דלג לתוכן המרכזי

מומי

הפורום לאן?????????

פורסם ב - 31/12/2012 בשעה 18:05

19
1583
היה פעם מועדון חברים מוערך ביותר שכל החברה היו אוהבים לבקר בו לשתות, לדבר, לצחוק ולהכיר אנשים.במועדון היה חדר אורחים גדול שבו ישבו רוב החברים ובמועדון גם היו כל מיני חדרים קטנים (שיקראו להלן: "קובות" שבו היו אנשים עולים על הבמה האחד מספר סיפור על משהו טוב או רע שקרה לו, האחד מספר בדיחות והאחד מספר סיפורים הן סיפורי מתח או סתם סיפורים ממוחו הקודח. ואם מישהו מחברי המועדון בא לו לשמוע הוא נכנס לאותו החדר ומקשיב ולאחר שהנואם מסיים הוא יכול לעלות ולספר את הסיפור שלו באותו הנושא או בנושא אחר קרוב לליבו או לספר בדיחה והכל ברוח טובה. הכניסה לקובות נעשה ע"פ בחירה מרצון אין אף אחד מהנהלת המועדון שידחוף את החבר לקובות הכל נעשה מרצון חופשי. יכול לפעמים ועומד אדם בקובותו על הבמה ומדבר ואין מקשיב לדבריו, יכול מאחר ואין החברים אוהבים אותו אישית ויכול מאחר והנושא אינו קרוב לליבם ויכול מאלף סיבות אחרות. מובן שרוב חברי המועדון אינם אוזרים עוז ואומץ לעלות על הבמה ולשאת דברים, חלקם נכנסים לקובות ומקשיבים חלקים נותנים עת הערותיהם. אך ורק מיעוט קטן של חברים הם פעילים כמעט קבועים בקובות ונושאים את דבריהם. וכולם כולם נהנים, ההצלחה של המועדון הייתה בין היתר בגלל הקובות, כי רוב האנשים אוהבים לשמוע מה שיש לאחרים לומר. הכלל מי שלא מתאים לו שלא ייכנס לקובה ולא יאזין, אך גם אם הדברים שנאמרים שם אינם לרוחו יכול הוא שלא להיכנס לקובה או לצאת אך אסור לעלוב בנואם. לא כל מה שאדם חושב שנכון מחייב שגם השני יחשוב כך. אך אסור להעליב או לפגוע. ומשם לכאן, בפורום זכותו של כל אדם להביע את דעתו לספר את סיפוריו או את בדיחותיו ואם הם אינם לרוחו של אדם זכותו לא להיכנס לפורום או לבלוג הספציפי, אבל אני חושב שאסור לפגוע באף אחד מן הכותבים גם אם לא מסכימים איתו וגם אם אפילו לא אוהבים את מה שהוא אומר או עושה. אני התחלתי לכתוב כאן בפורום לא מזמן וזאת לאחר שתקופה ארוכה רק הצצתי וקראתי מה שאחרים כתבו. היה כיף מאד כאן בפורום, לאחרונה עלבו בכמה מן הכותבים הקבועים בפורום אלה שעשו את הפורום מקום שכיף להיכנס אליו לקרוא בדיחות לקרוא דברי שנינות או סתם דעות ורעיונות. ואילו ביומיים האחרונים שמם הפורום וכל העליצות פרחה ממנו כאילו התחלף פורים בתשעה באב. אני קורא כאן לכל כותבי הפורום הוותיקים אנא חיזרו הביתה וכיתבו "כיתבו ואימצו" והרבו שחוק ועליצות. אני מאמין שעוד רבים כמוני כאן באתר יצטרפו לפנייה הזאת אליכם וגם אם הם לא ייצטרפו תדעו שאתם חסרים כאן. שיהיה לכולנו שנה טובה ושלכל אחד ייתגשמו כל המשאלות שלו.