ללא כינוי או שם
פנטזיה, בדיה, פרי דמיוני המשתולל
פורסם ב - 05/08/2016 בשעה 22:26
3
824
יש לנו זוג חברים ממש קרובים שאנו מבלים איתם המון, והבעל, שי, חבר מאוד קרוב שלי.
מדי פעם, בימי שישי אנחנו נוהגים להיפגש איתו על בקבוק של וודקה(רוסים בכל זאת), שיחה על הא ודא והחיים עצמם.
יום שישי אחד היה מושלם, אישתו נסעה לאמא ואישתי יצאה למסיבת רווקות של אחייניתה. שי הגיע בסביבות השעה 9 בערב כשאישתי עדיין מתארגנת ואני משכיב את הילדים, שזה כשלעצמו לוקח המון זמן ודורש תשומת לב מירבית לילדים.
בזמן שאני מתרוצץ בין האחד לשני ובין המקלחות, אני שם לב למשהו מוזר, היא מודדת בגדים ויוצאת אל שי בכדי לקבל את דעתו, זה היה מוזר כי בדרך כלל היא לא מתייחסת אליו כאל מישהו שיכול לחוות דעה, אבל אותו הערב כנראה הייתה כל כך נרגשת מהמסיבה(מסיבת רווקות) שכל דעה הייתה מתקבלת.
אני תמיד מפרגן ותמיד אומר לה שתתלבש סקסי, כי אין טעם להסתיר אם יש לך מה להראות.
לאט לאט, אני שם לב שהוא מסתכל עליה בצורה שונה, זה לא המבט הסחבקי שבדרך כלל נמצא על פניו כשהוא מדבר איתה, זה הרגיש לי קצת רע ומרגיז ובאותו הזמן גם מדליק, סוג של חרמנות עלתה לי בבטן.
כשאישתי יצא והילדים נרדמו, סוף סוף התפננו לשבת סביב הבקבוק, וראיתי את הניצוצות בעיניו של שי.
ניסיתי לעצור את עצמי מלשאול אותו אם הוא התחרמן ממאיה ולא הצלחתי...
התשובה הייתה חד משמעית, לא רק שהוא התחרמן, הוא גם היה רוצה לשכב איתה.
היינו כבר אחרי כמה וכמה צ'ייסרים, וידוע שנכנס יין יצא סוד, ואיכשהו משיחה על הא ודא, עברנו לשיחה על חדרי החדרים.
הוא סיפר לי כמה אישתו חתלתולה סקסית ומיוחמת, על כמה פנטזיות יש לה וכמה היתה רוצה לממש, ואני סיפרתי לו על החתולה האמיתית, החתולה שלי.
ראיתי איך המבט שלו השתנה, איך העיניים התחילו לינצוץ ואז הוא פלט, אולי היום כשתכנסו למיטה אני אצטרף אליכם?
האמת, הייתי בהלם מההצעה, בתחילה ממש כעסתי ולא ידעתי איך לעכל את מה שהוא הציע, ממש רציתי להעיף אותו מהבית, ואז לאט לאט התחלתי להרגיש פרפרים בבטן, מהסוג הטוב והמגרה, הסוג שמגרה אותך ומעסיק אותך לאורך זמן.
תמיד רציתי שמישהו ישב שם ויביט בנו בזמן סקס סוער, כאשר המישהו הזה מגורה עד איבוד הכרה ואינו יכול להצטרף, סוג של התעללות...
ואז אמרתי לשי, שאם מאיה תהיה מוכנה אני מוכן לחוויה.
לאחר כמה שעות מאיה חזרה, היא הייתה סקסית ביותר, חצאית מיני קטנטנה,כאשר לקראת סופה היה ניתן להבחין בקצה הגרביונים, חולצת סטרפלס הדוקה ונעלי מגף כמעט עד הברך. היה ניכר עליה שהיא חגגה מכל הלב, היא הייתה ממש מגורה וקצת שתויה.
מאיה התיישבה עליי, נתנה לי נשיקה, ולחשה לי באוזן "אתה, אני, מיטה, עכשיו"!, ולשי אמרה לילה טוב חמוד, ודפקה מבט ממזרי...
איך שמאיה קמה לכיוון החדר, שי הסתכל עלי במין סוג של מבט שהוא מצפה למשהו, ואז גם אמר לי שהוא מחכה שאני אקרא לו, קרצתי לו והמשכתי לכיוון החדר שינה.
כשנכנסתי לחדר, מאיה כבר חיכתה לי, היא רכנה על השידה של האיפור, כאשר היא עדיין לבושה, החצאית שלה הייתה מורמת למעלה, ככה שהטוסיק המושלם שלה היה חשוף, היא הייתה בלי תחתונים, אבל עדיין עם גרביון ומגפיים, השיער האדום היה פזור והמבט מופנה אליי, לאחור.
לא הייתי צריך הזמנה מיוחדת, היא לא הייתה צריכה להגיד כלום, אבל אמרה לי "בוא תזיין אותי עכשיו"! הרגשתי איך הזין שלי מתמלא דם, הלב מתחיל לדפוק חזק ורק המחשבות על שי ועל זה שהוא שומע ומחכה לקריאה לא נתנו לי מנוח.
המשך יבוא...