דלג לתוכן המרכזי
Harry & Sally

Harry & Sally

59
52

קיטורים בע"מ

פורסם ב - 10/01/2019 בשעה 11:41

3
1381
לא שיעזור, אבל היי..אפשר גם סתם לפרוק. והפעם בפינתנו: 1. אם אין לכם בכלל תמונות בפרופיל למה שנאשר לכם תמונות פרטיות? 2. אם אתה "כבר" לא בזוג, למה אתה לא פותח כרטיס בודד ומשאיר כרטיס זוגי עם תמונות (מפתות) של בת הזוג, כשרק באותיות הקטנות מסתבר שאתה תכלס על תקן גבר בודד? שאפן על השיטה לעקוף את הסינונים, אבל אם עוד היינו רוצים לצרף גבר בודד, נעדיף מישהו שבא ביושר עם פרופיל בודד ובלי טוויסטים שהם על גבול ההטעיה. 3. אם לא באתר עצמו, רצוי שתהיה לך תמונה כשאתם ביחד (גם בתמונות הפנים, כשכבר מחליפים). אם אין לך כזו, קשה להסיר את החשד, כשכבר נוצר אצלנו, שאתה בודד ומתחזה לזוג. בקושי התאפקתי שלא לדווח עליך בפורום.

Fantazy

פורסם ב - 10/01/2019 בשעה 15:32

בא ליי, מאווד בא לי גם לקטר ולהוציא ממש מעצבן אותי, שכבר חסמו, ובחוצפה ממשיכים לבקש אישור לתמונות פרטיות! למה, והכי חשוב,איך אני אמורה לפתוח(אם פתאום והיתי במצב רוח נדיב) את התמונות??? אוווף, פירקתי,סורי שאולי קצת חפרתי

Harry & Sally

פורסם ב - 10/01/2019 בשעה 18:11

וכמו שאמרתי - לא משלה את עצמי שהפוסט יחנך את הבלתי מחונכים, אבל לפרוק תיסכולים זו גם מטרה לגיטימית בעיני. חוץ מזה, גם פריקה זה תוכן שמתעלה מעל כל מיני שאלות קיטבג, פרסומת עצמית ושאלות "מי פנוי במינכן?".

Harry & Sally

פורסם ב - 10/01/2019 בשעה 11:45

החשד נוצר כשהובעה להיטות לקבל עוד תמונות חושפניות כשיש לנו כבר כמה באתר וכשבפרופיל "הזוגי" שלו יש תמונה של אישה שנראית כאילו הועתקה איפשהו מהאינטרנט, שלא לדבר על כך שהאשה צעירה ממנו באיזה 20 שנה.