דלג לתוכן המרכזי

Camila

Not on my terms?!

פורסם ב - 15/11/2011 בשעה 16:19

12
1802
ברוכים הנמצאים, בתור מצטרפת חדשה ואי זוגית לקהילה הזאת אני רוצה לנפק כמה תובנות, משהות קצרצרה ולחלוטין לא ממצה, ולחלופין להציג כמה שאלות. הבנתי כבר, לאחר קריאה מקיפה פחות או יותר ועיון במבחר פרופילים, שבעיית המתחזים לא רק שהינה שרירה וקיימת אלא גם מטרידה רבים מן הזוגות באתר. הבנתי ואני מכבדת את הצורך של רבים מן הזוגות לברר מי עומד מולם ולהבטיח כי אינם מבזבזים, שוב, את זמנם על מי שבעליל לא מתאים לדרישותיהם. חברת אנשים, כל חברה, תהיה זו וירטואלית או אחרת יוצרת לעצמה קודים ודרכי התנהגות בכדי להתמודד עם מצבים חברתיים. במקרה של האתר הנוכחי ההודעות, הצ'ט והמעבר הבלתי נמנע למסנג'ר הם שמכתיבים את תנאי התקשורת ואופי ההתקשרות - אבל יקיריי, את הקצב, את הקצב מכתיבים רק היחידים. ועל כך באתי להלין. הבנתי את הקושי שתואר לעיל ולכן *בשלושת* הימים השלמים שאני פה טרחתי לבחון את הנוהג המתבקש ובכל פנייה אליה מאנשים שנראים לי אני מציעה כבר בהתחלה להתקשר ולהוכיח את עובדת היותי אישה. לצערי רבים אינם מסתפקים בכך, כבר נתבקשתי לא אחת לשלוח תמונה ומיד, להתקשר אבל חלילה לא מחסוי וכו'. רציתי להבהיר ולשאול, האם איבדתי את הזכות להחליט מה הקצב המתאים לי להתערות בחברתכם, רק כי אני אי זוגית? רק כי אני אישה? האם לא נכון ומותר לי לקבוע שרמת חשיפה של תמונה, שיחת וידאו או מספר הטלפון שלי ינתנו רק לאחר שווידאתי ששני הצדדים מחפשים את אותם הדברים בחוויה? שהגבולות קיימים ומכובדים? והשמשיכה, שבוודאי הינה חלק אינטגרלי, מבוססת לא רק על מראה אלא גם ברמה האינטלקטואלית (כי תסלחו לי אבל זה מה שמדליק אותי)? אני לא מתלוננת, זכותם של כל אחד ואחת מהזוגות לפעול כפי שהם רואים לנכון, לבחור את הקצב שלהם, אבל אני מאמינה שזו גם זכותי. אם זה הנוהג אנא הכריזו עליו, אם כך ראוי הודיעו ואני אבחן בעיניים פקוחות ומחדש את ההחלטה להצטרף ולהשתייך לקהילה שאלו הם מנהגיה, ואחליט אם הם נוחים לי. כי אין לי שום כוונה להיות חלק מחברה ולא לכבדה.