישבו על הכיסאות ויסתובבו. הם כבר יעשו את המינגלינג לעצמם. ידעתי שחלק סתם יעשו צחוק מהקטע. לא נורא. וזה עבד....................................זה עבד יופי. זוג מהסרטים מחבק אותי ולוחש.....אנחנו הולכים להזד...... עם המאץ' שלנו מיה. להתראות. עוד ארבעה זוגות מחבקים אותי ואומרים לי תודה על המאץ'. אחרים אומרים לי שהם לא מוצאים את המאץ' שלהם והיו גם כאלו שלא ניסו לחפש. אבל המאצ' עשה את שלו. אני אשלח מייל לכולם ואתן לכם את המאצ'ים שלכם. ניתן גם לכל זוג פרופיל מוודא למי שאין לו כזה. תודות רבות לשפים שלנו שטרחו ועשו אחלה של נשנושים. הכל היה טעים ואיכותי כדורי הבשר שהיו עטופים בשזיף (כמה עבודה זה לעטוף בשר בשזיף, ישמור אתכם אלוקים) הריזוטו, הפילו עם מטבל העגבניות, כדורי הפסיפלורה עם הקצפת - תודה רבה לכם. תודה לברמניות ולברמנים שתקתקו עבודה ולא יצרו לנו "פקקי אלכוהול" תודה ל DJ - הבאת לנו את אחלה של מוזיקה ושילבת בין כל הסגנונות. תודה לסיוון שעזרה לי לקבל את פניכם. כמה קטנה ככה גדולה. ותודה לכם. לכם תודה רבה. זה לקח זמן לקבל אמון מכל כך הרבה זוגות. *************************************************************************************** ולך, ידיד אהוב שלי.................................. לך מוקדשים המשפטים האחרונים. אתה שגר כל כך רחוק מכאן...... סווינגרס הצליח לעשות ערב שנקרא MIX New Year's Party - הצליח בגדול ידיד יקר. היו בו גם זוגות צעירים בני עשרים ו...... וגם בני חמישים ו...... היו בו גם כאלו שרצו רק לרקוד ולהכיר......וגם כאלו שרצו להחליף טלפונים. היו גם כאלו שרצו להחליף נוזלים.......והיו גם כאלו שרצו רק לבלות עוד ערב. היו כאלה בלי סבלנות והיו כאלו עם המון סובלנות. נתת לי בעבר תנאים...... אם ואם ואם........אז ואז ואז....אני לא רוצה תנאים. למרות שעמדנו בכל התנאים. הצלחת לגרום למחיקתם של שרשורים מעוותים באתר אחר. עזוב. מיותר. תן לנו להתעסק בטוב. אנרגיות טובות מחסלות נגעים חולים. אני לא רוצה שסווינגרים מכאן יכתבו שם........אני לא רוצה מלחמות. אני גם יודעת שאם תהיה כזו - ננצח בה בקלילות. אתם כאן. אני מודעת לכח הזה. יש בכח שלכם ובתאוות הציד משהו שמאד מפחיד אותי. אני מבכרת את כח ההמון. אבל שם זה שם וכאן זה כאן. וכן, ראיתי מה כותבים שם. הראו לי במסיבה כמה זוגות. אתן גם תגובה לכך. עוד יומיים שלושה. ריכולים מהולים ביחצנות רדודה. קראתי הכל. אין שם הרבה מה לקרוא האמת. חבל. משעמם וקר. ברררררררררר אני צריכה אנרגיות וכלי ליטוש על מנת להשחיז את המקלדת שלי. אמרת לי פעם, לפני המון שנים שאתה השד מהאגדה אלאדין. אני לא זוכרת שלשד של אלאדין היו תנאים. הוא רק ממלא בקשות. אני גם זוכרת שהוא שד ערמומי ומסוכן. השאר את הסווינגרים בסווינגרס ללא מעורבות. הם כבר מצביעים בעכבר על האתר הנכון - זה מספק אותי. תרצה ג'יני שלי לתת בלי תנאים - כולם ישמחו. אני אשמח יותר מכולם. נסתדר גם בלי - נשמח מאד עם. בלי תנאים. אמרת שאהבת אמת אין בה תנאים. אתה שר האוצר, כך אמרת לי פעם. ואת רק אוצר, הוספת. אז אדוני השר, בלי פטרוניות של קומיסר, הענק לנו אוצר :)- שנה מאושרת לכם סווינגרים יקרים שנה מוצלחת לך שר האוצר שלי שנה חושנית לגבר שאיתי שנה טובה לסווינגרס שששששששקט צ'ייקובסקי ביי