judy83
דרושה עצה מבעלי ניסיון
פורסם ב - 13/07/2011 בשעה 02:31
9
3046
שאלה לי לזוגות שאולי היו בסיטואציה הזו:
כבר שנה לא הצלחנו להיכנס למיטה עם זוג חוץ מנסיון לא-מוצלח אחד במסיבה (לא של מיה אלא של האתר השני), ולמה לא מוצלח? כי נראה לי שהגבר ההוא הביא איתו נערת ליווי ולא בת זוג אמיתית. אז היא נפנפה אותי במציצה מהירה ואילו הוא היה די מגעיל וכמעט אלים כלפי ג'ודי במיטה (בזמן שהלכתי עם "זוגתו" לעשן את הסיגריה שאחרי).
מה כן הצלחנו השנה: גבר בודד (נחמד מאד, מהקריות. מומלץ). שני גברים בודדים כבני שלשים מינוס (לכאורה עם בנות זוג) באותה המסיבה שהוזכרה לעיל.
פגישת קפה עם זוג (דווקא מוצלחת אך משום מה לא התפתחה אז וגם לא במועד מאוחר יותר). קצת נישוקים במסיבה פרטית של כמה זוגות בקריות, אך ג'ודי אז החליטה שנמאס לה ופורשים. עוד מסיבה (מאכזבת, ושוב, לא של מיה), לא מעט התכתבויות סרק, טלפונים פה ושם לסווינגרים באזורנו, וכמעט פגישות.
ולמה כזה כשלון מהדהד? כל מיני סיבות..... למשל, כי אשתי אהובתי רוצה רומנטיקה וזוגיות כשאנו סוף כל סוף לוקחים צימר בגליל ללילה. למשל, כי אשתי אהובתי מאד סלקטיבית ופוסלת 80% מאלו שבגילנו בערך. למשל, כי אשתי במסיבות נמשכת דווקא לגבר הצעיר והחתיך (שמסכים כמובן) אך כשברור שבת זוגתו היפהפיה הצעירה ממני בחמש עשרה שנה ממש לא....
אני נשמע קצת מתוסכל? קצת מאשים?
דווקא בשנה הראשונה בה זיגזגנו (לפני כשלש-ארבע שנים) השתוללנו וחגגנו באטרף. וחשבנו שמאז למדנו והתבגרנו והפקנו לקחים ושוב למדנו איך הזוגיות שלנו והסווינגינג משתלבים נפלא כשאנו עושים זאת נכון. ופתאום העסק הזה כבר לא זורם כמו פעם....
אשמח לשמוע תגובות בונות
גיא