דלג לתוכן המרכזי

רזה עם עבההה

הכרות במצלמה?? לא תמיד אמיתית ....

פורסם ב - 17/07/2011 בשעה 17:16

3
1933
ליפני כשבוע התכתבנו עם "בחורה" במסנג'ר לא זוכרים איך בדיוק "היא" נכנסה בדיוק לאנשי קשר שלנו... אבל עיקר המעשה הוא שפתחנו מצלמות ו.. נגלתה לעיננו בחורה כוסית אמיתית שכביכול יושבת מול מחשב על כיסא משרדי.. אשתי עוד שואלת אותי איך יש לה את האומץ ככה להראות את הפנים מיד בלי שנראה את עצמינו ככה במשך כמה דקות היא התפשטה מול עינו המשתאות.. ונגעה בעצמה.. אנחנו מרוב תמימות זרמנו.. עד שפתאום היא התנתקה מהמסנג'ר ללא הודעה מוקדמת.. אנחנו חשבנו אולי התנתק לה האינטרנט או קרתה איזו שהיא תקלה רק שבהמשך השבוע התברר לי הכל.. באחד הערבים כשגלשתי באחד אתרי הסקס כשאני צופה בסרטונים האהובים עליי... פתאום ראיתי משהי מוכרת... ולא זו לא הייתה השכנה ממול זו אותה אחת מהמסנג'ר ואז נפל לי האסימון. זה לא שהתנתק לה האינטרנט פשוט לאותו נבל מתחזה נגמר הסרטון ולא היה לו מה להראות לנו יותר אז הוא התנתק. רציתי להביא לתשומת לב גולשי האתר שלא יסמכו תמיד על המצלמה ויבקשו לראות משהו מאמת במצלמה ואז ימשיכו בחגיגותיהם.. יש תוכנות שניתן דרכם לשים סרט וזה כאילו מהמצלמה ויש באתרי סקס אלפי סרטונים של כאילו בחורה במצלמה... אז תעשו את החשבון לבד בתקווה שמידע זה יעזור לכם תודה ויום טוב טל