
דן ודנית
אורך איבר המין בזיקפה
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 00:33
erez
פורסם ב - 06/10/2013 בשעה 03:56
מאחל לעצמי גם למצוא את מה שאני מחפש, בעיקר אנשים איכותיים (שזה כולל את כל מה שכתבתי) וכיפיים. תודה :) שיהיה לילה טוב ושבוע טוב.
erez
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 21:31
ונכון, כל בן אדם הוא בפני עצמו, אוהב משהו אחר, לפעמים גם אוהב X בתקופה מסוימת ואוהב Y בתקופה אחרת. זה מה שמדהים בבני-אדם ולכן זה טוב שאנחנו שונים אחד מהשני, רק חלקנו שכחו מה זה לכבד את האחר וזה מה שחבל.
erez
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 18:01
-
erez
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 17:07
אפשר להיוולד עם גדול ועבה (גנטיקה), אבל מה שיש למעלה מושפע בעיקר מחוויות שעברנו, מחינוך ומהסביבה שבה גדלנו וזה לפי דעתי וניסיוני הרבה יותר משמעותי ומהנה. ובלי קשר לגודל, יש גם נשים שנראות מעולה והן סקסיות מבחינת מראה, אבל האופי והמנטליות ושלא נדבר על אינטליגנציה, הממ איך לומר זאת, לא משהו וזה turn-off רציני. אני שם לב שהרבה אנשים מגיעים לתובנה הזאת בגיל מבוגר יחסית, מעניין מאוד לראות איך הדור הצעיר יגדל, יש לי הרבה מה להגיד בעניין אבל זה נראה כי האינטרנט ובעיקר הפורנו הזמין גורם להם להתקלקל ולהבין שסקס זה דבר ט(מ)כני בלבד וזה כל כך רחוק מזה.
erez
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 15:45
אז כנראה שכאן כן לגודל ולעובי יש חשיבות, אבל זאת הכללה כי זה גם משתנה מבן אדם לבן אדם. פיזיולוגית גם האיבר מין של האישה שונה מאישה לאישה, ככה שאישה אחת זקוקה לארוך ועבה, אחרת רק לארוך, אחרת מסתפקת באורך ממוצע ועבה ואחרת יכולה להסתפק באורך ממוצע בלבד. בנוסף, יש חשיבות לסיבולת של הגבר, כמה הוא יכול לשהות בתוך האישה מבלי לגמור ולגרום לה הנאה, יש דרכים מגוונות לשלוט בזה, גם חשובה פה התקשורת, כדי שהאשה תגיע לאורגזמה מהחדירה ואם הגבר מגיע איתה ביחד לאורגזמה אז מה רע.
שוקו
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 01:08
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4287310,00.html
מרק
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 17:41
את "הגודל לא קובע זה הקוטן שמפריע" :} ומנסיוני בחיים ושיחותי עם נשים בדרך כלל זה המשפט ואחריו זה "המפעיל" כמו שנאמר. אבל, יש נשים שצריכות גדול מאוד או עבה או שילוב ואחרת לא נהנות. ודרך אגב, נרתיק האישה קצר מהאבר הממוצע...
משפריצה כשגומרת
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 14:05
כמובן שהם רק מרכיב אחד מההנאה מסקס אבל מרכיב חשוב ביותר והמרכיב שיכול לגרום לאישה שמעולם לא חוותה אורגזמות לאורגזמית בהמחה שהגבר יכול לשהות בתוכה את פרק הזמן הנידרש לה ולא לגמוא כמו גבר מצוי אחרי כמה דקות. הדבר השני או הראשון הוא כמובן כמה זמן הגבר מסוגל לקיים חדירה אקטיבית. מעט מאוד גברים יכולים לעשות כל עוד בת הזוג מעונינת בכך.
-
פורסם ב - 06/10/2013 בשעה 00:34
פלפלת, בדיוק מה שתיארת... כאלה, אני רוצה... האמת, שאני גם מכירה אישית כמה כאלה!!! רוגע, יש כאלה ודי הרבה מסתבר...שכן יודעים לכבד! חגית :K שיהיה שבוע טוב לכולם...:)
HorseCock1
פורסם ב - 05/10/2013 בשעה 03:28
במיוחד לא האורך