ללא כינוי או שם
הפנטזיה שלי
פורסם ב - 02/08/2016 בשעה 16:55
12
1183
פעם, כשהיינו ילדים בני 18, היינו חבורה ענקית.
אתם יודעים איך זה, חופש גדול, אלכוהול, קצת גראס, מסיבות יציאות וכו'...
לי לא הייתה חברה, איכשהו תמיד היה לי קשה להיתמסד, אבל לחבר שלי הייתה חברה והוא תמיד היה מספר כמה היא מינית וכמה הם נהנים להעניק מין אוראלי אחד לשנייה.
היא לא הייתה יותר מדי יפה, אבל היה בה משהו מאוד מושך ומגרה. אולי זה היה בגלל שמין אוראלי היה נחשב לסוג של טאבו בין החברה, ואני מאוד רציתי לנסות.
יום שישי אחד כולנו נסענו לכינרת, כל החבורה, לפחות 20 איש שבהם בערך שליש בנות, היא הייתה אחת מהן.
כל היום זרקנו אחד לשנייה מבטים, לפחות כך היה נדמה לי, אבל בקושי החלפנו מילה, כי החבר שלי היה מאוד קנאי ואף פעם לא השאיר אותה לבד. כשהגיע הערב התכנסנו סביב המנגל הוצאנו שתייה את הגיטרה ונהננו מהחברה ומהאוירה.
באיזשהו שלב שמתי לב שהיא נעלמה, והוא עדיין היה איתנו, מיד חשבתי שזו היא הזדמנות להתקרב אליה.
קמתי בטענה שאני עייף וכבר שיכור ושאני הולך לישון.
הלב שלי פעם ממש מהר בציפייה שעוד מעט אני הולך לשבת איתה לבד לגמרי.
לא יודע למה, אבל הלכתי לחפש אותה בתוך המאהל, אצלה באוהל. כשפתחתי את האוהל שלה, ראיתי שהיא כבר ישנה, אבל אמרתי לעצמי ששווה לנסות ולהעיר אותה.
נשכבתי לידה מאחור, ולחשתי לה באוזן "הי את ישנה"? האמת, לא קבלתי תשובה רק תזוזה קלה של הגוף שלה. היה חשוך ובקושי הצלחתי לראות משהו, אבל אני בטוח שראיתי אותה מחייכת. כשקירבתי את ראשי לכיוון צווארה, הרחתי ממנה ריח מדהים של בושם, ריח שפשוט סימם אותי... היה לה צוואר ארוך ושיער חלק, לא החזקתי את עצמי הורדתי את שיערה מצווארה ונשקתי לה.
פתאום שמעתי איך הנשימות שלה הגבירו קצב, כבר לא ידעתי היא ישנה או לא, התקרבתי אליה עם כל הגוף ועכשיו כבר יכולתי ממש לשמוע ולהרגיש את הנשימות הכבדות, כאילו מזמינה אותי להתקרב. כל מה שהיה עליה, זה רק ביקיני קטנטן ובהיר, מה שעזר לי לראות את קימורי גופה ותנועתם.
מבלי לחכות שלחתי את ידי אל חזה, שכבר יכולתי לראות את תנועותיו העמוקות עקב נשימתה הכבדה.
הכנסתי את היד מתחת לביקיני והרגשתי את הפטמות שלה זקורות לגמרי ורק מחכות למגע ידי.
ואז שוב לחשתי, היי את ערה? הייתי משוכנע שהיא ערה, ושוב אותו חיוך ואין תשובה...
הרגשתי כל כך מגורה, הלב פעם מהר, הנשימות שלי הגבירו את הקצב ועוד שנייה הייתי מאבד את ההכרה מרוב כמות החמצן שנכנס לי לראש והגירוי המטורף.
גלשתי עם היד לכיוון הבטן שלה, הבטן הכל כך חטובה, כמה פעמים הסתכלתי עליה בבריכה ורק פינטזתי לעצמי על איך אני נושק עליה.
נשארתי שם עוד קצת וגלשתי לכיוון החלק התחתון של הביקיני, כאשר העברתי את האצבע מעל לקו הגומייה, היא זזה מעט עם הרגליים, כאילו פותחת לי מקום ומזמינה להיכנס.
הכנסתי את היד מתחת לתחתון והרגשתי את שיער ערוותה, תלתלים קטנים ומגרים. הרגשתי איך היא מתחילה להיתנשף ואחזתי בשד שלה עם ידי השנייה. הורדתי את ידי עוד קצת והגעתי אל בין שפתייה שכבר היו טיפה פתוחות והרגשתי כמה היא רטובה... נשקתי לה לצוואר והתחלתי להזיז את אצבעותיי על הדגדגן. היא התחילה לזוז לקצב ידי, כאילו חיכתה שזה יקרה כבר. אחרי זמן מה היא התחילה להאנח קלות ואז בוואת אחת הפסיקה לנשום וסגרה עליי חזק את הרגליים.
הרגשתי איך כל הגוף שלה התכווץ וידעתי שהיא גמרה.
נשקתי לה שוב על הצוואר, אמרתי תודה ויצאתי מהאוהל.
מאז לא דברנו על זה, אבל תמיד כשהיינו ביחד, הסתכלנו אחד על השניה כאילו מנסים לרמוז שכל זה היה אמיתי וצריך לחזור על המעשה.