דלג לתוכן המרכזי
מוזס מסאג

מוזס מסאג

57

בגידות ...

פורסם ב - 24/02/2015 בשעה 12:51

3
532
שיחה בין בעל ואישה: בעל: "כמה פעמים בגדת בי? אישה: "פעמיים בלבד" בעל: "ספרי לי עליהן" אישה: "אתה זוכר שהיית חולה מאד ולא היה לנו כסף לניתוח? אז שכבתי עם הרופא" בעל: "לא נורא, עשית זאת בשבילי, מה הייתה הפעם השנייה?" אישה: "זוכר שרצת לבחירות והיו חסרים לך 500 קולות? ... :) :) :) :)

לוסי וצ'רלי

פורסם ב - 24/02/2015 בשעה 17:03

-

מוזס מסאג

פורסם ב - 25/02/2015 בשעה 17:36

גבר מתקשר לאשתו: "מאמי, הקציצות שהכנת אתמול, מה שמת בהן?" האישה עונה: "אני לא מגלה, זה מתכון סודי" אומר הגבר: "מאמי נשמה, אני בבית חולים, הם רוצים לדעת..." :) :) ;)

מוזס מסאג

פורסם ב - 24/02/2015 בשעה 18:25

.. עוזרת במשפחה אמידה מאוד, אזרה אומץ וניגשה לבעלת הבית לבקש העלאה. בעלת הבית השתוממה וביקשה לדעת מדוע היא חושבת שמגיע לה תשלום נוסף. "ובכן, גברתי", ענתה העוזרת, "יש 3 סיבות מדוע אני חושבת שמגיעה לי העלאה" "אני סקרנית לשמוע" אמרה בעלת הבית. "הראשונה היא שאני מגהצת הרבה יותר טוב ממך" אמרה העוזרת. "מניין הגעת לכזו מסקנה?" הופתעה בעלת הבית. "בעלך אמר לי" ענתה העוזרת באומץ. "הסיבה השנייה היא שאני מבשלת הרבה יותר טוב ממך" "אוי באמת..." לגלגלה בעלת הבית "מי אמר לך כאלו שטויות?" "בעלך אמר לי" ענתה העוזרת. "והסיבה השלישית היא שאני הרבה יותר טובה ממך במיטה!" בשלב הזה האישה רותחת מזעם "האם גם את זה בעלי היקר אמר לך?!" "לא" השיבה העוזרת "את זה דווקא אמר לי הגנן..." מוזס מחפש את הבוגדות :C ;)