דלג לתוכן המרכזי
mrwow

mrwow

51
51

על נימוס ואדיבות

פורסם ב - 16/12/2019 בשעה 21:37

5
789
היי חברים, אנחנו ממש לא זוג חדש ואמנם לא הכי פעילים באתר אבל כן מקפידים לשמור על הכללים אלו שכתובים ואלה שלדעתנו לא צריך לומר או לפרט. לצערנו אנחנו נתקלים שוב ושוב בזוגות שלא מכבדים אותנו ולא מכבדים את עצמם. אני מבין שאנו לא זוג דוגמנים ולא מתאימים לכל זוג שפונה אלינו או שאנו פונים אליו, אבל........ אם כבר הגענו לשלב הווטסאפ ושוחחנו והחלפנו תמונות, תהיו מנומסים או אדיבים מספיק לתת תשובה. גם לא זאת תשובה מעולה במיוחד שהיא לא משאירה אותנו באוויר האם אנו מתאימים לכם או לא, האם קיבלתם את התמונות וכבר התייעצתם בינכם ולבין עצמיכם אם אנו הטעם שלכם ותרצו להמשיך להכיר אותנו. האם הייתם משערים בנפשיכם לומר שלום לאדם ברחוב ומיד שהוא משיב לכם תסתובבו ותלכו לדרכיכם מבלי לומר לו שלום? קצת נימוס ותרבות, זה מה שחשוב יותר ממבנה גוף או יופי. אל תתהדרו בפרופיל שלכם באמרות שהאופי יותר חשוב מהיופי אלא אם כן אתם באמת מתכוונים לכך. רק לידיעה אנחנו באמת מתכוונים לכך ומעולם לא הותרנו זוג ללא מענה.

קנט קלארק

פורסם ב - 17/12/2019 בשעה 12:05

אבל הבנתי כבר מזמן שכדאי להנמיך ציפיות ולא לחלום אפילו שאחרים יישרו קו לפי הערכים שלי. לכן כיום מעדיף לראות כל גילוי של נימוס ואדיבות כצ'ופר ולשמוח עליו.

עניין

פורסם ב - 17/12/2019 בשעה 10:26

נימוס בסיסי זה משהו שבשלב כלשהו כבר לא משתנה. אותי מקומם המנהג של לא מעט דמויות לא להשיב כלל לפניות...כי לכתוב "תודה אך לא תודה" זה מאמץ גדול מדי. נו שוין, מתמודדים.

Joe

פורסם ב - 17/12/2019 בשעה 15:52

קשה למצוא אנשים כאלה , רוצה לומר שדווקא ברגע שמתצאו אותם תבינו כמה ההתנהלות של חלק מהזוגות יחידים ויחידות לוקות בחסר . הרי מה הבעיה לרשום ברגע שכבר נוצרה התקשורת הראשונית מתאים או לא מתאים ? בכלל כל הנושא של הפתיחות , הגיוון וכו אנשים לוקחים את זה באופן קשה . רוצה לומר שהמציות עולה על כל דימיון ,ויש מפגשים שנראו כאבודים ויצאו סופר מהנים ויש כאלה שנראו כהבטחה ויצאו כשלון מוחץ תמונה כזאת או אחרת לא משקפת את הכימייה שיכולה להווצר במציאות . לא אומר שזוגות שמעוניננים רק בזוגות צריכים להתנסות עם יחידים הקיצר אל תקחו ללב , תמשיכו לחייך ..הפסד של מי שלא מנסה לא ידע לעולם . כבר קרה מקרה שכביכול נפסלתי ,ובסיטואציה של מסיבה אותם אלה שפסלו קירקרו מסביב כדי להתקרב .וקיבלו סרוב בנעימות על דרך ההתנהלות שלהם .כי עוד זיון פחות זיון לא כזה משנה יותרחשוב לכבד את הדרך והאנשים שאתם מדברים איתם .

Tzar

פורסם ב - 16/12/2019 בשעה 22:45

-

שוקולד ציפס

פורסם ב - 17/12/2019 בשעה 16:56

אבל למען ההגינות והגילוי הנאות גם אנחנו לעיתים "חוטאים" בזה. בדרך כלל זה יהיה בשלבים הממש התחלתיים כשרק ביקשו תמונות ושלחו תמונות. או אם רק שלחו הודעה. לעיתים זה קורה גם עם זוגות מקסימים אבל שפשוט הטימינג לא התאים עבורנו וחשבנו שנגיב עוד מעט וזה בסוף לא קורה.. לעיתים זוג פונה והתחושה שלנו היא שזה לא מתאים ואנו עונים "תודה לא מתאים בשלב זה. אולי אם יצא בזמן אחר ואם ניפגש במקרה בארוע אז אולי יהיה חיבור. בהצלחה." אז אין ספק שכבוד זה דבר חשוב ובסיסי ולנו עוד יש עוד מה להשתפר. באבי