דלג לתוכן המרכזי

gold69

תנאי סף לסווינג - המשך

פורסם ב - 10/07/2015 בשעה 18:38

31
2136
תשמעו זה אחד הדיונים היותר מעניינים שהיו פה בעיני , אבל הלכה לי האצבע מלגלול את העמוד אז ברשותכם אני ממשיכה את הדיון על מסך חדש - חוויות נגעה בנקודה חשובה : הצורך להרשים... ובכן לכולנו ואני לא יוצאת מן הכלל יש צורך להרשים בחיינו הרגילים, חלק יותר וחלק פחות, חלק חושבים שמה שירשים זה רכב נוצץ, חלק עיסוק בעבודה נחשבת או ילדים לתפארת , כשרק נכנסנו לאתר באמת היה לי חשוב להרשים , בררתי את הניסוח בקפידה, הקפדתי להחליף תמונות , שלחתי בקשות וממש עשיתי חזק עם הזנב כשהיה מדובר בזוג שרצינו ... הזמן עובר , היום אני לא מנסה להרשים פה אף אחד, אנחנו בקושי פונים לזוגות והתשובות שלי לאלו שפנו אלינו הן לרוב לאקוניות וענייניות , להרשים בשביל להשיג זיון? אני כבר לא שם, והאמת שגיליתי על עצמי שזה אחד הדברים שאני אוהבת באתר, היכולת להיות חופשיה, אני עצמי , ללא כחל ושרק, או שיקבלו אותי או שלא, אני לא צריכה לספר על שום דבר מחיי האישיים אם אני לא רוצה , ויותר יעניין את הזוג הממוצע פה אם אני יודעת להשפריץ או לרדת כמו שצריך מאשר סוג התואר שעשיתי ,אני חושבת שאנחנו בסופו של דבר ״ערומים״ פה כולנו מאחר וברור לאיזו סיבה הגענו ומה אנחנו בסופו של דבר מחפשים. יש לי בעיה קטנה עם הקטע הזה שאנשים משליכים תכונות של עצמם על אחרים ומניחים שאם הרוב ככה אז כולם ככה - בבקשה לא להניח שום דבר לגבי :) . אנחנו גרים בעיר שבה ההכנסה הממוצעת גבוהה מאוד ואנשים נוהגים לנהוג במכוניות יוקרה (חלקם בפירוש עושים זאת בכדי להרשים חלק מטעמי נוחות) מי שמכיר אותנו יודע שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו כל רכב אפשרי ועדיין אני נוסעת במאזדה שלוש בת חמש , למה? ככה... זה כולה אוטו ועושה את אותה עבודה בעיני כמו ג׳יפ של קאדילאק, בעיני הרכב שלי לא הוא שיגדיר אותי כאדם ולצרכים שלי המאזדה ממש סבבה ,ככה אני רואה את העולם וככה אני מחנכת את הילדים שלי . אז אם אתם מנסים להרשים לא להניח שגם אני מנסה ואני לא מתייפייפת , באמת לא מנסה ואפילו לא רוצה להרשים... אני זה אני וזה מה שיש , לטוב ולרע.. ואפרופו הקשר עם פלפלת , הוא בעיני מייצג קשרים אחרים שקשרתי פה דרך האתר בכלל והפורום בפרט ומראה בדיוק למה התכוונתי בתגובה הקודמת שלי, פלפלת ואני מגיעות מעולמות שונים מאוד, אם לא האתר ספק אם היה נוצר קשר ביננו, קראתי את התגובות שלה בפורום (ולמען האמת היא היתה מאלו שגרמו לי להתחיל לכתוב) ועניין אותי להכיר את האדם מאחורי המילים, לא ביקשתי תארים והיא לא ביקשה להרשים, פשוט שני אנשים שמצאו עניין משותף וגילו בהמשך השקות בתחומי עניין אחרים, סביר שאם היתה כותבת שיש לה תואר (ויכול להיות שיש ויכול להיות שאין - מעולם לא שאלתי) זה היה גורם לי לא לכתוב לה, אבל כתבתי והיא ענתה וככה גיליתי אדם מדהים ומעניין , כמובן שבין אלו שכותבים שהם אקדמאים יש כאלו כייפים ונפלאים אבל עצם העובדה שהם בחרו להציג עצמם ככאלה מורידה לי מהם קצת - כאנשים . ושוב הכל זה כמובן מנקודת הראות שלי את העולם. ננסי...