דלג לתוכן המרכזי
ללא כינוי או שם

ללא כינוי או שם

42
40

המסר הוא לכולם, בודדים, בודדות וזוגות

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 13:33

7
1009
אתמול קרה איזה מקרה מאוד מצער, אומנם לא במשפחה, אבל אנשים שאנו מכירים. אדם צעיר מאוד נפטר. אז מה המסר? אובכן, אין אנו יודעים מה יביא הגורל, כמה זמן נשאר לנו בשעון החול שלא מפסיק לטפטף... היו טובים זה לזו, כל רגע מבוזבז לא יחזור ולא ישנה, תכבדו תעריכו... תגשימו את כל החלומות שלכם, ואם לא תגשימו, לפחות תנסו, אחרת אף פעם לא תדעו אם זה היה מצליח. כולנו חיים על זמן שאול, כולנו נזדקן, וכשנגיע לשמיים, ההבדל בין האנשים ביננו יהיה רק החוויות שאספנו לאורך הדרך. אנחנו חיים בתקופה של עבדות מודרנית, והתחושה התמידית שנוצרת היא, שאנו כאן כדי להתחתן, להוליד ילדים כדור המשך, ולאחר מכן לחיות כדי לעבוד עד שנפיח את נשמתנו ולא נשאיר שום זכר מעצמנו. נסו כל יום לפני השינה לחשוב אם עברתם חוויה כלשהי, ותנסו לחיות כל יום עם חוויות... אלעד החתול פילוסוף בגרוש

חבריםטובים ונשואים

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 14:23

עצוב לשמוע. בכל גיל ובפרט לאדם צעיר כדבריך. מצטרפים למסר הנכון כל כך. תאהבו, תתמסרו, תעטפו, תענגו ותתחברו אחד לשנייה מהלב אל הלב...השאר יבוא לבד. מאחלים לכולנו שלא נדע צער רק שמחה, אושר ואהבה... נ ו-ד

ללא כינוי או שם

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 23:13

קודם כל מודה לך שהשווית אותי/אותנו לגדולים ביותר, אבל אנחנו פשוטי העם, לא עילוי ולא נעליים... יש פה כאלה שאם היו מוציאים ספר לאור, היו זוכים לזיכרון לדורות של זיכרון והיתפעלות, דוגמא נורמה B, שכאשר אני קורא אותו אני מתרגש כל פעם מחדש... ואם בג'ינגיס חאן עסקינן, אז וואלה, לא פלא שזוכרים אותו, שמונים אחוז מהעולם כולו הם צאצאיו... בכל אופן, תהנו, תתרגשו, תשקיעו זמן בביחד, בצאצאים, בכל אחד לחוד... העולם יכול להיות כל כך יפה, אם רק נדע להסתכל עליו בזווית ראיה מתאימה.

ללא כינוי או שם

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 13:50

אני מבקש סליחה ומחילה מכל מי שנפגע ממה שכתבתי, אין זמן לטינה בחיים האלו...

zug114

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 14:58

לא מודרנית ולא נעלים. עבדות hard-core כמו פעם מזמן-מזמן כמו בימי רומי רק העטיפה קצת שונה. לעבדים בתחילת התקופה המודרנית היו כל מיני זכויות, למשל הזכות לברוח. לנו אין גם אותה. נכון לנוגש העבדים של היום אין שוט אבל זה לא בגלל המודרנה אלא בגלל שיש לו הרבה יותר עבדים ואין לו ממש כח אליהם. אפילו לא בכדי להתעלל בהם בצורה הוגנת, מכובדת ומכבדת. לנוגש העבדים אין שום כבוד לאף אחד. לא לעבדים ולא לעצמו. במקום השוט מצא לו דרכים נבזיות הרבה יותר. תנסו להתחתן, להתגרש, להשקיע בדירה, לפתוח תכנית חיסכון, לסוע לים בשבת, ללכת על המדרכה (במקומות מסוימים). תנסו לשלם מיסים הוגנים, לקבל הכשרה מקצועית, להתקבל ללימודי רפואה, לקבל שירותי בריאות בזמן בלי לשלם שוחד........ בואו נבין למה זה קורה לנו אולי נוכל למנוע זאת. הגרוש וחצי שלי, כשבוחרים בקפיטליזם חזירי ומנוול זה מה שמקבלים במדינות סקנדינביה עדין יש מידה רבה של סוציאליזם ושם זה נראה אחרת לגמרי. שבוע עבודה של 40 שעות בחלק מהמקומות, שכר הוגן, תרבות ללא צנזורה (ע"ע מירי גרב), השכלה אקדמית במחירים שפויים. ועוד לא דיברנו על דיני האישות, איכות וזמינות תחבורה ציבורית (מאוד רלוונטי להיום) וכד'. מה שנשאר לנו לעשות מתוך רצון חופשי הוא כל-כך מועט. ילדים, סקס ולגרד פה ושם. אז עוד לפני שמראים לקפיטליזם את הדרך החוצה תקשיבו לחתול הוא צודק. תהנו ממה שאפשר, תאספו חוויות שיעשירו ויגדילו אתכם ואל תשכחו להוריד את הזבל.

גיא

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 18:35

מי שמבקש שישרפו את גופתו - אכן יגיע לשמיים וכשיבוא הגשם, יחזור לאדמה. האחרים - יגיעו לאדמה ולבטן התולעים ולפירוק ע"י החיידקים כמובן. לזמן מה ה*זכרונות* כן ימשיכו להתקיים - אצל החברים ואצל הילדים והנכדים ואולי גם הדור השלישי. ולאחר מכן. כלום. גורנישט. נאדה. רק מוליקולות מפוזרות ברחבי כדור הארץ. "מאפר באת ואל אפר תשוב." ולכן - תיהנו כמה שיותר בחיים הללו, תאהבו, היו נאהבים, ותנסו לא לעצבן אחרים וכמובן גם לא להתעצבן.

אנושיים

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 23:53

תוצא הפרפר.

אנושיים

פורסם ב - 04/09/2016 בשעה 21:05

באך? מוצארט? סוקרטס? ג'ינגיס חאן (וואי וזה - גם כמה צאצאים יש לו!!) גם קארפה דיאם, וגם תדאגו למחר. כולם חיים על זמן שאול, מלבד שאול שחי על זמן דוד, שחי על זמן יונתן.... מה קרה פה היום?! :!