מוסטנג
שאלה : מה זה אהבה?
פורסם ב - 19/03/2014 בשעה 17:00
אורי
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 11:31
רק שיש כאלו שהוא טמון כל כך עמוק שלא רואים אותו יותר איזה כיף לקרוא ולהתרגש מהסרט שלך
אורי
פורסם ב - 19/03/2014 בשעה 20:03
צריך לבחור להיות ילד ואז מתאהבים כמו ילד איזה עונג זה
חדשים במשחק
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 22:56
אומרים לי שלבטח תאהב את זה- לֹא טוֹב שֶׁתִּהְיֶה הָאַהֲבָה גְּדוֹלָה מֵהַחַיִּים עֲדִיפָה אַהֲבָה בְּגֹדֶל הַחַיִּים שֶׁכְּשֶׁיִּתְנַשְּׁקוּ הָאַהֲבָה וְהַחַיִּים אַף אֶחָד מֵהֶם לֹא יִצְטָרֵךְ לְהִתְכּוֹפֵף מְאֹד עֲדִיפָה אַהֲבָה גְּמִישָׁה,שֶׂמִּתְנַשֶּׁמֶת, מִתְרַחֶבֶת, מִתְכַּוֶּצֶת עִם הַחַיִּים, אַהֲבָה שֶׁיּוֹדַעַת לְהִכָּנֵס דֶּרֶךְ סֶדֶק כְּשֶׁהַדֶּלֶת סְגוּרָה,אוֹ לִרְבֹּץ עַל הַמִּפְתָּן בְּשֶׁקֶט בִּידִיעָה שֶׁהַדֶּלֶת אָכֵן תִּפָּתַח, אַהֲבָה שֶׁמַּיִם רַבִּים לֹא יְכַבּוּ כִּי הִיא עַצְמָהּ מַיִם מַיִם חַיִּים ״ ( לי עברון) ואגב הלהקה שלא זכרת את שמה נקראת -Cranberries ולזמרת המדהימה קוראים -דולורס מארי איילין או'ריורדן ....אחחח איזה קול וכמה שהיא מממממ.....מהממת .... ערב נהדרררר ג׳יין מעדיפה דו-בדבניות על חמוציות http://www.youtube.com/watch?v=RUmdWdEgHgk ;)
חדשים במשחק
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 21:44
ויקו כיפק היי לאהבה נשלטת ... רינהלה זכתה אתה באמת מזן נדיר.... כתבת -״איך מזדיינים ג'יין בלי לערב רגשות? "ואהבות" ?......מי שעומד לו ומי שמזדקר לה ונרטב לה ללא רגשות היא יותר חיה מאשר בן אדם ״ גם אני חשבתי איך אפשר??ממממממממממ ..... מסתבר שאפשר ואפשר... הספונטניות ,ללא היכרות מוקדמת ,ללא הקפה והבירה שלפני ...לפעמים זה כייף סתם כך לזרום ... אבל התנאי לכך הוא משיכה חייתית כזו מטורפת ...בדיוק כמו של חיות .... אז צר לי לאכזב ...אני מודה ומתוודה גם אני לעיתים כזו חיה -חיית אדם...נהנת מסקס נטול רגשות ...משיכה חייתית כזו של כאן ועכשיו רוצה ....לא רואה בעיניים ... ויקו אתה עדיין אוהב אותי ?? תַּגִּיד אַתָּה בִּכְלָל אוֹהֵב אוֹתִי? תַּגִּיד אַתָּה אוֹאֵב אוֹתִי? תַּגִּיד אַתָּה עוֹעֵב אוֹתִי? תַּגִּיד אַתָּה הוֹהֵב אוֹתִי? תַּגִּיד נָחוֹן שֶׁעַתָּה הוֹאֵב עוֹתִי? נ.ב. כִּי עָנִי הוֹעֶבֶת אוֹתְחָ נוֹרָה (רחל חלפי) http://m.youtube.com/watch?v=ky4CdN0x58A ערב נהדררר ג׳יין
חדשים במשחק
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 13:31
ויקטור הכל נהדררר...באמת ... לא באמת התכוונתי שאין מקום ...יש מקום להכל לכל קשת הרגשות ...אוהו ופה בהחלט מרגישים (לא יודעת איך אפשר שלא ...)- אהבה ,קנאה,כעס,בילבול ,תשוקה ממממ... רק שלפעמים אני באמת תוהה ... עד כמה מתאים וצריך ללכת רחוק בסווינג עם התחושה והאופוריה הזו של להרגיש ״אוהב״, ״מתאהב״ לא עדיף פשוט.... קליל .....רק להזדיין ? לא שחושבת שיש על זה שליטה ...או שאולי יש שיודעים לעשות זאת טוב ממני ... למה אתה אוהב אותי ויקטור ? ג׳יין
חדשים במשחק
פורסם ב - 19/03/2014 בשעה 19:26
לסווינגרים אסור להתאהב ...גם לא לאהוב מותר אך ורק לזיין ולהזדיין ג׳יין פוליאמורית ;)
מוסטנג
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 23:11
זמרת עם גרון בן זונה . זומביי . אייוהיי ...
מוסטנג
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 22:07
את שומעת דברים כאלה ולא אוהב אותך? תגידי? אני מת על הזמרת הזאת ושכחתי איך קוראים לה . היה לה להיט לפני כעשר שנים .... האנסטינקת החייתי ג'יין .בדיוק על זה כתבנו . אנחנו חיות ג'יין . לפעמים משחקים אותה אלים .ולפעמים ......לא מצליחים . אואב הוהב הואב .אותחחחחח .אינסטקטיבית .
מוסטנג
פורסם ב - 20/03/2014 בשעה 13:52
קודם .קיפק לאהבה נשלטת . אהבה שאונסת אותי אין לה מקום בבית ספרי . וכמו שציינה פלפלת .בלי אהבה אין חיים . איך מזדיינים ג'יין בלי לערב רגשות? "ואהבות" ? לא עומד לי כך ....מצטער .אפילו על פיה מגן העדן ....לא יעבוד לי .כך אני .חייב רגש .כמו אוטו ל.לא ייסע בלי דלק .אפילו אוטו הכי הכי . מי שעומד לו ומי שמזדקר לה ונרטב לה ללא רגשות היא יותר חיה מאשר בן אדם . ושיסלחו לי כולם על כנות הייתר . נכון שאנחנו חיות בראש סולם האיבולוציה אבל .......צריכים "לנתב". לכוון .למסלל את הגזע החייתי שלנו ולא לשחרר אותו שיביא אותנו לטמיון בסוף .נקודה מאוד ראויה לציון ....אנחנו בני אדם . ==================================================== למה אני אוהב אותך ג'יין . מסכימה איתי שלא בגלל חרמנות מינית? מסכימה איתי שלא בגלל שאת בנויה טוב? קונסטרקטיבית? מסכימה איתי שלא בגלל צבע עורך וסלסול שיערך? לא ששולל ......הרי כולנו נורמליים - לא מכוערים .ולא מלאכים - מסכימה איתי שזה רק לאור מה שכתבת בפורום ובפרטי ? הראש ג'יין ....הראש והנשמה ...הכנות ...יושר הכתיבה ...ההרהורים שלך ...תיאורייך על מעמקי הנפש .שלך ושל כמה שמזוהים איתך .השירה ....הלינקים המוסיקליים ...השנינות ...ההומור החד ...הבנת הנקרא ... אני אוהב אותך ג'יין .....עבור כל זה .....ועוד . ויקו באקסטזה של כנות ויושר .
מוסטנג
פורסם ב - 19/03/2014 בשעה 20:40
איזה תענוג וגילוי עצמי להוציא אותו ילד מידי פעם? גם תינוק יש . לפעמים אני ממש תינוק בזרועותיה של רינה .בוכה .מילל .עם דמעות .לפעמים ילד .שאוהב "לשחק" להשתעשע .לדבר שטויות .לבנות ארמונות מחול ולהרוס בחזרה .עד שיוצא האריה שמתחיל "לסמן טריטוריות" .בסוף הסרט . חוזר להיות אני כשהכל נרגע . ויקו ממשיך להיות מאוהב .