
ללא כינוי או שם
לאור ההודעות המרובות בדואר מסוננים טיפ קטן
פורסם ב - 10/08/2016 בשעה 23:15
רונצו
פורסם ב - 11/08/2016 בשעה 11:46
אבל פניות כמו ״איזו כוסית, בא לי לתת לך בתחת!!״ או ״יש סיכוי לזיין את אישתך הערב??״ Well... אותי הן בעיקר משעשעות :)
חבריםטובים ונשואים
פורסם ב - 11/08/2016 בשעה 16:42
סקרנים כמו חתולים...מצטרף באמת לכל מה שאמרת, אין מקום לגסות רוח וגם אני נתקל וחוסם מיד. שנית רשמת "מחפשים סקס ולא מעבר..." ו- "לא מחפשים קשר לטווח ארוך" נתקלים בזה כל הזמן...אנשים מחפשים רק קצת גוד-טיים, מגע, סקס, לזיין, Happy End והביתה. גם אנחנו מחפשים את המעבר ולכן לרוב זה נגמר לפני שזה מתחיל. אם זה בנוהל קצבייה מעדיפים שלא להתחבר.
ללא כינוי או שם
פורסם ב - 11/08/2016 בשעה 01:41
אין לי בעיה שיפנו, גם ככה כל הדואר הלא רצוי מגיע למסוננים. מדי פעם אנחנו מציצים גם שם, כי שוב, לא הכל סביב סקס, והחומר האנושי לא פחות חשוב. הייתה לי למשל התכתבות די ארוכה עם שילוש, ונורא נהנתי, כי הוא שונה, והשיחה לא הייתה על סקס כלל. היתה לי גם שיחה עם הזאב, גם איתו היה ממש כיף להתכתב מחוץ לפורום. אגב, גם נשים מגיעות אצלנו למסוננים, כי רובן גברים בהסוואה. אבל אם כבר פנית בידיעה שאינך רצוי, לפחות תהיה נחמד... זאת הדעה שלי, אני מוכן לכבד כל מי שמכבד אותי. לא מוכן לסבול הערות דוחות ומגעילות, ולא אכבד גם.
יוסי
פורסם ב - 10/08/2016 בשעה 23:31
אתה בהחלט צודק ואין צורך להרגיש לא בסדר. יש בדבריך ולכן מה שכתבת הוא נכון.יש אנשים גסים שפונים בצורה לא מכבדת אבל זה מה יש.צריך להתעלם.אפילו הפוסט מיותר כי סתם יוצר משקעים.דלג הלאה.לי אתמול הבריז זוג ברגע האחרון.גם סוג של בוטות.לא הודיע ופשוט התאדה.זבשו כמו שאומרים. המשך גלישה נעימה באתר.
zug114
פורסם ב - 11/08/2016 בשעה 19:02
הכל נכון וטוב ויפה ואנו מזדהים לחלוטין עם מה שכתבתם, בעיקר עם זה שצריך קצת מעבר. אם כן למה אני רק כמעט מאושר ? כי השתמשתם בצמילה קצביה מה שבעברית נקרא בעצם איטליז. אובדנה של העברית בהקשר זה מרגיז אותי גם כשאני הולך לקניות. רוצים דוגמאות ? לשירותים איננו קוראים קקיה. לחנות הבגדים איננו קוראים חולציה.
zug114
פורסם ב - 11/08/2016 בשעה 01:35
הגיע הזמן שגברים בודדים יפנימו שמי שכותב שאינו מעונין בהם באמת אינו מעונין בהם. לטעמנו כל פניה למי שאינו מעונין בה אינה מכובדת ואינה מכבדת (בעיקר את הפונה) אבל לצערנו חוסר כבוד עצמי נפוץ עד מאוד במחוזותינו. זה נכון לפניה מכל סוג פרופיל אבל מעולם לא נתקלנו בנשים בודדות שפנו אם ביקשו שלא.
-
פורסם ב - 13/08/2016 בשעה 02:51
הלכתי לישון עם בגד ים כדי לחסוך זמן בבוקר חגית חולמת מים רטובים :K:K
ארז
פורסם ב - 11/08/2016 בשעה 16:20
שמעולם לא פניתי עם הודעה בסגנון ״בא לי לזיין לך את התחת״ או בכל מקום אחר - זה לא שיש לי משהו נגד תחת :) אבל גם עם פניות מנומסות ההיענות מאוד נמוכה. אז אולי אלה שכן מציעים את מרכולתם באופן גס ובוטה כן זוכים ליותר הצלחה? באמת שאין לי מושג.