דלג לתוכן המרכזי

ללא כינוי או שם

את זוכרת??

פורסם ב - 02/08/2016 בשעה 13:59

1
370
תגידי, את זוכרת את הפעם הראשונה? לא, לא הפעם הראשונה שעשינו אהבה, הרבה לפני... את זוכרת איך נפגשו עיניינו? את זוכרת את ההרגשה? אני זוכר... אני זוכר את המבט שלך עליי, מבט של לא איכפת לי, הוא לא הטעם שלי... וכבר אחרי כמה דקות באוטו, נהיה לך מבט חצוף בעיניים, מבט כזה שאומר "בא לי לשחק איתו". היית ממש חצופה כשזרקת את ההערה ההיא, את זוכרת את זה??? היסתכלת לי ישר בעיניים כאילו מנסה להראות לי מי כאן הבוס. נראית לי מלאת ביטחון עצמי במראה האחורית של האוטו, גרמת לי לחייך, ובאותו הרגע רציתי להכיר אותך יותר. את זוכרת מה אמרת? אני זוכר, אמרת שאני ממש זריז אם אני יכול להכניס להריון אישה תוך שתי שניות, הרגשתי כל כך נבוך בגלל פליטת הפה שלי, שקדמה להערה הזאת, ומצד שני החסרתי פעימה... העיניים שלך אמרו הכל! רצית שאני אתחיל איתך ואגרום לך לחייך. רק בדיעבד ידעתי שבדיוק ניתקת קשר קשה וחולני. את יודעת שכשהכרנו רציתי סטוץ עם אותה אחת שביקשה שאני אקפיץ אותך הביתה, והיא ציפתה לסטוץ הזה, אבל התבאסה כשראתה איך אני מסתכל עלייך... והאמת באותו הרגע כל מה שרציתי הוא סטוץ איתך. מי ידע שאותו הערב יביא לשנים ארוכות ביחד... למרות שבאותו הערב כל מה שרציתי היה סטוץ, הייתה לי הרגשה שמשהו הולך להישתנות לגמרי בחיי. את יודעת שאפילו התקשרתי לאמא שלי ואמרתי לה שפגשתי מישהי מיוחדת? אותו המבט, המבט שזרקת לי לתוך העיניים הצית בי להבה, להבה שלא חשבתי שתוכל לבעור כל כך חזק... חודשיים שלוש לפני שפגשתי אותך, סיימתי קשר בעל כורחי, אבי אותה הנערה הפריד ביננו, היא הייתה האהבה הראשונה האמיתית שלי(כך חשבתי), כשנפרדנו איחלתי לעצמי רק דבר אחד, מוות, הייתי כל כך מחובר אליה בנפש, שלא חשבתי שאצליח להיתחבר אל מישהי שוב, וברור שעל אהבה כבר אין מה לדבר... התחלתי לעשות שטויות, ולשחק עם החיים, הם היו מיותרים מבחינתי בלעדיה... אבל את, את הפתעת אותי, נתת לי סוג של סטירה, סטירת חזרה למציאות, סוג של פולס חשמלי העברת בי. גרמת לי שוב לחייך! אחרי הרבה שנים איתך ביחד, אני יכול להגיד רק דבר אחד, הפרפרים שבבטן מכירה? אז הם עדיין שם... הם לא עוזבים אותי לרגע, יותר מזה, הם מתרבים כל יום, כאילו מייצגים את גודל האהבה שאני רוכש כלפייך עם השנים. וככל שאת יותר חצופה, ככה אני מתאהב בך יותר. תודה לך יקירתי על כל אותן הרגשות שאת גורמת לי לחוש, תודה על חיי המשפחה המופלאים, על התמיכה שלך, ועל האהבה שאת תמיד מחזירה לי. אלעד החתול מאוהב...