דלג לתוכן המרכזי

4PLAY

מי אמר שדיסק זו רק מוזיקה ופריצה זה רק בכדורגל - סיכום מסיבת צעירי סווינגרס

פורסם ב - 10/04/2011 בשעה 22:31

35
6131
מסיבת פורים העמוסה נגמרה לה. באמצע המסיבה הרגשתי שאני לא חשה את רגל שמאל שלי. היו קצת כאבים אבל לא ייחסתי להם משמעות רצינית. : גוגל: חילופי זוגות. סווינגרס. SWINGERS :> שום דבר. :> שיט..............מה זה כאן? אי אפשר להיכנס לסווינגרס - מערכת הרשת של שיבא לא אוהבת אותנו. אנחנו מוגדרים כאתר למבוגרים. גם אתר לדיור מוגן משען נועד למבוגרים - הוא לא חסום. צביעות מתחסדת של מוסדות. הגיע הנוירולוג......מה שלומך? כואב לי הגב ד"ר, אני לא מרגישה את הרגל. דרך אגב יש לך USB לגלישה ברשת? למה את צריכה - יש כאן רשת אלחוטית. הסברתי לו. איזה כיף, הבדיקה ארכה שעה ארוכה עם הנטסטיק שלו. גלשנו ביחד. הנוירולוג אמר שהתגובות שלי מצויינות. המוח עובד. :) אותות העייפות של הד"ר נעלמו והשאלות על התחושות ברגל התחלפו לתחושות שלו על עיסוקי המעניין. מההההה.......כל אלו סווינגרים. יש כאן אלפים. כולם עושים חילופי זוגות? עשרות אלפים, תיקנתי אותו. אני הולך לסיבוב בדיקות וחוזר אלייך. את תהיי ערה. בטח ד"ר. עירנית לגמרי. חם כאן. חם כאן? הוא זורק. באתר שלך לוהט. מאיפה באת לי עם כל הזקנות האלו הוא לוחש לי בחיוך. גם אני זקנה ד"ר. עם זקנות כמוך אני מוכן למשמרת משולשת. חנפן. גם ד"ר וגם חנפן. ד"ר יש לך אולי מכונית למכירה. שמעתי שמכונית מרופא זו עסקה משתלמת. :K הזקנה שואלת אותי מה זה השיחה הזו עם הדוקטור. ניסיתי להסביר לה בעדינות.......חילופי זוגות. לך תסביר לקשישה בת 82 מה זה חילופי זוגות. השובבה קטעה אותי ואמרה אההההההה חילופי זוגות. מה שאנחנו עשינו בגילכם. היא סיפרה לנו על כסית ועל תקופת הפרחים. עינה ברקו באותו הרגע. בן ישר קפץ וזרק לה בשפתו המעודנת - אז איך עכשיו תזדייני עם בעלך אחרי הניתוח בגב. זו לא נבהלה וענתה לו שמי שמדבר הרבה על זיונים כנראה לא עושה כלום. הגבר שלי צחק ושתק. היא זורקת לי באידיש - שֱוָורְצֵ חָיֱיה (חיות שחורות, כינוי גנאי לפרענקים, מזרחיים). ובן זורק לה, אבל היא אשתי ואני צוחקת - והוא בעלי. והיא מחזירה - לא כולם מושלמים. אחלה של זקנה את, הגבר שלי פולט והיא עונה בתמימות - איפה אתה רואה זקנה?! צודקת. הכל בראש. במשך השבוע האחרון בקושי הצלחתי לדבר עם המוזמנים, ביום שלישי עזבתי את שיבא וחזרתי לחדר האינטימי שלי. הצלחתי לאשר רק כמה מכם ואת שאר העבודה עשה הגבר שלי. במהלך המסיבה עזרו לי חברותיי ורובכם לא שמתם לב שרב הזמן ישבתי. אולי בעצם שמתם לב. לא הצלחנו להלביש את כולכם במדי המסיבה. מודה באשמה. אני לא ממש זוכרת אם היה מוצלח או לא כי הייתי תחת השפעת הכדורים המדליקים שקיבלתי ולכן רב הזמן הייתי מאושרת. כימייה מאושרת. אם דיברתי שטויות אז מראש אני מתנצלת. זה לא אני - זה הכדורים המדליקים האלו. שלושה דברים אני כן יודעת: 1. ניהול מסיבה חשוב יותר מהכל. זה לא רק לשלוח SMS וביי. 2. החלפת הבגדים בתחילת המסיבה גורמת להצלחתה באופן ודאי. 3. אין כמו חברות טובות - יותר טוב מכדורים טובים. למרות הכל הבנתי שהיה ערב מוצלח ושבסופו של דבר צלחנו גם אותו. בערב הבר כבר יתקנו אותי ואוכל לעמוד בגאווה. תודה לכן חברות טובות. תודה לכם סווינגרס על הכבוד שאתם מעניקים לנו.