דלג לתוכן המרכזי

ליה

בוחן פתע לחושים

פורסם ב - 25/08/2012 בשעה 22:40

2
641
זה היה לפני כשבוע. ישבנו ידידי האהוב אנוכי וכמה חברים קרובים . מאחר וכמעט כולם חוץ ממני כמובן עוסקים בתחום הרפלקסולוגיה וטיפולים התפתחה שיחה שנגעה לנושא החושים ...בפרט .....החוש השישי...... ואז........קרה משהו מדהים .המשהו הזה התחיל מפליטת פה "אני מתה על עיסויים בארבע/שש ידיים והסתיים כהתערבות וחוויה מטורפת...מאחר וכולנו כל המשתתפים היכרנו פחות או יותר ברמה אישית (לא מינית) היה נדמה לי שאני יכולה לזהות מגע של כל אחד בעיניים עצומות ואף להצביע מי הוא מי (זה בעצם היה נושא ההתערבות)....השיחה ההיא הסתיימה לה כאילו לא הייתה......צחקנו שתינו קפה וחזרנו לעיסוקינו ...... רק מה.......לא לקחתי בחשבון שידידי הנחמד לקח את ההתערבות ברצינות . בחמישי בערב הוזמנתי לארוחת ערב בביתו . שוב אותה חבורה של אותם חברים. אחרי כמה לגימות יין וארוחת ערב משובחת שכבודו בישל .כולם קמו ממקומם וכמו לפי הפקודה התפשטו . לא האמנתי למראה עיניי -בכל זאת מלבדי ומלבד ידידי איש מהחברים לא קשור ולא קרוב אפילו לעולם הסווינג. היינו 7 גברים ו5 נשים . לא ממש הבנתי מה קורה והאמת די שכחתי מההתגרות והכרזה המטומטמת שלי שאזהה כל אחד מהם בעיניים עצומות כמה ימים לפני כן . ידידי אבל לא שכח.....בהמון אהבה האופיינית רק לו הוא הפשיט אותי אט אט ........ולחש לי "סמכי עלי .....את עומדת לחוות את חוויית חייך"......הובלתי לחדר הטיפולים שלו.....את החדר הזה אני מכירה ואוהבת יותר מכל........אני מכירה בו כל פרט בעל פה......מיטת עיסויים לבנה במרכז.........חלונות בצורת קשת ........מפל מים בפינה וריח שמנים ארומטיים .....האורות כבו .......היה חושך מוחלט כולם החלו לנוע בחדר בדממה מוחלטת ולגעת אחד בשני. ידעתי לזהות רק אדם אחד...........(זה קל לרוב אדם שהכי אוהבים ומכירים מזהים אותו בעיניים עצומות). את האחרים..כפי שחשבתי.........לא .....ידעתי להבדיל זכר מנקבה ,אך זכר מזכר .......או נקבה מנקבה .........לא.....(לו רק היו מצייצים ......הייתי בקלות מזהה). אחרי התגפפות נעימה. התלטפות , התחככות בין כולם הושכבתי על מיטת טיפולים.........וחוויתי את הדבר הסקסי ביותר בעיניי.......המון ידיים חמות ואוהבות נגעו בי וליטפו אותי. הן התמזגו ביניהן ......משכו תנועה חמה של שמן חם מאחד לשני ....החליקו על גופי אבנים חמות........בשלב סמויים התמסרתי לגמרי ושקעתי בעונג .... אם לקחת בחשבון שהידיד שלי מעסה מקצוען וכל המשתתפים היו מעסים מיומנים שרגילים לבצע עיסוי בארבע ושש ידיים המגע של כולם היה מתוזמר ............סנכרוני ........מטריףףףףףףףףף!!!!!!!!!! אני לא יכולה לתאר לכם את התחושה כשכל האיברים בגוף מגורים בו זמנית בעוצמה מאוד גבוהה.....להגיד את האמת לא יכולתי וגם לא רציתי להתרכז ולנסות לנחש מי הוא מי.........התמסרתי לחוויה ......ולא ידעתי .....שבוחן פתע אחר עוד לפניי......בנקודה בה גופי היה מגורה ברמות בלתי רגילות החדר השתתק........והמגע פסק.....כולם יצאו מהחדר.........שכבתי בחושך .......מתוחה כמו מיתר מתוח .........שעומד להיקרע בכל רגע....... ורק השתוקקתי שימשיכו......שאני אשאר דרוכה .......?! שאני אדחה סיפוקים ? אין אצלי חיה כזו...............ח וזו בדיוק נקודת התורפה שהידיד שלי הכיר בי היטב....... לתאר לכם מה עובר על הגוף המגורה עד לגבול היכולת שלו לא אתאר ...... אתאר רק .....מה קורה אחרי שמשהים את העוצמות......וחוזרים לגעת שוב....... אפילו נגיעה של נוצה יכולה ..........לגרום ל"רעידת אדמה" .... איך זה נגמר? לא אגלה........ אגיד רק שזו הייתה אחת החוויות המרובות אורגזמה שלא כל אחד יכול לגרום .......ללא חדירה ... אני מודה לידידי על חוויית חיי .......ועל כך שהוא לא מפסיק להפתיע אותי ולהכיר לי את עצמי ....... ומוכיח לי שוב ושוב שתמיד יש מה לגלות ומה ללמוד גם בעצמנו ובגם באחרים ...... בברכת שבוע נפלא ליה