דייט בחשיכה...:{{
פורסם ב - 04/04/2014 בשעה 01:15
שפן וארנבת
פורסם ב - 26/05/2014 בשעה 14:30
בהיכרות מבינים ומקבלים מושג כללי, אבל כשמגיעים והאור כבוי/העיניים קשורות תמיד הפנטזיה והתקוות עובדות, הסקרנות בשיא ויותר עסוקים לגלות את מה שלא רואים מאשר להינות. אין מה לעשות, אנחנו יצורים סקרנים. נהיה עסוקים בלנחש אם זכינו או לא. במקום להתמסר למגע ולעונג נתהה אם מדובר בקורנפלקס או בג'וקים... ועוד נקודה- כשלא רואים, והדמיון עובד ומשתלב עם הפנטזיה, כשנדלק האור לבסוף והאמת נחשפת- כמה טובה שהיא תהיה- היא לא תגיע לפנטזיה כמעט לעולם. תמיד תהיה שומה או שן עקומה שיאכזבו, שיתנו את הטעם המריר. פגישה בסגנון "אולד פאשן", פנים מול פנים, היכרות, בחינה הדדית, שיחה נעימה, כל אלה נותנים את הכיוון אם רוצים להמשיך ואם יש משיכה בגלל ולמרות הכל, וכשנפרדים בסוף הפגישה אין את המחשבה של "מה לעזאזל חשבנו" והרגשת ביאוס ומיאוס. גם ככה התהייה קיימת לפני שמתפשטים, אם יש לו גדול, אם יש לה נפול, איך הוא ואיך היא- למה להוסיף עוד סימני שאלה וחוסר ביטחון שאת הפרטנרים האלה אנחנו רוצים או לא?
סטגדם
פורסם ב - 26/05/2014 בשעה 20:03
הגבתי לממחזר בתגובה מעלי...:-)
סטגדם
פורסם ב - 26/05/2014 בשעה 13:37
חושך , לא חושך, הלך לי התיאבון...
-
פורסם ב - 31/05/2014 בשעה 01:29
אני מאלה שכן עולים לרייד ברכבת הרים... אבל, לא חשוכה! אבל, כמה שיותר גבוהה ומהירה זוג נשוי, היכרות מקדימה...מבטלת אופציה לדייט בחשיכה. מאחר וכבר הכרתם וידעתם מראש שתרצו המשך. אז איפה אפקט "הדייט בחשיכה?" אני אך ורק אומרת את דעתי... אין זוג/אדם שעושה אך ורק... חוץ מאיתנו היום, היום אנחנו אך ורק בבית. חגית :K
-
פורסם ב - 29/05/2014 בשעה 18:51
איך זה הופך להיות דייט בחשיכה? חגית :)
-
פורסם ב - 26/05/2014 בשעה 19:53
מקרה עצוב במיוחד...למרות זאת, אתה עדיין מקסים בעיני. מזל שאכלתי לפני שראיתי. יוסי, ילד פלא שלי....מה כואב? שמעלים פוסט ישן? אני תוהה...:!
בלו-אייז
פורסם ב - 04/04/2014 בשעה 22:53
יש ברעיון משהו מדליק אך מסכימה איתך חגית שאין כמו מראה עיניים והכרות לדעת מי מולך לפני שנכנסים למיטה. לא חווינו כזה דבר אלא רק מסעדה בחושך מוחלט ואז כל החושים האחרים מתחדדים אבל נראה לי שעדיף אור נרות או מנורה שמפיצה אור עמום.
זוג מסוקרן
פורסם ב - 30/05/2014 בשעה 03:54
-
נהנתנים סופר
פורסם ב - 04/04/2014 בשעה 18:24
-
זוג נועז
פורסם ב - 26/05/2014 בשעה 20:44
אוח אוח חגיתוש....כפרה.....הכל בסדר אצלך...??? יש לי תחושה שהגעת על מלא.....:):):) אל תקחי את הכל כל כך קשה.....שחררי....כפרה יוסי שלמרות הגיל שמח להיות עדיין ילד....ואת???