4PLAY
מעניין מי צ'יפר את מי....בעצם זה לא ממש חשוב. תודה לכם סווינגרס :K
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 15:47
פינג פונג
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 23:33
מיה ובן תודה רבה על ערב מעניין ושונה אנו רגילים לבני גילנו אבל ביקשת שנבוא ואמרת שצריך לאזן ושנאהב. הגענו אמנם מאוחר בגלל התחייבות קודמת ובכניסה קצת קיבלנו שוק. המון זוגות בגילאי 40 פלוס פלוס. לאט לאט זיהינו את בני גילנו וצעירים יותר ובעלך חיבר אותנו כמו שרק הוא יודע. ממזר. הקטע המוזר הוא שדוקא זוג מבוגר עשה לנו את זה וחששנו לגשת אליהם אז זה אליכם: גבר קרח ואשה עם שיער קרה שחור דומה קצת לגלי עטרי - נשמח אם תפנו כי אנחנו לא יודעים מה הכינוי שלכם. האשה לבשה שמלה שחורה עם פס כסף מסביב ורקדה בסלון. אהבנו את האוירה ולא ממש היה משנה הגיל או הותק בחילופי זוגות. מיה יקרה, לא נתנגד שיהיה עוד איזה חדר רזרבה להתייחדות כי בסוף הערב נאלצנו להסתפק בשירותים למעלה מזל שהם נוחים. תודה מפינג פונג. תעשו חיים.
יום כי
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 16:30
תודה לך מיה על פתיחת ביתך החם (תרתי משמע - החימום בחוץ היה מעולה!) למפגש חברים ספונטאני. היה נפלא למרות שלא היה סקס ואולי דווקא בשל כך! הכרנו אנשים-חברים אמיתיים (גם כאן תרתי משמע) עם טעם של עוד. תודה. המשיכו בפעילות המבורכת, וגם במפגשים מסוג זה!
סקסוס
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 16:51
היה ערב ממש כייפי! רקדנו, קשקשנו, שתינו וצחקנו, וקשקשנו עוד. הכרנו אנשים מקסימים והיה מבדר מאד (תודות רבות לנעה האחת - כל הכבוד על ההפעלה הספונטנית) רק נשאר להודות לכם על האירוח - תודה :) חג שמח ונטול כאבים וכדורים, -סקסוס
האצילות שמחייבת
פורסם ב - 17/04/2011 בשעה 22:25
החלטנו להגיע למסיבה הזו דווקא בשל העובדה שצויין מראש שהיא תהיה נטולת סקס. היינו בעבר בכמה מסיבות ולא מצאנו את עצמנו שם..כי לפני שהספקנו לראות או להיראות התחילה פעילות סוערת בחדרים העליונים ואנו הצועדים צעדים ראשונים בעולם הזה..הרגשנו לגמרי מחוץ.. והפעם המסיבה הז התאימה לנו בדיוק..הקצב האיטי, המוסיקה החושנית, האוירה האינטימית והיכולת לשוחח ולהכיר.. נכון שגם הפעם לא העזנו להציע הצעות..אך בהחלט נהננו מהאוירה החושנית והאירוח הלבבי . תודה לזוג המכונה פינג פונג על המחמאה..שמחים שדוקא אנחנו עשינו לכם את זה..:)
קייג
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 19:08
אין כמו מסיבות ספונטניות,זה רק מראה על גמישות ושמחת חיים יש בכם המון אהבה לאנשים ודאגתם כל הזמן לאווירה נעימה,עד שאחרון המבלים ירגיש טוב. תודה לסטנדאפיסטית שהצחיקה אותנו עד דמעות ואהבנו את משחקי החברה אין כמו משחקי חברה שמחברים בין האנשים אוהבים אותכם מיה בן סיוון וניר
Blond
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 20:17
למיה ובן, תודה על ערב מהנה מאוד, נהננו מהאירוח המצויין ומהאוירה הטובה. את ובן מקסימים תמשיכו עם הרעיונות ווהמסיבות המגוונות. כ & ר
חץ וקשת
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 17:36
אחלה של אווירה משחררת.הכרות עם זוגות חדשים ומפגש עם חברים ותיקים. לא נשכח את הפעלה של " נעה אחד ויחידה" שקרבה לבבות וחממה את האווירה. כמובן היה הכבוד העשיר ומגוון והארוח הללבי של מיבי ובן.
תענוג צרוף
פורסם ב - 20/04/2011 בשעה 03:26
היה אחלה ערב, כיף, זורם, פתוח.........כל מילה מיותרת. תרגישי טוב ושיהיה לשניכם חג שמח וענוג. נשמח לעוד כאלה
זוג מאוהבים
פורסם ב - 16/04/2011 בשעה 16:26
שלום חברים פעם ראשונה שלנו אצלכם, היה לנו כייף אדיר האווירה ,הזוגות,היחס מצד המארחים עשה את כל הערב למוצלח אין ספק אנו נגיע בעתיד למפגשים. תודה עבור הכל המאוהבים
4PLAY
פורסם ב - 18/04/2011 בשעה 17:04
לעיתים אני מדמיינת שאני מחליפה את המורה, ביחוד אחרי מחמאות כאלו. אני משתעשעת לי במחשבת חטא כזו. מפנטזת שאני מלכה. :M לאחר כמה דקות אני מבינה שאני רק המורה המחליפה והמלכה האמיתית לא ממש שם במסיבה אבל היא כאן באתר. אז קודם כל לך המלכה - חג חירות שמח ושהחירות שלך השנה תהיה לצאת מההחלמה הארורה והארוכה שיש לך עוד לעבור. שתלכי כבר על הרגליים הכה יפות שלך ושקולך יהדהד במסיבות ואני אחזור להיות האשה של........ אז קודם לך מלכה, על שגרמת לסווינגרס להיות אתר שהוא בית ולא רק אתר הבית של חילופי הזוגות בישראל. לך אאחל חירות פיזית השנה ולא רק חירות נפשית........המשיכי להיות כדי שאני אמשיך לחיות. :C אני וכל הקהילה שומרים לך על סווינגרס ולך יש כסא פנוי כל השנה - יותר ממר אליהו אפילו. לכם, באי המסיבות האהובים. לכם, שמשלמים במיטב כספם, לכם, שמפרגנים בפורום וגורמים לי להסמיק מבלי יכולת לומר תודה אחרי יום או יומיים כי אני סתם אשה איטית שמתה מבושה. :] לכם אומר תודה רבה מקרב לב. תודה עם קידה עמוקה (נו טוב אחרי כאבי הגב קידה קלילה). לכם, אלו שכותבים בפורום, זוג ענוג המקסימה וחגית ואייל המרגשים (מזל טוב אגב) וזוג נועז ו priasur ונויה המדהים וטוב הלב ואשתו ועוד המון שבטח אזכור בעוד דקה. גם לכם, שלא באים לאירועים ואני יכולה רק לדמיין אותם בעיני רוחי - חג שמח. חג שמח גם לכם. :}} ולכל קהילת סווינגרס, לנשים, לגברים ולזוגות שבחרו באתר המיוחד והחמים הזה שנותן הרגשה של בית. לכם שיהא חג שמח עם המון הנאה. :} וכן, מידי פעם נעשה גם ערבים כאלו. ערבים של לייט, ערבים של דיאט, ערבים נטולי קונדומים אבל עם המון ריגושים. ולא נזנח גם את ערבי הזימה כדי שהגבר שלי ירגיש את הזרימה........זה מכור לצלילי האנחה. ולך - איש שלי, גבר שגברים, מיוחד שכמותך, רק אומר עוד מילה קטנה אחרי ברכת החג שמח שנועדה בשבילך.... כוסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססאמק.......;):|;):|;):| ורק אתה יודע שזו הכי הכי מחמאה - בשפתך הדלה שלך :} "מיה"