דלג לתוכן המרכזי

מלי ורון

תשוקה שהתממשה

פורסם ב - 22/08/2016 בשעה 15:27

9
2859
הנייד צלצל וניגשתי לענות המספר לא היה מזוהה וקיוויתי שהזוג שעתה התכתבנו באתר מתקשר :) נחלנו המון מפחי נפש באתר אבל שום דבר לא הכין אותנו לחוויה שהגיעה שעתיים אחריי... קול גברי עמוק היה בצד השני של הקו. אנחנו לא רוצים להחליף תמונות מעבר למה שיש באתר ואיפשרנו לכם לצפות.. אמר והמתין לתשובתי. אין לנו בעיה כל עוד אינכם מעשנים ואישתך דו מינית הרגשתי את הבטן שלי מתעוותת ומתרגשת ידעתי שזה זה.. וזרמתי מלי התבוננה בי וניסתה להבין פשר השיחה. קרצתי לה וסימנתי לה שזורם ויש פגישה, היא המשיכה בענייניה סקפטית כהרגלה. תאמנו שעה וביקשתי מהם להגיע לביתנו ולחנות בחנייה הפרטית שלנו כדי שיוכלו לשמור על פרטיותם התרגשתי באתר כבר שוחחנו ותאמנו הכל אבל לא ידעתי שיהיה כה...שונה ממה שקבענו. כל כך רציתי שמלי תתענג בשלישיה עם זוג אבל יותר מכל רציתי שתחווה חוויה דו מינית אמיתית וסוחפת לא חיפשנו חד פעמיות הלב שלנו פעם בחוזקה כשנכנסו עם רכבם לשביל הגישה צפיתי בחלון הבית בצאתם מהרכב מיישרים בגדיהם ומיישרים שערם יכולתי ממש להריח בשמיהם שנמהלו יחד לריח מתקתק של סקס ותשוקה קרובה. מלי סיימה להתקלח ונכנסה אל החדר ביקשתי ממנה שתחשיך מעט ליצור את האווירה שכה השתוקקתי ליצור. הדפיקה בדלת לא איחרה לבוא וליבי קפץ בקרבי מהתרגשות הנה זה קורה.... פתחתי הדלת בחריקה נעימה וברכתי בנועם. הם נכנסו ובחנו את סביבתם במבוכה וחיוך ביישן שיתפתי אותם בהתרגשותי והולכתי אותם לעבר החדר תאמנו זאת מראש.. אבל לא חשבתי שיזרמו בקלות כזו אל חדר חשוך ולא מוכר.. מלי שוכבת במיטה ערומה אמרתי וקולי נחנק ממבוכה האשה התבוננה בי ואמרה חיכיתי לזה רבות ואל חשש אני אפנק את מלי ואתן לך להנות מהמחזה מקווה שגם אתה תפנק את מלי יחד עם אשתך.. ביקשתי במבוכה שנינו נענגה יחד אמר וזיהיתי בליטה יפה במיכנסיו ארצה להצטרף אליכם כמובן והם חייכו אנו מצפים לכך אמרה האשה ופסעה לתוך החדר לפני בעלה פניה של מלי ביצבצו מעבר לסדין הלבן שכיסה גופה וחמוקיה ניכר שהיא מתרגשת האשה התיישבה קלות על המיטה חרש, לחשה לעבר מלי חיכיתי לך והנה אנחנו פה יחד רוצה לענגך שעות תתני לי? מלי חייכה במבוכה אנסה.. השיבה... רמזתי לגבר לשבת על הכסא שהכנתי והצעתי לו יין בעודי מוזג לו ולה לרגע החסרתי מבט וכשפניתי לתת לה כוס היין שלה ראיתי אותן מתנשקות בלהט נדהמתי שמחתי הנה זה החל ואני פה איתם מתרגש חווה הסדין נזרק הצידה ומלי משכה בתעוזה בגדי האשה מבקשת לחשוף מהר ככל שניתן את עורה וגופהלמגעה שתיהן היו ערומות ואנחנו הגברים פקחנו זוג עיניים נדהמות ישבתי בקצה המיטה וניסיתי לדלות פרטים ככל שניתן בחדר המוחשך הגבר קם וניגש אליהן הן היו עסוקות בנשיקה לוהטת ומלי לחשה באוזנה דבר מה היא חייכה והושיטה יד לבעלה וקרבה אותו אליהן מלי חייכה אליו ברוך שכה אופייני לה שוב אחזה בי ההתרגשות הגבר התפשט כשהן צופות בגופו השרירי מחוייכות ומצפות הזין שלו בהק לאורו של הנר שפיזר אור חיוור בחדר הוא היה מצוייד ונראה טובבבבב לרגע חלפה קנאה קלהבראשי אבל כשהתקרב אל אשתו ונישקה, חשבתי רק על כמה אני רוצה שייחלו את ריקוד האוהבים המשותף מלי אחזה בכלי שלו, מודדת מלטפת לאט ובתשוקה האשה האחרתמשכה אותו אליהן הוא נשכב בינהן והן החלו במסע ותרו עם לשונן וידיהן לאורך גופו מלי ירדה בין רגליו פישקה אותן בעדינות האופיינית לה ליקקה בעדינות אשכיו והוא פלט אנחת הנאה אשתו הצטרפה והרטיבה ידיה ברוקה והחלה ללטף כיפת הזין הגדל וגדל ככל שהזמן עבר בליל העור והריחות והמיצים שנפלטו והוחלפו עדיין בראשי ואני רועד מהתרגשות לספר לכם תודה שנתתם לי לשתף