דלג לתוכן המרכזי

ליה

הדם הספרדי רותח גם לאשכנזייה כמוני למראה ..........

פורסם ב - 25/06/2012 בשעה 00:09

12
2432
לפני מספר ימים הצצתי בכרטיס שדי קרץ. בתמונה הראשית כיכבה אישה די חביבה ברוכת "מרפסת" כמו שאני אוהבת. נכנסתי לכרטיס העמקתי ואז חשכו עיניי......... אחרי המון תנאים ותוכן מתנשא ראיתי את השורות הבאות ....... חשבתי שאני לא רואה טוב...... ======================================== לא דרומיים ליבנה ולא צפוניים מעתלית לא תימנים ותמניות לא כהי עור אם קראתי את הודעתך ולא התייחסתי אין טעם לנסות שוב ! ========================================= חשבתי שאני חולמת.או שזה נדמה לי וטעיתי .עברתי שוב על התוכן ......לא תימנים לא כהי עור .. גופי התמלא זעם וצמרמורת של גועל ועור ברווז הכו בי חזק. מתנצלת ,אבל לא יכולתי שלא להגיב . כל חיי גדלתי בחו"ל וסבלתי מאנטישמיות וכעת כשאני רואה את אנטישמיות הפנימית בננו היהודים זה מרתיח לי את הדם . יש להגדיר העדפה מינית וטעם אישי ויש לעשות זאת בצורה גזענית מחרידה. אז ככה לבעלי אותו הכרטיס -אני אמנם אשכנזיפטית כמותכם וגם לי יש העדפה ומשיכה לגוון עור מסוים ורתיעה מאחר ,אבל הייתי ממליצה לכם לשנות את הנוסח . לא ניתן היה לרשום נמשכים לאללה לשחומי עור או להפך ? מה זה הגינוציד הזה ?! ועוד ביננו היהודים?! ואם כבר בתימנים עסקינן או בשחומי עור או עדות המזרח -הם פי אלף עדיפים על הפולניות הקרירה והמתנשאת לפעמים . יש לי חברה מדהימה ממוצא תימני והיא הדבר הכי אנושי החם וה -אמיתי שאי פעם היכרתי . איך אפשר לשפוט ולקטלג אנשים לפי מוצא או גוון עור ולהירתע מהם כאילו היו מצורעים . ריבונו של עולם איך?!! לראשונה בחיים חשתי בושה ... לא אציין את שם בעלי הכרטיס ,אבל כן אפנה אליהם ואנצל את הבמה הזו ........ חמודים זה לא ששחומי עור והתימנים כפי שציינתם אינם ראויים לכם אלא אתם אלה שלא שווים התייחסות . בזמן שאתם מסווגים ומקטלגים ומנדים אנשים אתם אלה שנשארים לבד ומרתיעים מכם את הדבר הכי טוב שיכולתם להרשות לעצמכם נשים וגברים ממוצא ספרדי בעלי דם חם ,לב רחב ומגע מדהים ! לא נותר לי אלא לאחל לכם קיפאון נעים במקפיא הגזעני שלכם ליה