דלג לתוכן המרכזי

אנושיים

האשמות האשמות האשמות

פורסם ב - 12/07/2011 בשעה 20:55

25
3600
אז בא איזה כרטיס, ורשם דבר מה שהקפיץ לי את הפיוז. וזה נדיר שהפיוז שלי קופץ פה בעוד שאחרים לא, אבל כנראה לכל אחד מאתנו יש דברים כאלו שמקפיצים רק אותו - בעוד השאר נותרים אדישים. אז אחרי הקפיצה, ואחרי מחשבה, חשבתי לנכון לציין מה לדעתי גרם לתופעה עליה הלין אותו כרטיס. וטענתי שזו בעיית אמינות. אכן האשמה קשה! באו כרטיסים נוספים ונכנסו לדיון. אחד מהם מרבה לכתוב דברים אינטליגנטיים... ומה הוא טוען? שההאשמות שלי גרמו לנזק. לא עברתי על סדר היום. חשבתי על זה רבות. יכול להיות באמת? האמנם אני גרמתי נזק לאחרים? חשוב לי לא לגרום נזק. ממש ממש חשוב לי. לכן לקחתי את הדברים בשיא הרצינות, ובאמת מכל הלב חשבתי - מה יכול לקרות לכרטיס עקב כך שמישהו מציין בפורום שיש לו בעיית אמינות, ושרצוי שיארגן לעצמו כרטיס מוודא. אחר מחשבה - אלו מסקנותי: ייתכן שיש חברים באתר שנכנסו וקראו את דעתי. ייתכן שביניהם יש כאלו אשר עם-או-בלי חוט שדרה משל עצמם... דבריי הביאו אותם למחשבות. וייתכן שהמחשבות שלהם הלכו (בגללי ובגלל הדברים שכתבתי) לכיוון של חשדנות. ואפילו יש סיכוי כלשהו שאילולא דברים אלו - אותם חברים היו יוצרים קשר עם הכרטיס הנידון, והיו אולי אפילו נפגשים ונהנים יחד... ורק בגללי זה כבר לא יקרה! אכן מראות קשים. אני מודה ומתוודא - בהינתן תרחיש כזה (או דומה לו) - גרמתי נזק! פחחחחחחחח נראה לכם תרחיש סביר ?! =================================================== אני מאשים! מאשים ! מאשים ! מאשים !!! אני מאשים את מרבית הכרטיסים הלא-מוודאים בקהילה הזו ובאתר הזה בבעיית אמינות. אני לא מדבר על מתחילים שמגששים פה. אני מדבר על כרטיסים שנמצאים פה הרבה זמן, שטוענים ששני בני הזוג מעוניינים ורוצים, שיש להם אולי אפילו תמונות בכרטיס - אבל לא טרחו לבצע פעולה אחת קטנטנה ופשוטה: לקחת דף, לרשום את שם הכרטיס שלהם + תאריך, להצטלם עם הדף ביד שלהם, תמונת גוף ללא פנים, ולשלוח אותה במייל לשרון עם בקשה לוודא את הכרטיס שלהם. או לחלופין פשוט להשאיר תמונה זו בפרופיל, שנראה בעצמנו. הפורצדורה פשוטה. הפורצדורה משתיקה נודניקים כמוני. הפורצדורה מקנה לכרטיס אמינות ומאפשרת גם אפילו לחברים שאינם נודניקים כמוני תוספת של שקט קטן לפני יצירת המגע הראשוני. הפורצדורה הופכת כל נזק שנטען שעשיתי על פניו. לעולם לא מאוחר מדי לבצע את הפורצדורה הזו! הפורצדורה אינה חושפת בפני אף אחד, אפילו לא בפני שרון, את זהות החברים בעלי הכרטיס. פרטיותם נשמרת ב- 100%. אני יודע שאני הולך לחטוף גשם של תלונות וטענות ומענות... שאני תוקע את הפורום, שאני חופר, שאף אחד לא שם אותי לשופט וכו' וכו' לבריאות!!! תקטרו. תקראו לי בשמות גנאי. תאמרו עלי כל מה שתרצו. - זה החלק הרדוד ביותר בדיון פה בפורום. בעשותכם כך אתם רק מוכיחים לקהילה את רדידותכם... תודה! שיידעו כולם אילו מן אנשים אתם. אתם מוזמנים לעומת זאת להתנהג כבני תרבות, ולהחכים אותי ואת הקהילה בהסברים מנומקים לגבי הסיבה שבגינה אתם (בעלי הכרטיס שאינו מוודא) אינכם טורחים לבצע את אותו תהליך וידוא שהוא קצר ופשוט ודיסקרטי. --------------------------------------------------------------------------------- כדי לדלג על שלב הברור מאליו - את הסבר הראשון אביא בעצמי: טענה: "נפגשנו עם בעלי כרטיס מוודא - וגילינו שהתמונות באתר הן בכלל לא שלהם! אז מה שווה הווידוא?" תשובה: "כרטיס מוודא אומר רק דבר אחד: הכרטיס הזוגי הזה אכן שייך לזוג. (או כנ"ל כרטיס של גבר/אשה). הוידוא הזה חוסך רק היתקלות במתחזים שהם ברוב המקרים בודד המתחזה לזוג. לא ניתן לודא כל תמונה ותמונה שבעלי הכרטיס מכניסים לאתר. אולי לכם המנוסים זה לוקח רק כמה רגעים לגלות מתחזה בודד, אבל האם חשבתם על כך שיש כאלו שיפסלו אתכם על העדר ווידוא, לאחר שנכוו מספר פעמים? במאמץ אפסי תוכלו לצרף את אותם מתלבטים לקהל היעד שלכם. מי יודע אילו זוגות מקסימים אתם מפספסים רק בשל ההתעקשות לא לבצע פעולה שאורכת 5 דקות..." --------------------------------------- אשמח לשמוע טענות-נגד אחרות, ליאור