דלג לתוכן המרכזי

מיזוגים

את שוכבת לך, מוטלת כחיה פצועה ואני פתאום התחלתי לחשוב על חיות.........ועל הגיון.

פורסם ב - 19/01/2011 בשעה 09:37

1
3076
חמש וחצי בבוקר. לידך אותו וויילד טרקי Wild Turkey עם ניחוח מסריח של חלודה ודבש. הבקבוק ריק, בטח הוא ריק כבר מאתמול. את ישנה שינה כבדה. אני רק כבדה, בלי שינה. נמאס לי לראות אותך במצב מְאֻזָּן, אני מעדיפה שתהיי במצב מְאֻנָּךְ אני לא כל כך מבינה איך אנשים שותים וויסקי - זה ממש לא טעים ואז פתאום חשבתי לי שגם הוויסקי שלך נושא שם של חיה - תרנגול הודו בר. מוזר מאד שהאריה נחשב למלך החיות ורב היום מסתכמים מעשיו בשיגול הנקבה, באכילה של הציד שהיא מביאה ומידי פעם בהריגת גורים של אריה אחר - הלביאה לא ממש מעניינת אותו. היא תתייחם ומר לביא שוב ישגל אותה. ואריק נחשב למלך החיות, ומדוע? כי שאגתו מפחידה. בקיצור, עושה הרבה רוח וצלצולים. וחשבתי על מלך העופות - הנשר. וזה, זה מלך זה? אוכל נבלות שמתו זה מכבר. עוף מוזר שיש לו חוש ריח מפותח, תכונה שלא נמנית על שאר העופות. אני לא זוכרת קללה כמו "נשר מסריח" אבל "חתיכת כלב מסריח" שמעתי כבר בחיי. והכלב, חיה תלותית ונאמנה, זכתה למגוון של קללות עסיסיות. חיה כל כך חיובית האמת. משהו לא הגיוני בממלכת החיות. האתר שלך מתפקד נהדר והרבה לביאות שומרות עליו, יש גם כמה כפירים שנעים סביבו ללא הפסקה. בעיקר יש בו סווינגרים שהבינו איפה הכי כדאי להיות. זה לקח זמן. וזה ייקח עוד זמן. תנוחי, הכל בסדר. אנחנו כאן עד שתתחילי לרוץ. ואם הייתי משווה אותך לחיה הייתי קוראת לך מַמְבָּה. פתאום נזכרתי שגם לחיה הזו יש, שלא בצדק, קונוטציה שלילית. השארתי לך ווילד טרקי חדש ב"מחבואה" שלנו. שמתי גם סוכריות סודה שאת אוהבת. וספר. בשישי אהיה עסוקה אבל אבוא בשבת ואספר לך סיפורים. הכל בסדר כאן. אפילו יותר מבסדר. תנוחי. החברה שלך.