דלג לתוכן המרכזי

Noble Savage

Double Vision (חלק ראשון)

פורסם ב - 05/04/2017 בשעה 13:26

1
565
ליזי וקיילי חיכו כבר בחדר עירומות וקשורות בקולריהן, כמו שתי כלבות נאמנות. בדיוק כפי שהוריתי להן. להשלמת ה"לוק" ולהכנת התחת לחדירה המיוחלת, היה תקוע בישבנה של כל אחת מהן פלאג זנב שעיר. לליזי שחור, תואם לצבע השוקולדי של עורה ושערה החלק והכהה ולקיילי חום-מפוספס התואם את עורה הבהיר יותר ושערה השטני והמתולתל. נהניתי להביט בגופן השרירי של השתיים. אהבתי את שדיהן הגדולים על פטמותיהן הבולטות. האחת עם העטרה הכהה והשנייה עם הבהירה יותר. לליזי היה כוס חלק לגמרי ולקיילי שיער ערווה שצימח במשך כמה שבועות, כפי שהוריתי לה. בהוראות שקיבלו מראש, אסרתי עליהן לדבר, לנגוע זו בזו, או בעצמן. רק לכרוע על ברכיהן, זו מול זו, להביט האחת ברעותה, לחשוב מה היו עושות זו לזו וכמובן לי. נכנסתי לחדר וסטרתי לכל אחת בפניה. לא שהן עשו משהו לא בסדר, פשוט כדי להמחיש מי כאן "בעל הבית" ושאני לא זקוק לסיבה כדי להעניש אותן. זה הרי כל היופי. נראה שהן הופתעו אבל קיבלו את הסטירות בהכנעה, שלא לומר באהבה ובתשוקה. "רק שתדעו שאני אוהב אתכן מאד ושמח לדעת שאתן גם מחבבות האחת את השניה", הוספתי ונישקתי ברוך כל אחת מהן על שתי עיניה. היה נדמה לי שבעיניה של ליזי נצנצו דמעות. הטעם המלוח על שפתי אישר זאת. "אתן מוזמנות לקבל את פניו של האדון שלכן", הודעתי ונעמדתי בין שתיהן, לאחר שהעפתי ממני את המכנסיים והתחתונים. לקחתי את השוט בידי - על כל צרה שלא תבוא. "לתשומת לבכן, כלבותי הנאמנות, האדון הוא לא אני, אלא הזין שלי" (שכבר עמד במלוא אונו למראה שתי הנשים המדהימות האלה והמחשבה על מה שאני עומד לחוות איתן בקרוב). הן התנפלו בשקיקה, כל אחת מנסה לבלוע את האיבר המגודל, עד שהסתנכרנו ביניהן. קיילי ליקקה והכניסה לפיה בזהירות את הביצים וליזי מילאה את גרונה באברי, כשאני אוחז בכח בשערה, ומניע את ראשה בקצב שמתאים לי. מדי פעם התחלפו, או ליקקו שתיהן יחד את אברי כאילו היה ארטיק ארוך ועבה במיוחד. באחד המעברים ניסתה קיילי להגניב ליקוק בלשונה על שפתיה של ליזי, מה שגרר באופן מיידי, הצלפה כואבת במיוחד על עכוזה. קיילי גנחה מכאב ומעונג, אך הבינה שכרגע זה לא בא בחשבון. "אל תנסו אותי, זונות!" הרעמתי עליהן בקולי. [המשך יבוא, אם תרצו...]