דלג לתוכן המרכזי

ליה

סקס פיוס או פיוס עצמי

פורסם ב - 09/06/2012 בשעה 01:50

14
1123
תקופה מאוד ארוכה אני שנאתי ושונאת את המושג הזה "סקס פיוס" ....... תמיד חשבתי שכל זוג אוהבים רב אחת ל........וזה תהליך נורמלי והסקס פיוס שבא לאחר מכן אכן עוצמתי ומרגש יותר מהסקס הרגיל..... מאחר ובו שני אוהבים פורקים געגועים ואנרגיות מיניות שנאגרו בתקופת הנתק .עד שהיכרתי אדם ...אחד......שנהג לעשות שימוש מוגזם .....במושג הזה האיש שאהובתו כלל לא רבה ולא חיפשה מריבות אלא להיפך אהבה אותו והפגינה את אהבתה בכל דרך אפשרית ,האיש הנ"ל יצר מריבה מכל שטות ,אהב ונהג לריב .....וכשהמסכנה הייתה שואלת אותו לאחר מכן למה היה צריך לריב על שטות זו או אחרת .......נהג להשיב לה בחיוך סרקסטי............כדי להשיג סקס פיוס .... פעם אחר פעם היה האיש נעלב ,בורח ,יוצר מתח ,נתק ומריבות ...........גורם לה לדאוג לו ,,,גורם לה לכאב לב ולמתח ממש לא נחוצים .......וכל זה בשביל מה.........?! כדי להעצים לעצמו את הזיון?! בעיניי סקס פיוס שכזה מאוד עלוב ... וגם הגבר עצמו ..ברגע שהגבר לרגע לא חשב איזה נזק ריגשי ואיזה כאב הוא גורם לבת זוגתו ...פעם אחר פעם וכל זה .....רק כדי להשיג לעצמו סקס פיוס או להעצים אצלה תגובות ריגשיות ופיזיות כלפיו ......בעיניי הגבר הזה פשוט חסר חוליות ..... אהבה לא בודקים במשחקים ..... סיפוק מיני לא משיגים ובטח שלא מעצימים במניפולציות ריגשיות ....... יש הרבה זוגות המשחקים במתחים ריגשיים כדי להעצים משיכה פיזית.........ואני אומרת בולשיט! מי שאוהב אותך באמת בחיים לא יגרום לך סבל ריגשי ......ואם גרם פעם בשוגג .......יעשה הכל כדי לפייס את נפשך ואת גופך....... וכשהוא עושה זאת פעם אחר פעם באופן קבוע וזה הופך אצלו לדפוס התנהגות הוא פשוט מזוכיסט שלא בטוח בעצמו שזקוק לאישורים תמידיים שאוהבים אותו ומשחק באותו משחק נדוש -ללכת כדי לבדוק אם יעצרו בעדו או עד כמה אוהבים אותו..... יושב כאוב בהמתנה לאהובתו בדרך פוגע בעצמו ובה כמובן ..........וחולם על סקס פיוס שיבוא ..... פתטי? אידיוטי? ילדותי? לא בוגר? לא יודעת ...... אבל ריאלי וקיים ....... האם האדם הזה באמת אוהב ? האם הוא חסר בטחון ונאלץ לעשות זאת כי זה כבר לא בשליטתו והפך לדפוס התנהגות ? האם הוא מזוכיסט וסדיסט המכור לכאב ? האם זו הדרך היחידה שבה הוא באמת מתגרה ? האם הוא שתלטן סמוי האוהב לתמרן ולהפוך את בת זוגתו לכלי משחק ? האם הוא דיקטטור כיס סמוי המתיימר לשליטה ריגשית בבת זוגתו? אין לי תשובות ......אולי יהיו לכם........אני רק יודעת שברגע שנגרם סבל ריגשי לאחד מבני הזוג הסקס הזה בעיניי ...........שווה כקליפת שום....... אני לא זורקת חלילה אבן לאף גינה ירוקה של אף זוג ..... אני פשוט המון המון זמן מנסה להבין ......איך זה עובד בדיוק.........ואיך זה יתכן ....... ושבת שלום ליה