מומי
סיפור על הבוס והמזכירה
פורסם ב - 26/12/2012 בשעה 19:58
3
4293
מנהל חברה נשוי ועשיר מאד מקבל לראיון עבודה יפהפיית על בלונדינית שתהיה הפקידה שלו, הבחורה הבלונדינית הגיע ע"י מנהל כוח האדם בחברה שהמליץ עליה מאוד, מנהל החברה לקח אותה לסיור, ואמר לה: פה זה השולחן שלך, אז היא אמרה בסדר, והוא אמר לה: שם זה השירותים, וככה הוא אמר לה כמה דברים ושאל כמה שאלות וכל מה שהיא ענתה זה רק בסדר, אז הוא נבהל ואמר לה: תגידי את מכירה עוד מילים חוץ מבסדר? אז הבלונדינית אמרה: כן, סקס ומציצות, המנהל נרגע, חייך ואמר: בסדר. וקיבל אותה במיידית להתחיל בעבודה ופנה למנהל כח אדם למצוא לו מזכירה נוספת.
ואכן הבלונדינית הייתה טובה במיטה. לאחר זמן מה אומרת המזכירה הבלונדינית לאמא שלה שהיא בהריון מהבוס שלה, האימא כמעט נחנקת ואומרת לה שתגיד לבוס שלה שיביא מיד את הפרצוף שלו לבית שלהם שהיא ואבא שלה יוכלו לראות אותו ולדבר איתו, הילדה מתקשר ואחרי חצי שעה, מגיע מכונית לימוזינה ענקית, יוצא ממנה נהג המכונית ופותח לבוס העשיר מאוד את הדלת, הבוס נעמד אל מול הוריה של הבלונדינית ואומר להם: אני לא יכול להתחתן איתה כי אני כבר נשוי, אבל אם היא תלד בת אני אתן לה 5 מליון שקל, ואם היא תלד בן אני אתן לה 7 מליון, אז האבא אומר לו: ואם היא תפיל? אז האדון ענה לו: אהה.... והתחיל לחשוב, אז האבא אמר לו: אני יעזור לך לחשוב, אתה תזיין אותה עוד פעם !המנהל הולך לביתו שמח וטוב לב שהנושא הוסדר על הצד היותר טוב. למחרת מתקשר אליו עורך דינו, ואומר לו אדוני יש לי בשבילך חדשות טובות וחדשות רעות, אז המנהל אומר לו: בוא תשמח אותי, מה החדשות הטובות ? אז העורך דין אומר לו: אשתך מצאה תמונה ששווה מליון דולר! המנהל מתלהב ואומר: יפה מאוד, נו מה הבעיה ? אז העורךך דין אומר לו : שהתמונה הזאת היא שלך עם המזכירה !
אין לי אחריות על אמיתות הסיפור וכל קשר לאנשים אמיתיים הוא מקרי בהחלט