דלג לתוכן המרכזי

היפים והנועזים

נסיעה משולשת והגשמת פנטזיה :}}

פורסם ב - 08/05/2017 בשעה 12:56

2
1365
כבר מזה זמן מה אני ובעלי מפנטזים על צירוף גבר חתיך לנסיעה לחו"ל אומנם זו לא פעם ראשונה שאנחנו נהנים ומצרפים גבר לשלישיה אבל הפעם זה משהו אחר לגמרי.. משהו קסום.. מיסתורי.. אירוטי..זימתי אז החלטנו שהפעם אנחנו הולכים להגשים את זה יש אחד שמזה זמן רב שמתי עליו עין .. נו מה אני אומר פרפורמר אמיתי חתיך ויפה אמיתי כזה שזה פשוט מושלם, אחד כזה שכל אישה נופלת לו על הרגליים. בכל פעם שאני רואה אותו מופיע על הבמה אני מתמלאת בכזו תשוקה ורצון עז להיות תחת ידיו ופשוט להתמסר לו. החלטנו שאנחנו מדברים איתו על כך ופשוט מציעים לו להצטרף אלינו לנסיעה. היעד היה ונציה הקסומה והרומנטית. רציתי לחוות את התחושה העילאית הזו שלא מסתכמת רק בסקס רציתי לחוות את התחושה העזה הזו בלהיות נחשקת וגם חושקת רציתי את המבטים המטורפים האלה בעיניים .. רציתי את המגע הנעים הזה והכייפי של לפני הסקס.. רציתי פשוט להתרגש מלראות אותו בכל פעם מחדש במהלך החופשה ולכן שכרנו 2 חדרים נפרדים אחת לו ואחת לנו כדי שיהיה לנו בכל זאת מעניין ושלא נצטרך לראות האחת את השניה בכל רגע נתון ובכל זאת שיהיה לנו למה להתגעגע. ובעיקר חשבתי גם על גיחת לילה קצרה ומפתיעה אליו לחדר לבדי ללא בעלי הישן . התחלתי לפנטז על זה שאני דופקת לו על החדר בארבע לפנות בוקר לבושה בתחתון חוטיני ומתחננת לסקס והוא פותח את הדלת ומתנפל עלי כחיה פראית ועושה בי כרצונו. קבענו להיפגש בשדה התעופה. המתנו לו אני ובעלי בכניסה ואז זיהיתי אותו מגיע מרחוק וליבי החסיר פעימה .. הוא הגיע לבוש בג'ינס וחולצה פתוחה כזאת שאפשר לראות ולהרגיש את כל גופו היפה. אני כבר התחלתי ממש להתרגש . הוא לחץ לבעלי את היד ואותי הוא נישק קלות על השפתיים עברה בי צמרמורת והרגשתי שאני ממש מרוגשת ומלאת חשק במהלך הטיסה ישבנו כמובן שלושתינו יחד וכשאני נמצאת בדיוק באמצע בין בעלי לבין המאהב המושלם חח כמובן שבבוקרו של אותו יום דאגתי להיות חלקה, נקייה ומבושמת ולבשתי חצאית קצרצרה ומתחתיה תחתון חוטיני כדי שיהיה לנו מעניין חח במהלך הטיסה דיברנו הרבה על החיים ומהותם ובכל זאת צריך להעביר עכשיו כמה שעות של טיסה וכדי לא להשתעמם. הרגשתי את גופו צמוד אלי וממש הרחתי את הריח הטוב הזה שלו הריח של הבושם הנקי הזה.. המהפנט הזה.. מידי פעם הוא שם עלי את ידו על ברכי והרגשתי את החום הנעים הזה שגרם לי ממש לצמרמורת בכל הגוף. רציתי כל כך שיעביר את ידו על התחתון מתחת לחצאית אבל זה לא קרה משום מה, אולי הוא רצה להשאיר את הטעם הטוב הזה לאחר כך . כבר במונית בדרכנו משדה התעופה למלון התבוננתי בנופים המדהימים והמרהיבים של ונציה וכבר דמיינתי לי מה הולך לקרות לי במהלך החופשה. שהגענו למלון התפצלנו לחדרים וקבענו להיפגש לארוחת ערב במסעדה טובה כזו שמגישים בה יין ואוכל טוב . כבר בהיותנו בחדר , בעלי מרוגש כמוני ואנחנו מתחילים לדבר על המשך החוויה ומה שאנחנו הולכים לעבור עוד הערב . איזה בעל אוהב ומפרגן יש לי אני חושבת לעצמי שזורם איתי בכל דבר ומגשים איתי את כל הפנטזיות שיש . אנחנו מתקלחים, מתלבשים יפה, מתבשמים ויוצאים לדרך. הוא כבר המתין לנו עוד קודם במסעדה כבר מרחוק אני מתבוננת ואני רואה אותו כזה יפה וסקסי לבוש במכנס שחור אלגנט וחולצה מכופתרת לבנה ופתוחה שאפשר לראות בה את כל החזה והגוף היפה שלו התקרבנו... זהו מפה אני כבר מסיימת כדי להשאיר לכם הקוראים טעם טוב ולהמשיך ולדמיין מה יקרה עוד בהמשך..:))