דלג לתוכן המרכזי

ליה

זיון Tender Loving Care-TLC

פורסם ב - 31/03/2012 בשעה 22:59

7
2018
היה זה בוקר של יום שישי....השמש השקרית כהרגלה שלחה אורה ולא חיממה....נכנסתי לסוסי המתכתי והתחלתי לנסוע....הוזמנתי לארוחת בוקר עם ידיד קרוב.... בכל פעם שאני רק מתקרבת אל דלתו ליבי קופץ כמו ציפור כלואה בכלוב שעומדת לקבל דרור.. רק התקרבתי אל הדלת והושטתי יד לדפוק......היא נפתחה מעצמה...והוא עמד בפתח מחוייך כהרגלו ... כהרגלו הפשיט מעלי את התיק בתנופת יד אחת ומשך אותי ביד לעבר המטבח. אני אוהבת את המטבח שלו....מרווח מלא אור עם חלונות ענקיים בצורת קשתות שדרכם אפשר לראות את השמיים . "שבי " –הוא פקד עלי והושיב אותי בלחיצה חמה ועדינה בכתפיים ליד השולחן. התיישבתי מחויכת ...סתמתי ובהיתי בו. זה היה מראה קסום....גבר 180 גובה שרירי חטוב מוצק כמו קפיץ התרוצץ במטבח. כל תנועה שלו הייתה מלאת כוונה ,אהבה ורצון להפתיע .הבחנתי על השיש בפטריות שטיגן קודם לחביתיות ,קערת ביצים שטרף ותיבל ,אבוקדו, ירקות .השולחן היה ערוך הצלחות שקושטו בתותים חצויים ,הסכום הכוסות...הלחם החם שעפה...בכל היה ניכר הTLC שלו-Tender Loving Care בהיתי בו מתרוצץ.......מטגן חביתיות,מכין קפה ...מגיש..בכל תנועה שלו הייתה כוונה אחת להנעים ,להעניק,להפתיע.ישבנו אחד מול השנייה משני צידי השולחן.הוא אכל ופטפט כהרגלו.....ואני בהיתי בעיניו ושקעתי......לא ממש שמעתי את הנאמר....חייכתי אליו ..ניסיתי להיראות קשובה....הייתי שקועה רק במחשבה אחת..... אתם בטח שואלים מה עבר לי בראש........... המון..... חשבתי איך תשומת לב קטנה יכולה להנעים חשבתי כמה הכוונה לעיתים יכולה להנעים יותר ממעשה עצמו כמה לפעמים הדברים הקטנים והפשוטים של החיים יכולים לשמח ולהפתיע חשבתי לי למה לעזאזל אחרי 7 שנים של אהבה כה גדולה האקס אף פעם לא טרח להפתיע אותי בכלום עוד המון מחשבות אישיות שלא אפתח אותן בפורום...... וכך ביושבי מולו......מול אותו איש יקר....כשעיניו נעוצות בי כמו תמיד כמו מכונת רנטגן אנושית.......ובודקות אם נעים לי,שליו לי, טוב לי,טעים לי..........כך הגעתי למסקנה אחת בלבד.... גבר זה לא מי שמזיין הכי חזק ומחזיק הרבה זמן מעמד במיטה...... בברכת חג שמח לכל הזוגות האוהבים ליה