ליה
פני מלאך או פני שטן
פורסם ב - 08/09/2012 בשעה 22:12
12
1153
לא פעם ( כמו כל אחת כאן )אני מקבלת פניות של גברים בודדים .רובם מתנסחים ומתנהלים בצורה מאוד מכובדת .יש לציין שצורת הפניות מאוד מנומסת ואף רומנטית לעיתים . ישנם כאלה שאחרי דחייה מנומסת אחת מבינים את הרמז ולא מוסיפים לפנות או להעיק . כל הכבוד להם -אלה בעיניי גברים אמיתיים!
וישנם כאלה שגם אחרי אין ספור רמזים של אי עניין בהם ממשיכים ואף הופכים להיות כפייתיים וטורדניים .
ואז אחרי שירה ופרוזה ששלחו , הזמנות לקפה עוגה ,נסיונות להביא לשיחת פון וכו....חל מהפך מחריד ומאוד מזעזע ......
הם הופכים פנים ומתחילים לגדף , לשלוח הודעות בעלות תוכן מזעזע......אתם בטח שואלים למה אני מעלה את הפוסט הזה? הסיבה היא מאוד פשוטה . כולנו מנסים כאן את מזלנו .....במקרים רבים אנו דוחים ובמקרים לא פחות רבים אנו נדחים על ידי אחרים . צריך לדעת לקבל סירוב בכבוד וחובה לכבד העדפות של אחרים .
בלי סקס אפשר לחיות בלי כבוד עצמי לא!
אז אותו גבר שנסוג בנימוס מעורר אצל אישה שדחתה אותו הרבה יותר כבוד מאשר אותו גבר שמתנהג כמו פסיכופט הפכפך פעם נוטף מחמאות שירה וסרנדות וברגע שזה לא מצליח לו משנה פרצופו והופך למפלצת טורדנית שמקללת ומחפשת נקמה .
מזלי שיש לי חושים כל כך חדים שאני יודעת לסנן גברים כאלה כבר בשלב הסרנדות ויודעת לצפות את הטירוף שעתיד לבוא
אז נכון שלא תמיד ישתלם המאמץ שהגבר משקיע בחיזור אחרי האישה ,אז לפחות שירוויח מעט כבוד בעיניה במקום סלידה ותחושת גועל .
מתנצלת מראש זה לא נוגע לכלל הגברים הבודדים באתר
רק לאלה שלא פוסקים להתנהל כך .
בברכת שבוע טוב
ליה