דלג לתוכן המרכזי

אנושיים

אפליה לרעת הנשים באתר...

פורסם ב - 07/07/2017 בשעה 17:11

10
1269
רינה לא אוהבת לצפות באתר הזה. הוא מדכא אותה. למה? יש סיבות. אני מונה לפחות 3 קטגוריות של סיבות. מיותר לעסוק ברובן, אבל קטגוריה אחת בהחלט ראוי לעסוק בה - וכבר עסקו בזה כאן לפניי, ובכל זאת, הנה אני מעלה את זה שוב: היעדר תמונות של הגברים בפרופילים זוגיים. אני לא מדבר על פרופילים של מתחזים, אלא על זוגות פעילים, בעלי מספר המלצות, המשדרים אמינות מוחלטת. לא אחת שמענו זוגות אומרים שבסופו של דבר האשה היא זו שמסננת. לא שאני מסכים עם האמירה הזו, לפחות לא אצלנו, אבל בואו נניח שזה ככה... אז מה ההגיון להשמיט את התמונה החשובה יותר? אפילו בקרב זוגות המציינים שהאיש חטוב/אתלטי ואילו האשה בשלה/שופעת - מוצאים שהאשה ורק האשה מצולמת. לא אחת שמענו נשים מלינות על כך שבקרב רוב הזוגות האישה "מטופחת" הרבה יותר מאשר הגבר - סיבה טובה עוד יותר להבליט את הגבר המטופח בקרב זוגות שאצלם זה כך. אז כשרינה נכנסת לכאן, מה החוויה שלה? שיש את שתי הקטגוריות הנוספות שאני לא רוצה לפתוח כאן, שמוציאות לה את החשק, ובנוסף... זה כאילו האתר לא פונה אליה בכלל. זה יותר דומה בעיניה לאתר של נערות ליווי. נשים מצולמות בתנוחות מדגישות חיטובים, מעורטלות חלקית או לחלוטין - וגברים נישטס. למה? כל זוג שלא מציג כאן את הגבר בתמונותיהם, מרחיק בכך מכאן לא מעט נשים, שאולי היו ולו מעט יותר פעילות באתר אילו היה כאן שוויון. אנשים, אם אתם רציניים, אז אנא: ש י מ ו . ת מ ו נ ו ת . ש ל . ש נ י . ב נ י . ה ז ו ג !