דלג לתוכן המרכזי

4PLAY

היא גבוהה - אני לא. היא מלכה - אני לא. סיכום מסיבת ה Dome

פורסם ב - 21/01/2012 בשעה 16:08

9
3164
היא מדברת בקול גבוה ובוטח ובכלל...הכל אצלה גבוה. אקסטרים עם העקבים המפלצתיים שלה היא נושקת למטר תשעים. אני מגיעה לה לכתף. בקושי :) היא צוחקת המון - אני מעט נוּגָה. צוחקת לעיתים רחוקות. היא יפה. מאד - אני לא זה ובטח לא מאד. היא מנהיגה - אני רק נוהגת. נוהגת לאט ובטוח. לא חוצה קו הפרדה לבן ולא עוקפת בסיבוב. נוהגת בהגינות. לאט אבל בטוח. סווינגרס חשוב לי שיהיה על מי מנוחות. בטוח. זה הבייבי שלנו. אני מדברת בקול נמוך.....ומעט.....היא, ההיפך. מדברת בקצב מטורף ובטונים מוטרפים. 180 קמ"ש. אצלי מלכה מתקשרת לאסתר ההיא מחג פורים. אמא היתה מחפשת אותי למלכת אסתר כי ככה היה נהוג. בנות זה אסתי ובנים זה קאובוי. אף פעם לא אהבתי את אסתר. אני לא ראויה להיות מלכה. גדול עלי. מסתפקת בהיידי בת ההרים. אצלה מלכה זה משהו אחר בכלל ולא לגמרי הבנתי אותו עד תום....אני לומדת. כמו חנונית - לאט לאט. מגוון האתרים בתחום שלה עצום אבל הבנתי שאצלם DM זה - dog master ההוא ששומר שבחדרים שהכל יהיה בשליטה ואצלנו זה רק יקירי סווינגרס שמקבלים ועוזרים לקבל את פני האורחים. אז תודה ל DM - היית רך וענוג ועוזר ומקסים. אצלה יש סוגדים ומעריצים ומשרתים ונשלטים ואצלי יש אנשים ובני אדם וחילופי זוגות. פשוט יותר. אצלה הכל יותר מורכב. אפילו האביזרים. אצלי הכל פשוט. מיטה סדין יחס חם וזוגות. אצלה ברזל - אצלי זה פח. אצלה ריתוך - אצלי זה ריכוך. אצלה יורדים על 4 - אצלי יורדים בארבעה. אצלה חילופי תפקידים - אצלי חילופי זוגות. היא מלכה ואני אפילו לא לכלוכית. היא אשה אשה - אני סתם אשה. עוד אשה של איש. ושם, בממלכה שלה הכל באקסטרים. העיצוב, הריהוט, הלבוש ואפילו הצבע בקירות. אחרי שעלית במדרגות הישנות ופתחת את הדלת את מקבלת את ה WOW. אצלי זה סווינגרס. פשוט נעים ומקבל. אצלה - כמו אצל מלכה - הכל מלא קודים, גינונים והרבה משמעת. ================================================ אבל אצל שתינו מדובר בכבוד. באורח חיים. אצל שתינו העיקר זה להסב הנאה ואושר לאורחים. אצלה האורחים מתענגים מכאב ואצלי האורחים מתענגים מעונג. כמעט אותו הדבר. אצל שתינו העניין רציני, מתוקתק, פרפקציוניסטי. אין פשרות. חילופי זוגות זה עניין רציני לדידי. ....וכשבאתם ראיתם שארמון או לא ארמון, ממלכה או לא ממלכה אתם קיבלתם מארחות מקצועניות לעילא ולעילא. קיבלתם חדרים מדהימים, מקלחות, יחס חם וזרימה של לילה חושני ביותר. והיה לילה מדהים.....לילה של המון תשוקה והרבה סקס משובח. לילה של זוגות יפים והפעם היו המון המון המון המון זוגות מדהימים. בסוף הלילה המלכה לחשה לי באוזן - את ממש מלכה. איזה קהל הגיע. ווהאוו. אם היא היתה יודעת שאני סה"כ המורה המחליפה היא היתה מחייכת ולא מאמינה שהמלכה של סווינגרס די דומה לה. אפילו בגובה. סיכמנו שנשכפל ונשדרג את ערבי סווינגרס בארמון המדליק שלה - פשוט, כי היה נפלא. אני אוהבת פשטות............כי היא מלכה - אני לא. אני רק סווינגרית. ולכל האלו שסברו שאוי ואבוי והם יבואו למסיבה ויצליפו בהם או אני לא יודעת מה אומר רק משפט אחד: אכן, יש לכם דימיון. זה נהדר כי מה זה סווינגרס בלי דימיון?! כלום. ניפגש בממלכה בפעם הבאה לערב של חילופי זוגות. לא סאדו :).....אלא חילופי זוגות. מיה