דתיים חמים על דתיים
דירה להשכיר....
פורסם ב - 26/04/2017 בשעה 19:49
0
434
לפני מספר שנים החלטנו לעשות צעד נועז ולעבור מדירת הארבעה חדרים שגרנו בה לדירה גדולה יותר עם חצר.
כמו שאתם מבינים זה כבר לא דירה זה כבר ממש בית והמחירים בירושלים מטורפים ממש. לכן חיפשנו נכס שגם יחזיר לנו חלק מהמשכנתא. אחרי חיפושים רבים שנמשכו כמעט שנה מצאנו בית עם שישה חדרים ובייסמנט מוכן להשכרה.
הבייסמנט כבר היה מושכר לזוג צעיר דתי כך שהבנו שהסיפור לא יהיה כל כך מפחיד. ידענו כמה נקבל כל חודש מהם וידענו שנקבל את הסכום הזה כבר מהחודש הראשון.
בשעה טובה עשינו את הצעד הגדול ורכשנו את הבית.
האמת שבהתחלה היה לנו קצת חשש האם כל הטיפול בדיירים הנלווים הוא כאב ראש או לא, אבל ראינו שמדבור בזוג נחמד והבנו מהבעלים הקודמים שהם אכן כאלו אז הלחץ שלנו קצת ירד.
כשנכנסנו לבית ביום הראשון הזוג הצעיר הגיעו עם עוגה לומר שלום ולהכיר. הם היו נחמדים מהם ולבביים והבנו שקוראים להם רותי ואוהד. צעירים בני 22 ו 21
אהבה ראשונה שלהם כך הבנו.
וכך עברו חלפו להם מספר חודשים בהם אנחנו מתרגלים לבית החדש ורותי ואוהד לאט לאט נעשים חלק מביתנו.
ערב אחד הגיע אוהד אלינו וסיפר כי יש להם נזילה קטנה בכיור של האמבטיה. אמרתי לו שאין בעיה ואני אטפל בזה מחר בבוקר כי בדיוק היינו בדרך החוצה.
הוא הודה לי ואמר שרותי בבית בבוקר אז אין בעיה.
למחרת אחרי שפיזרתי את כל הילדים במסגרות נשארתי לבד בבית ונזכרתי בבקשתו של אוהד.
לקחתי את ארגז הכלים שלי וירדתי לדירה למטה.
דפקתי על הדלת אך לא הייתה תשובה ניסיתי שוב ואז שמעתי תשובה המומה קצת "דני, זה אתה תיכנס" פתחתי את הדלת והיא אכן הייתה פתוחה.
רותי, קראתי. רותי פתחה את דלת חדר האמבטיה והוציאה את ראשה החוצה בא הנזילה כאן אני בדיוק מסיימת להתקלח.
באתי אחריה והנחתי שהיא כבר לבושה לכן מסכימה שאכנס. היא נכנסה ואני בכמה שניות אחריה פותח את הדלת לרווחה ורואה את גבה וישבנה החשופים נכנסת למקלחון.
המקלחון הוא חלון לא מחוספס כך שכל מה שהפריד בין עייני לבין גופה העירום של רותי היה האדים שהיו על הזכוכית.
הייתי קצת המום אבל הנחתי שזה בסדר מיצדה ואם זה בסדר מצידה אז זה בהחלט בסדר מצידי חייכתי לעצמי.
פתחתי את הארון מתחת הכיור ואכן ראיתי שקיימת נזילה קטנה. שיחקתי עם ההברגה והבנתי שהבעיה היא ההברגה עצמה. בנתיים כשראשי מתחת לכיור ראיתי את רותי יוצאת מהמקלחון כשגופה עירום לגמרי. מהזוית בה הייתי יכולתי לראות בבירור את הכוס המגולח שלה אך לא את שאר הגוף. עשיתי את עצמי מתעסק עם הצינור למרות שלא הייתי מסוגל לעשות דבר בעקבות הגוף העירום שעמד מולי.
היא לקחת מגבת והתעטפה בה כך שעכשיו נשאר לי רק להסתכל על רגלייה היפות והצרות.
גוף כזה כבר לא ראיתי המון זמן. אשתי אחרי כמה לידות ולא ממש מטרידה את עצמה בגוף שלה. לי לא נעים לומר לה דבר והיא פחות ופחות מושכת אותי.
לכן כשראיתי כך את רותי גוף גופי הפך לצמרמורות.
ניסיתי לחשוב האם כל זה במתכון והיא רוצה ממני משהו אחר אבל חששתי מאד לעשות צעד בכיוונה
החלטתי לנסות למשוך את העבודה כמה שיותר. הוצאתי את הראש החוצה והסתכלתי עליה.
אז מה הבעיה? שאלה
האמת שלא ברור לי אני צריך לבדוק את זה שוב
אתה צריך עזרה?
אהה כן תביא לי מהארגז את מפתח הצינורות.
היא התכופפה אל הארז ועכשיו כמעט כל הישבן שלה היה חשוף בפני. יכולתי לראות גם את הכוס החלק שלה. לקח לה כמה עשרות שניות למצוא את מפתח הצינורות שהיה גדול ובולט לעין.
זה זה? שאלה והגישה לי את המפתח כשהיא מסתובבת אליי.
כן עניתי תודה
לקחתי אותו ושוב נכנסתי מתחת לכיור.
אם אתה צריך עוד משהו אז בשמחה אני אעזור אמרה
תודה לחשתי
הפנתי את מבטי לכיוונה וראיתי כי רותי הורידה את המגבת מגופה והחלה לנגב אותו לאט לאט.
וואו היידים שלי רעדו ולא יכולתי לעשות כלום למרות שגם לא רציתי.
היא התקרבה לכיור כנראה כדי לבחון את עצמה במראה ויכולתי לראות מקרוב את הכוס ואף להריח אותו.
החלטתי להתקדם שלב
יצאתי החוצה כשהיא עומדת מול המראה עירומה.
היא לא התרגשה כלל
הסתכלתי עליה ואמרתי, יש לך גוף מאד יפה.
באמת? תודה רבה, איזה חמוד אתה
אני בטוח שאוהד מאד נהנה להסתכל עלייך
אתה מתוק אמיתי דני
גם אתה נהנה להסתכל עליי?
אההה תראי אני... התחלתי לגמגם, מה יקרה אם היא תספר על כך למוריה אשתי?
אל תדאג, אמרה וכאילו קראה את מחשבותיי. זה יהיה הסוד שלנו אמרה וקרצה לי.
מתי ראית בחורה עם גוף כמו שלי ?
הההממ לפני חמש עשרה שנה כשמוריה הייתה צעירה ורזה כמוך
רותי צחקה אז גם המון זמן לא נגעת בגוף כזה?
רוצה לגעת?
לא הצלחתי להוציא מילה מפי
זה בסדר אמרה, אם אתה לא תספר לאוהד אני לא אספר למוריה.
שלחתי את ידי לציצי שלה כדי שלא יהיה מאוחר מדי.
מגע גופה הרטיט אותי וראיתי כי גם היא מתרגשת מאד.
אתה מאד נעים אמרה, אל תפסיק בבקשה.
ליטפתי לה את החזה ומשם ירדתי לבטן.
התכופפתי וירדתי אל הכוס לאט לאט.
נגעתי בו באצבעותי וה רגשתי שאני מרחף או בחלום.
חיכיתי שאתעורר אבל זה לא קרה והבנתי שזה אמיתי.
העברתי את ידי ונגעתי בישבה הרך והצעיר, כזה דבר לא הרגשתי כבר שנים לחשתי.
אתה כזה נעים וחמוד אמרה
בא תתקרב אליי
התרוממתי אליה והיא חיבקה אותי
הרגשתי איך הציצי שלה נמחץ אל גופי
אני יכול לנשק אותך שאלתי?
בוודאי אמרה והרימה את ראשה אליי והתקרבה לנשיקה.
התנשקנו ככמו שלא התנשקתי מימי.
ליטפתי את שערה הרך והיא החלה להתכופף אליי.
ראשה הגיע עד למכנסי והיא החלפה פותחת אותם מורידה לאט את המכנסיים ואז את התחתונים בעדינות ואיטיות.
הזין שלי עמד כמו שלו עמד מיימיו וברגע שהתחתון ירד הוא קפץ לה ישר לפנים.
היא ליטפה אותו והחלה למצוץ אותו
לא עברו חמש דקות והבנתי שאני עומד לגמור.
רותי, לחשתי אני עומד לגמור. היא סימנה לי אם היד שזה בסדר והמשיכהלמצוץ בתאווה שלא ראיתי מיימי.
עוד גנחה ועוד גניחה ואני מרגיש איך פיה מתמלא בנוזל הלבן והחמים שלי. היא בולעת ונהיינת מהטעם וממשיכה למצוץ עד שלא נשאר דבר.
תודה רבה לך אמרתי.
אין בעד מה לך ענתה.
כבר מאוחר היום לחשתי, אבוא מחר לתקן את זה סופית.
היא חייכה ואמרה אחכה לך באותו המקום.
יצאתי מחדר האמבטיה ומהדירה ועליתי לביתי.
ישבתי בסלון והבנתי שאני חייב לתת להם הנחה בשכירות.