eros
גם אנחנו היינו במסיבת סילבסטר - סוף טוב הכל טוב
פורסם ב - 10/01/2011 בשעה 04:32
19
3814
ראשית תודה למיה, ZU ולזוגות האחרים אשר הגיבו והקדישו מזמנם.
אתחיל מהסוף, אז הנה אנו כאן, לא נעלמנו לשום מקום.
גילוי נאות:
1.השתתפנו במסיבה בדמות הפרופיל האמיתי שלנו ופתחנו את הפרופיל הנוכחי לצורך תגובה בלבד.
2.איננו קשורים בשום צורה שהיא לאתרים, גופים או אנשים "מטעם". כל הנכתב היא התרשמות בלתי אמצעית שלנו, בפרספקטיבה אישית ואפילו סוביקטיבית במידה זו אחרת אם תרצו.
3.אחד/ת מבני הזוג חבר/ה בלשכת המבקרים הפנימיים בישראל, כלומר "מבקר במקצוע" בעל יושר אישי אשר מאמין בביקורת בונה. נכון התלבטנו האם להוסיף קורטוב של עוקצנות ל"ביקורת הבונה" כפי מיזוגית/מיה נוהגת לעשות וזוכה למחמאות נלהבות מאי-אלו פרופילים בעלי לשון ארוכה, או להישאר ענייניים. אתם תשפטו. דעתו של בעלי לאחר שקרא את אשר כתבתי/עניתי – לא עמדנו בפיתוי, נקודה !!!
"למה חוששים ? אנו לא נושכות"
אם אף משתתף לא כתב ולו מילת ביקורת אחת ראויה עד שאנו כתבנו, אז כנראה שכולם רואים מול העיניים את השלט המוכר "זהירות כלב נושך", אפרופו נשיכות. נכון לפעמים אפילו אין כלב בחצר, אבל אך נדע לפני שניכנס ? אז כן, העדפנו להיכנס לחצר בזהירות הראויה ובחליפת מגן עבה, ואם יתברר שאין כלב נושך בחצר, נשקול להוריד את החליפה בשמחה.
ולעצם העניין...
"אין סיכוי לרצות 200 זוגות ותמיד יהיה לזוג זה או אחר משהו לומר" - נכון מאוד.
"מי שמסר את המדבקות היה בעלי. הקופאית רק גבתה תשלום" – סליחה, טעות שלנו
"לגבי הזוג התואם - היו עוד כאלו שלא מצאו." - אז...
"לא נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היו אולי 9 תאי שירותים." – טוב, בסדר, נמשיך לחפש...
"אוהל דולף? נו באמת..... נראה שכאן הביקורת הופכת כבר לרפש ויש בה ריח של התלהמות."
-סליחה, כאן לא מוכנה לוותר. לבעלי יש קרחת (מגולח) ונשבע שטפטפו לו על הראש כאשר ירד גשם בחוץ.
"בר המשקאות היה מגוון למדי - אני לא רוצה להרחיב בעניין. אפשר להשוות לכל מסיבה ומסיבה שהאלכוהול שם נמזג כחלק מהתשלום. לא ראיתם אצלנו משקאות שאינם לייבל"
– על המשקאות דווקא לא התלוננו.
"אני לא רוצה לדבר על הנשנושים כי כבר הגיבו על כך אבל בוא תפנו אותי למסיבות אחרות (בישראל) שבהן יש מבחר כזה של אלכוהול כחלק מהתשלום ומבחר כזה של נשנושים. אני לא מכירה. אשמח להתעדכן"
– אהבתי את התגובה של השף (ZU) היא עניינית ואמיתית. אז תרשי לנו להציע לכם למקם במסיסה הבאה את הנשנושים ליד הבר ולא להסתובב עם מגשים בין הרוקדים. נראה לי שנשנושים הולכים טוב יותר עם שתייה מאשר עם ריקודים (חס וחלילה, מישהו עוד עלול להיחנק תוך כדי ריקוד)
"האמת שאני לא ממש מבינה ב DJ אבל ה DJ הזה מתקלט במקומים החמים ביותר בתל אביב והספיק לי לראות 400 אנשים נהנים ורוקדים עד אובדן חושים. האמת אני חייבת לומר, לי היה כאב ראש.
אני רגילה לצ'ייקובסקי ורחמנינוב, אתם רואים - הכל עניין של טעם"
– צודקת לחלוטין, אבל דומני שהחברה היו רוקדים גם לצלילי רחמנינוב…
"נשבעת לכם שסקס אני הכי אוהבת לעשות עם צלילי שופן - בעלי משתגע מזה. הוא אוהב סקס עם ג'וני לי הוקר. מה לעשות"...
– חמוד מאוד, אני אוהבת לעשות סקס לצלילי שנסונים צרפתיים... ובעלי דווקא אוהב את זה.
"אולם הסקס היה בגודל יותר מכפול (24x12). ממתי ניתן להחליף סדינים באמצע ערב???
לא חשבנו על זה אבל תודה על ההערה. שוב הערתם על השירותים. היו מספיק שירותים, כולל במתחם הסאונה ובשירותי נשים וגברים. הגיינה בסיסית? אני לא מבינה מה לשפר כאן. לשים מנגבת מקצועית ליד כל זוג? אשמח לפירוט ".
-בקשה פרוט: מנגבת מקצועית ליד כל זוג זה רעיון מצוין, אבל ב- 150 ש"ח לאדם לא ניתן לתת גם בר משקאות עשיר, גם אוכל גורמה, גם תקליטן מעולה, גם מופע לייזר מהמם וגם מנגבת מקצועית ליד כל זוג. אז נראה לנו שאפשר להסתפק בסדינים נקיים על מדף בכניסה לאולם וסלסלת קונדומים על-יד. מגבות הבנו מהבית, אבל שירותים ומקלחות בתוך האולם חובה – כן, כן, בעלי חייב לשטוף את הבולבול בין לבין וגם אחרי.
"כמה שאלות לי אליכם, ואני מניחה שהייתם אם כי אני לא ממש בטוחה..."
"א. למה לא להזדהות ולפתוח פרופיל חדש"? - על זה כבר ענינו, זוכרת "זהירות כלב נושך"?
"ב. אם אתם זוג שאוהב מסיבות מדוע לעולם לא ראינו אתכם באף מסיבה שלנו ואנו עושות כבר שנים מסיבות? אההההההה, אתם הולכים למסיבות אחרות..."
-שאלה כנה, תשובה כנה: השתתפנו בשתי מסיבות גדולות בלבד בארץ – אחת שלכן ואחת "אחרת". כאשר השתתפנו במסיבה האחרת לפני מספר חודשים עוד לא היינו מודעים לסוגיית הסווינגרס בארץ. מאז החכמנו ולמדנו, פגשנו אנשים טובים שסיפרו לנו "מה הולך" כאן. יחד עם זאת, לא שמעת מאיתנו השוואה כלשהי בין במסיבה שלכן למסיבה האחרת. אם תרצי לשמוע, נעשה זאת במייל אישי.
"אוקיי....תראו לי עוד ליין של מסיבות שבהם יש תמהיל כל כך איכותי של זוגות כי אני לא מכירה מסיבות כאלו ואני מכירה את כל סוגי המסיבות." – בלי להשוות, אנו מאוד אוהבים את החברה מאתר "סווינגרס". הספקנו להכיר כבר כמה עשרות זוגות מהאתר והם באמת אנשים נחמדים ואיכותיים.
"רגע....שכחתי עוד משהו...באותו ערב היו מספר מסיבות של הסצנה שפורסמו בצורה הרבה יותר אגרסיבית (האינטרנט היה מלא בפרסומים ללא תקדים) ובכל זאת זוגות החליטו לבוא למסיבה הזו. אומר משהו עלינו, הלא כן "?!
– נכון, זה אומר שהאתר מוצלח, ממלא את ייעודו והשיווק היה אגרסיבי.... אופס, שוב לא הצלחתי להתעפק.
"אם כך....אז....כל הזוגות שכתבו שהם היו מרוצים סתם כתבו שטויות, לשיטתכם"
– לא ולא, חלק מתחנפים, חלק היו מעורבים בצורה זו או אחרת באירוע עצמו ובסה"כ היו 25 תגובות. היכן עוד 175 זוגות. מדוע לא מגיבים ? תבקשו שיגיבו לטוב ולרע, אם באמת רוצות לדעת את האמת.
"אתם יודעים כמה אוכל נשאר? אומר לכם. עד היום אנו מנשנשים את מה שנשאר ועבר יותר משבוע מאז התקיימה המסיבה" – זה מסביר הכל...
"הגיינה? סליחה אבל מה אתם חושבים לעצמכם? ששאר האנשים הם חיות שסבלו מחוסר הגיינה?" – אין תגובה...
"עכשיו למה צריך לפתוח פרופיל חדש ולהתחבא. מה קרה, ביקורת מותר לכתוב ואפילו רצוי. אההה אני יודעת...... בתור זוג מנוסה במסיבות אתם רגילים שמה שלא מוצא חן - מוחקים לכם "
– ת'אמת , עד עכשיו לא כתבנו ביקורת בסוגיה זו או דומה, לכן גם לא מחקו לנו כלום. אבל לעולם אין לדעת... סתם, אפשר למחות הודעה של כל פרופיל, גם של פרופיל זה, אז כנראה שלא זאת הסיבה שפתחנו פרופיל לצורך התגובה.
"אז זהו, שאנו לא מוחקות. למה למחוק?! איך נשפר?" – שמחים לשמוע, באמת.
"אני מזמינה אתכם בפורום הזה לומר מי הייתם במסיבה, לא צריך לפחד"
– לא נעשה את זה משום שלא רוצים שחברינו באתר יחשבו שאנו אמיצים חס וחלילה.
"אני אפילו מזמינה אתכם לקפה אצלי, בבית הפרטי שלי, לשבת ביחד ולדון איך אפשר לשפר ולהוסיף. "
- נשארו נשנושים ? תודה על הזמנה, אנו יודעים שאת באמת מתכוונת לכך (נשמות טובות לחשו לנו), אך אנו נתרום את חלקנו מרחוק, בשלב זה במייל פרטי. אולי אפילו בקרוב.
"משום מה יש לי הרגשה שלא אשמע מכם.....אבל אולי אני טועה ומעז יצא מתוק"
-סוף, סוף גם את טועה פעם ראשונה בחייך - לראיה אנו עדיין כאן.
לסיכום: תנו למיה ובן על הראש (כן, זה כואב להם משום שאכפת להם) על כל מה שלא נראה לכם, אבל אל תפסיקו ללכת למסיבות שלהם או לבקר באתר. בואו נעזור להם לשפר, בוא נעשה זאת מבפנים. אין הרבה אתרים חינם, אז בואו נשמור אליו, על מסיבותיו - זה ביתינו, אלה חברינו.
תודה מיה, תודה מאיה,
זוג שאוהב את האתר ואת אנשיו.