דלג לתוכן המרכזי
חטוב ומצוייד

חטוב ומצוייד

47

שיעור במציצה

פורסם ב - 27/06/2019 בשעה 04:58

5
1944
נתקלתי בכמה קבוצות סגורות ששוב עולה השאלה, איך גברים אוהבים את המציצה. בשביל למצוץ ממש טוב, וכדי שהגבר ממש יהנה. יש שיטה. צריך להשתמש ברוק, הרבה רוק, רטוב והרבה...זה פשוט מאוד. כמה שיותר רוק, יותר מחרמן. בזמן שאת מוצצת והזין תקוע לך עמוק בגרון, ואת נחנקת, ובתוך הפה שלך תקוע זין קשה, וכל הנוזל יוצא לך מהאף, מהאוזנים, ולמחמירים גם מהעיניים, ורגע לפני שאת נחנקת למוות להוציא את הזין מהפה כדי שתוכלי לנשום, ואת נושמת בדופק גבוה כאילו חזרת ממרתון.... זה מציצה טובה!! אפשר לבוא לאימונים ולהסבר מפורט. (זה פונה למין הנשי) ואל תשכחו לשתות מים במהלך היום. זה בריא! שמחתי לעזור :)

דורון 55

פורסם ב - 27/06/2019 בשעה 20:59

קראתי את הטקסט פעמיים. בפעם הראשונה - בגלל הסקרנות - מה הכוונה? בפעם השניה - בגלל הסקרנות - להביןממה עבר לך בראש כשכתבת? לשתי השאלות נשארתי חסר מענה.

wildflowers

פורסם ב - 29/06/2019 בשעה 18:52

תנסה להיחנק בדרך זו או אחרת, תחליט עד כמה זה מהנה, ואז תספר לכולנו :((

wildflowers

פורסם ב - 27/06/2019 בשעה 14:17

או שלדעתו המנומקת ומרשימה רק נשים אמורות ליהנות מכמעט להיחנק למוות....

Noble Savage

פורסם ב - 27/06/2019 בשעה 13:38

1. הטכניקה שפירטת מתאימה יותר ליחסי BDSM שכידוע אינם "כוס התה" של כולם, אם כי לגיטימיים לגמרי, ככל שהם נעשים בהסכמה בין שני בגירים כשירים. 2. יש עוד טכניקות מציצה, לא פחות מענגות, למשל כאלה המשלבות במציצה עבודת יד בהרמוניה עם המציצה (זה עובד בשבילי לפחות). 3. בניגוד למה שמשתמע מהפוסט שלך, מציצה (בדיוק כמו הענקת אוראלי לאישה) היא אקט שמשתתפים בו שני צדדים. אני יודע שזה מפתיע, אבל זו עובדה בדוקה. אי לכך ובהתאם לזאת, רצוי ששניהם יהנו מהאקט ולכן הטכניקה הנבחרת או כמה טכניקות שמתחלפות ביניהן, צריכות לקחת את העניין הזה בחשבון.

zug114

פורסם ב - 30/06/2019 בשעה 01:04

קורה.....