דלג לתוכן המרכזי
מחזר בהשאלה

מחזר בהשאלה

34

תמונות פרופיל

פורסם ב - 11/02/2014 בשעה 23:19

4
674
התמונה האידאלית להצגה בפרופיל... כגבר בודד אשר מעוניין להצטרף לזוגות...ענין התמונות הוא עניין קריטי..ולא כמו זוגות שאפשר להראות את האישה בלבד וכך ההיכרות מתקדמת.. בתחילת דרכי הייתי נוהג לשים תמונות ממוקדות על האיבר כדאי להתגאות במה שיש.. הרבה בעלי כרטיסים היו נרתעים מכך שמאחורי אותו כרטיס לא נמצא אדם אלא כלבלב שבא להשתפשף על הבחורה שלהם..לקחתי את מה שאמרו לי לתשומת ליבי ובאמת כך עשיתי ושמתי תמונות שלי על מנת להראות שיש אדם רציני מאחורי אותו כרטיס.. להפתעתי נתקלתי במקרה שפניתי לזוג..ובמקום לדחות ולהגיד תודה אבל לא.. פשוט הביע את דעתו בצורה מוגזמת שהתמונות לא לטעמו..אולי לאותם אנשים הייתי צריך להשאיר את התמונות "המרתיעות"?? אולי זה היה עושה להם משו?? אז בעצם צריך להציג?

Pure Love

פורסם ב - 12/02/2014 בשעה 17:23

גבר

פורסם ב - 12/02/2014 בשעה 01:38

אני חושב שזה לא עניין של תמונה .... זה איך להציג את עצמך נשים וזוגות מתעניינים במה שכתוב בפרופיל שלך מי אתה ..? מה אתה מחפש ...? אחר כך זה תמונה ואבר ( זה גם חשוב לאנשים באתר ) תקרא טוב מה אנשים מחפשים.... אם זה אתה ומתאים לך ... לך על זה

-

פורסם ב - 12/02/2014 בשעה 02:57

תקשיב/תקרא את שאמרה לך. לי אין מה להוסיף חגית :)

מוסטנג

פורסם ב - 12/02/2014 בשעה 12:10

אנשים רציניים כן מעוניינים בלראות את המכלול .גם .גם.גם . וגם . תמונת גוף . תמונת פנים . תמונת איבר.או מחשוף. כרטיס . אולי גם ממליצים .