דלג לתוכן המרכזי

חדשים במשחק

תשוקה לאישה סטרייטית

פורסם ב - 25/07/2014 בשעה 20:01

15
1599
הייייייי שנים שלא כתבתי כאן והאמת נחמד לחזור אז הנה סיפור טרי ,אמיתי ,מהלב ממממואה ... :K חזרתי מחו״ל מלאת חוויות ותובנות מסדנת נשים אינטימית ומרגשת. היו שם נשים יפות ,חזקות ומעניינות בגילאים שונים ,ממקומות שונים עם סיפורי חיים וחוכמת חיים ... הייתה זו חוויה מעצימה ומיוחדת . כבר בנסיעה ברכבת לנתב״ג התחברתי למדהימה אחת שעניינה והצחיקה אותי מאוד והחיבור ביננו היה כל כך טבעי ומהיר שכולן היו בטוחות שאנחנו מכירות וחברות שנים ...אז זהו שלא -היכרות ראשונה ברכבת ומשם לחמישה ימים של סדנא של היכרות אינטנסיבית שתלויה בכל אחת ואחת ובעומק ובחשיפה שתאפשר לעצמה . אך את ההיא מהשניה הראשונה הרגשתי כאילו כבר מכירה שניםםםםםםםםם... כאילו שפגשתי את ה soul mate שלי ,קטע... במטוס החלו לכאוב לי מאוד האזניים וכאילו לא די לסבל הבלתי נסבל נוספה לה גם חרדת הטיסות הרגילה שלי שגרמה לי לקפוא ולהתכווץ בכיסא . ואז ההיא הפתיעה כשליטפה את ראשי והניחה אותו על ברכיה ובמקביל אחזה בכף ידי ועיסתה אותה ,המגע שלה היה גרררררר כל כך נעים ומרגיע שמהר מאוד ההיסוס שבמגע עם האישה ״הזרה״ נעלם ואני ממממ התמסרתי ,מניחה שאם והייתי חתולה לבטח הייתי מגרגרת בכזו הנאה גררררר ... נמסתי בין שתי ידיה שהיו כל כך נעימות ומרגיעות והתרגשתי מהמחווה הכל כך איכפתית ורגישה עד שכמעט ובכיתי, היא הצליחה לגעת בי בנשמה ... כשנחתנו עשר הנשים השעה הייתה כבר לקראת חצות ,נחתנו עייפות למציאות שמחה ורגועה ,מציאות שמיד ״הרימה״ אותנו וניתקה אותנו מהמטען ו״מהרעש״ שהותרנו בארץ ,ארץ מוכת האזעקות והטילים ,אז במקום ללכת לישון התחלנו בהיכרות בטברנה שנמצאה בכפר בו התגוררנו . ״הראקי״ ששתינו לשוכרה הצליח להטביע יופי את יגוננו ולהשכיח מאיתנו את השהות הממושכת בשדה התעופה זה היה מטורףףף טיסה שהייתה אמורה להמריא ב16:30 קיבלה אישור לבורדינג ב19:00 וגם אז כשכבר עלינו על המטוס קיבלנו אישור המראה רק לאחר שלוש שעות . יום קשה זה היה ומורט עצבים האלכוהול דפנטלי עזר ,גם האוכל ניחם מאוד .אכלנו ,שתינו ,צחקנו ,מעט נפתחנו והאווירה הייתה משחררת וטובה מאוד ..... לפנות בוקר הגענו לבית ״שלנו״ בכפר ,בית בו נשהה בחמשת הימים הקרובים והתחלנו להתארגן ולהתחלק לחדרים . היה ברור לשתינו מבלי להחליף מילה שאנחנו יחד . מצאנו את עצמנו בחדר יפה ,קטנטן ואינטימי חולקות מיטה זוגית לא כל גדולה מממממ.... התשוקה והמתח המיני שחשתי לאורך כל ימי הסדנא הלכו ונבנו כאשר בכל רגע ושניה שהכרנו המדהימה בכל הזדמנות של קירבה ״טיפלה״ ונגעה בי . היא הצליחה לגעת בי בגוף ,בלב ובנשמה ואני בתגובה נמסתי ..נרטבתי ...פינטזתי ,חשתי מבולבלת ובעיקר נבהלתי מעוצמת הרגשות שהתעצמה אז מעט תפסתי מרחק ,שמרתי עליה ובעיקר שמרתי על עצמי שלא אתפתה ושלא אעשה איזו שטות שעלולה לקלקל ולהרוס לשתינו את הסדנא . הזכרתי לעצמי שהצטרפתי לסדנא במטרה להתרחק ולהשיג ״שקט״ שקט ממחשבות ,שקט מתחושות ,שקט ממגע התנזרות מהכל לאחר תקופה מעט עמוסה ריגשית שהיו בה והרבה רכבות הרים ואקסטרים ... בלילה השני לאחר יום סדנא מחזק ,מרפא ,מעצים ומנקה של שיחות ,מדיטציה ,דמיון מודרך והילינג במפלים ובים בחצי נטורל עצרנו בטברנה וחזרנו שוב לחדר שתויות ובראש נהדר מהראקי. התבדחנו כל הלילה ,לא הפסקנו לצחוק עד שבצימר הסמוך צעקו לנו הבנות -״תגידו מה נסגר איתכן ? ״ ניסינו להפסיק אך ללא הצלחה ,המשכנו להתגלגל וזה היה כל כך נהדר ומשחרר . כשנרגענו נהלנו שיחה רצינית ,אמיתית וחושפנית על זוגיות שבה היא שיתפה פרטים אינטימיים מחיה ,הרגשתי חייבת אז רמזתי על הזוגיות האחרת שלנו וההיא הקשיבה בעניין רב ולרגע לא שפטה . רציתי להתוודות בפניה ולספר לה גם על ההתנסויות שלי עם נשים כך אך חששתי ,חששתי מאוד . פחדתי מתגובתה ומאיך שעלולה להגיב ... אולי להבהל ואולי גם לחשוד במניעי ושבבוקר תעלם או תבקש לעבור חדר אז שתקתי ,הסתרתי ולא אמרתי דבר בעניין ...הרגשתי רע ..לא שלמה ..לא אמיתית מול החברה החדשה . ביום השלישי לסדנא לאחר שלושה ימי טופלס הקבוצה כבר הייתה יותר משוחררת ופתוחה להשמיע וברגע של עליצות ושיכרות כולן התחילו לזמר ולהשמיע , הופה נפתחנו .. שיחקנו את המשחק אמת ושקר ואז חשפתי את האני האמיתית-סווינגרית ,דו אוהבת נשים וגברים . יש לציין שלא נרשמה הפתעה בקרב הנשים אפילו אחת זרקה -״אמרתי לכן ...״ אופססססס .... מסתבר שההיא חשבה שההיא ואני בנות זוג חחח...כנראה שדברים שרואים מכאן גם נראים משם ממממ ...מעניין .... ערב עוד קודם אחת הנשים הפתיעה כשפתאום אמרה בעודנו שותות קפה ,כך סתם ומשם מקום -״ את נראית לי שובבה ,אקטיבית מאוד במיטה ...אוהבת סקס ...כזו מים שקטים שקטים את ״ צחקתי .... אני כזו לא משדרת סקס לא בלבוש וגם לא בדיבור היומיומי ...כנראה משהו באנרגיות שמעבירה או משהו בחיוך השובב והממזרי פעם אמרו לי על זה משהו ...מממ מעניין ... בערב ההוא מבלי שהתכוונתי הייתי ה highlight הבנות החלו לירות לכיווני שאלות ואני שלא הייתי באמת מוכנה לכזו חשיפה החלפתי צבעים ,חשתי נבוכה וזזתי בכיסא באי נוחות אך אח״כ זרמתי איתן ודיברתי בפתיחות שהפתיעה אותי על הכל -תחושות ,מחשבות ,התלבטויות ,רגעי קושי ,חוויות -מסיבות בחו״ל ובארץ ,על נטוריזם שנחשפנו והן הקשיבו בעניין היו שהעבירו ביקורת (בונה) אבל לא ממקום שיפוטי אלא של דאגה הן חשבו על סגנון החיים שעלול לקלקל זוגיות ,אך מהר מאוד שכנעתי אותן שסכנה קיימת גם בזוגיות ״נורמטיבית ״ רבת שנים בה השיגרה וחוסר הגיוון לעיתים שוחק ומקלקל. בלילה שוב חזרנו לחדר ההיא ואני שתויות ולא מיין (שוב שתינו ראקי ),נשכבנו במיטה צחקנו והתשוקה להרגיש אותה שוב הטריפה אותי כשנזכרתי בכל הרגעים במהלך היום בהם היא נגעה בי ,הרגשתי התכווצצות מכאיבה בבטן ובלב חשתי תיסכול ולא הצלחתי לעצום עין , כל כך רציתי לחוש אותה ולגעת אבל פחדתי.. סובבתי את הגב, גם ההיא סובבה. התהפכתי במיטה ,יכולתי לשמוע גם אותה מתהפכת ולא הצלחנו להרדם ... שוב מצאנו את עצמנו מדברות על גברים ,נשים וכמובן על סקס ,השיחה הייתה מעניינת ,אך סקס ביננו לצערי או שלא לא היה . ביום הרביעי כשישבנו במעגל ההיא שוב באופן מבלבל ומפתיע לקחה את ידי ואחזה בה .אצבעותיה ליטפו התחככו ,נצמדו וחקרו את אצבעותיי (וזה הרגיש כמו בהתעלסות )... תחילה רק חשתי אותה ואת אצבעותיה המלטפות אך אח״כ הצטרפתי וליטפתי גם אני ,תוהה מה חשה ומה עובר לה בראש אם ובכלל ... מיותר לציין שדופק הלב שלי היה מואץ ולמטה אוחחחח כמה שהייתי רטובה .... חזרתי לחדר מבולבלת ,לא הפסקתי לחשוב איך אהיה מסוגלת להעביר איתה את הלילה האחרון כשאני לעזאזל כל כך רוצה אותה תהיתי אם גם היא מעוניינת בי ושאולי חוסר הניסיון שלה הוא שעוצר אותה ,עוצר את שתינו אוףףףףף.... הלילה הגיע וההיא שוב במיטה וכמו בכל לילה ישנה חצי עירומה ואני ממממ מתוסכלת ,שקטה ,מסובבת את הגב ומתאמצת להרדם ... לאחר התהפכויות מרובות לבסוף נרדמתי .. הסדנא הסתיימה ונחתתי לפנות בוקר למציאות ולכל המשתמע ממנה -מציאות ישראלית משוגעת ומוטרפת מציאות שבה משפחה וחברים עוברים ימים לא פשוטים.... את הפנטזיה הלא ממומשת שלי השארתי שם על האי (ושמחה על כך !!) ובאופן מוזר עם כל ״הרעשים״ מסביב של אזעקות ,חדשות ,חברים ובני משפחה מגויסים סוף סוף חוויתי לכמה שעות את השקט שעבורו ברחתי ונרדמתי ... בבוקר כשהתעוררתי לקח לי מספר רגעים להתאפס ולהבין שאני במיטתי לצד גיא המהמם ולא לצידה של ההיא ... גיא היה שם התחכך בי ,ליטף וחיבק חזק חזק היה לי מממ מדהים ונעים אז שלחתי יד ללטף ולגעת ... התעוררתי ,פתחתי את העיניים בבהלה ולקח לי בדיוק שניה להבין מדוע הגבתי בכזו בהלה ובילבול - חשבתי שנוגעת בה ,אבל אז ראיתי את גיא מחייך ,חייכתי אליו ,חשתי הקלה ונשמתי לרווחה .... חוזרת בקושי רב למציאות המוטרפת פה בארץ ומאחלת לכולנו שקטטטטטטטטט ג׳יין http://www.youtube.com/watch?v=MY_KmIxfiQA שלח לי שקט טוב מוגן שלח לי שקט מענן שלח לי שקט ממוכן לשמוע שקט לא מכאן תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שלח לי שקט מאורגן שלח לי שקט מעודכן שלח לי שקט מפואר תשלח לי שקט מהכפר תשלח לי שקט בקופסא, מארץ רחוקה. שקט, שקט, שקט, שקט מופתי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי. שלח לי שקט מהודר שלח לי שקט מאולתר שלח לי שקט ירחי תשלח לי שקט בין כוכבים תשלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה. שקט, שקט...