
hotss
סווינגרס הוא אתר פורנו!
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 16:25
מרק
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 21:03
ומה עם כל תמונות הטרזנים המציגים את טרזנותם? גם ג'ייניות שמציגות את ג'ייניותן ושלא לדבר על טרזן וג'יין מראים את אהבתם? אבל מעבר לטרזנים שלא מאמינים בבגדים, בדרך קשה לקרוא לזה פורנו. טוב, פורנו רך ;)
מרק
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 18:43
פלירטואוזו שפעם כן עשה זאת במעבורת, אבל עוד לא ברכבת :} [אבל בשמחה יעשה עם מתנדבת/ות]
הגוקר
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 22:46
באיכילוב הוא עדיין לא חסום,בניגוד לכאלה אחרים שניסיתי... הרופאים האלה....;)
חדשים במשחק
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 23:01
לא ברור לי למה ,אבל המחשבה על טייס שנכנס לאתר בדיוק בהמראה ובנחיתה קצת גורמים לי לכאב בטן ושוב (מילא הדיילות..נשיקות יקירתי ;) ) לא ברור לי למה ?? ג׳יין עומדת להמריא ובתקווה לנחות בקרוב ;)
חדשים במשחק
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 19:25
המשכתי לחשוב בעניין והמסקנה שהגעתי אליה היא שסווינגרס הוא והרבה - אתר יד 2-כולנו פה כבר לא יד ראשונה (מרופא אולי...) פורנו? אתר תמים ביותר...;) אתר גרופון/קופון- רצים פה מבצעים : ״קנה אחד קבל את השני במתנה ...״ פורנו ?אתר תמים ביותר ....;) אתר צימר,וויקנד- המלצות לצימרים פורנו ?אתר תמים ביותר....;) אתר צילום אומנותי - צלמים תמים מציעים את שירותם ... פורנו? אתר תמים ביותר...;) אתר לשירותי בייביסיטר- יש פה שהציעו עצמם ,לא בטוחה שהייתי הולכת על זה ... פורנו? אתר תמים ביותר...;) אתר לשירות אוכל מהיר - פיצות,נקניקיות,שירות עד בית הלקוח .. פורנו ?אתר תמים ביותר...;) אתר מטראולוגי- לפי התשובות ניתן לזהות עד כמה חם או קר ואם יש מצב .... פורנו?אתר תמים ביותר....;) אתר לטיולי אקסטרים ,טיולי שטח ורכיבה אוהבים פה לרכוב (אחד על השני )ובעיקר בטבע ,בים(געש)... טיולי אקסטרים לחו״ל(קאפ-דאג,ברלין,אמסטרדם...) פורנו??? אתר תמים ביותר...;) eBay/חנות ממתקים - בואו ונודה כולנו פה מנסים למכור את עצמנו ... יש סוכריות מתוקות ,חמוצות,מרירות,חריפות ... פורנו ? אתר תמים ביותר;) אחלה אתר סווינגרס יש בו ומהכל רק לא פורנו;) ג׳יין ;)
חדשים במשחק
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 16:43
-
זוג נחמד מרכז
פורסם ב - 04/10/2013 בשעה 20:57
שיש בכלל חסימה לאתרי פורנו ברכבת כמו בנתב"ג. טהרן זה פה כבר אמרנו?
hotss
פורסם ב - 03/10/2013 בשעה 23:11
האתר עוזר להזרים את הדם ולשפר את המצב הנפשי והפיזי של החולים. בכיף היתי עובר גם לגור במחלקה הקרדיולוגית באיכילוב.