דלג לתוכן המרכזי

מלאכית ומפנק

אני מרגישה סקסית

פורסם ב - 24/01/2016 בשעה 14:47

2
674
בשנה האחרונה אני מסתובבת ברחוב ומרגישה הכי סקסית שאני יכולה להיות. לא צבעתי שיער, לא הגדלתי את הציצי, לא עושה ציפורניים, לא עונדת תכשיטים, לא מתלבשת בבגדים מפוארים ובכל זאת... משהו בתחושה שלי השתנה. אני מסתובבת ברחוב ומקרינה סוג של הילה שקטה ונוכחת שממגנטת אנשים. אני גם לא חייבת ליצור קשר עין כדי שיסתכלו עלי, להיפך... אני נבוכה מזה שמסתכלים עלי. אם הייתי יכולה הייתי רואה ולא נראית כמו דנידין. אבל משהו בתחושת השלמות הפנימית שלי כאשה, כאדם הבשיל. אני מרגישה שאני מה שנקרא "יושבת על מקומי". כבר לא חייבת להוכיח לעצמי ולאף אחד שום דבר. לומדת דברים שמעניינים אותי בשביל הנשמה ולא בשביל התעודה. מרגישה בפנים עמוק מאוד שנבנה משהו שליו, רגוע, נחוש אך שלא נלחם. יודעת להבדיל בין עיקר לתפל, יודעת להיות אסרטיבית כשצריך, יודעת להיות בת זונה כשמתבקש, יודעת להיות רכה ומחבקת, צודקת ומבולבלת... יודעת... ולא יודעת בו זמנית. אנשים יקרים... סקסיות זה לא ציצי ותחת או בלונד מחומצן. סקסיות זה לא שרירים, להיות מאצ'ו, ולחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת. סקסיות זה בטחון, זה שקט נפשי, זו מסתוריות... ואת זה חבריי.... אני עדיין מגלה ומזמינה אתכם לגלות. מה זה סקסיות בעיניכם? ומי שבא לו לקבל סיפור אירוטי על כסא הגניקולוג שישלח לי הודעה בפרטי