
born2bwild76
49
שיחת נשים - עדות צמודה:)
פורסם ב - 19/07/2015 בשעה 22:47
1
545
ביום שישי האחרון הזדמן לי להגיע לאזור בו משחקים ילדים רבים,
וההורים מוצאים את עצמם משועממים ומפהקים פיהוקים סטייל היפופוטם, מסתכלים לבורא במרומים,
ומחכים שהילד יתעייף מלהתרוצץ לו.
שני זוגות אשר עייפו האחד מן השניה, היו מספיק עייפים גם מהרדיפה הבלתי נגמרת, אחר הילדים. לכך נוספו, עצבים, חום ומשקעים שנושא כל אחד מבני הזוג כלפי האחר.
כששתי הנשים החליטו לשבת לידי, על מנת להוציא קיטור על הגברים, לנוח, ולהחליף סודות מתוקים,
הזדמן לי להאזין ברוב קשב, משל, הייתי זבוב על הקיר, לשיח הנשים.
בתחילה כל אחת תיארה את בן זוג כלא יוצלח. כזה, שאינו מבין סביבו את מה שהולך. חולף. מנותק מהמשפחה. לאחר מכן, קצת החליפו רשמים על הביצועים, ועד כמה שהכל שחוק עד דק. הרומנטיקה, התאווה, התשוקה התאדו להם ברוח הזמן.
לבסוף, טענו שהן בטוחות שאי שם, יש גברים מוצלחים מאלו שאיתן.
כששאלתי, "...נו, אז מה המסקנה? אתן ממליצות על חתונה, לזוגות הצעירים של ימינו?"
קיבלתי תשובה חד משמעית, שלא! ממש לא..!
כמובן, שהסיבות והנימוקים מוכרים ונשמעים בכל מקום, בו הויכוח ניצת בין בחירה בנישואין או בגידול חד הורי של ילדים. זהו ויכוח עתיק, שיימשך כל עוד יש אנשים שמתחתנים, וכאלו אשר רוצים לצאת מהמסגרת.
אחת הנשים אף הוסיפה, "אני רוצה נישואים פתוחים. בעלי מתנגד. פראייר. אני סובלת..."
לעניות דעתי, בקרוב מאוד תהיה מצטרפת חדשה לאתר....כדי שסבלה יפחת.
תנו לחוויות לחיות
פורסם ב - 20/07/2015 בשעה 00:18
יתכן שדווקא הבעל של אחת מהן הוא מוצלח והיא גם חושבת ככה, אממה, לא נעים לה מהאשה המקטרת, אז גם היא מחפשת על מה לקטר... ולמה לא הצעת להן את הסווינג?! לפי מה שאני קוראת בפורום מחפשים פה "דם" חדש ובדחיפות.
עוד פוסטים של הכותב